Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! 
Veel liefs,
Vanessa xxx
Volg mij op Bloglovin en Twitter

55 reacties

 1. Mij ken je ondertussen al een beetje, maar ik wilde van de gelegenheid toch nog even gebruik maken zodat anderen mijn blog misschien ook leren kennen 🙂 ik ben Kim, 22 jaar, psychologiestudente, shopaholic en eeuwige twijfelaar 🙂 op mijn blog plaats ik elke dag een artikel/video over vanalles en nog wat, gewoon waar ik zin in heb! Categorien die vaak aan bod komen zijn fashion, persoonlijke verhalen, tags, beauty, DIY, koken,

 2. Thanks weer dat we mogen spammen! Ik zit op dit moment in de ziektewet wegens een depressie en angststoornis. Het is vaak een taboe om over je psychische klachten te praten. Ik wil dit doorbreken door volledig open te zijn over mijn gevecht om zowel de angststoornis als de depressie te overwinnen. Maar wees niet bang, ik schrijf ook over leuke dingen hoor, dus kom gerust een keer meelezen! X

 3. Wat lief dat wij vandaag onze blog mogen spammen!

  Ik heb een passie voor nail art en kan daar al mijn creativiteit in kwijt. Via mijn blog deel ik mijn nail arts en leg ik het stap voor stap uit hoe je het zelf ook kan maken. Naast nail art vind je ook reviews van huid/lichaamverzorging.

  Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn blog http://www.lovelylonnie.blogspot.com

 4. Wat lief dat we mogen spammen! Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik dagelijks over alle ins&outs rondom beauty, make-up en/of nagellak. Deze blogposts worden afgewisseld door een vleugje lifestyle. Op dit moment is er een superleuke winactie gaan op mijn blog. Je kunt kans maken op een Fab. Wallet ter waarde van € 44,95. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen! Groetjes Marloes

 5. Lief dat we even reclame mogen maken! Mijn blog heet EstherNewsFlits en is ontstaan omdat ik graag m'n ei kwijt wil over alles wat ik leuk vind. Je kunt artikelen verwachten over fashion, food, reizen en vandaag bijvoorbeeld hoe jij zekerweten je eindexamenjaar doorkomt! Kom zeker even een kijkje nemen (: http://esthernewsflits.blogspot.nl

 6. Ik doe weer gezellig mee deze maand!

  Ik ben Kimberley en ik blog op NoahJade.nl! Mijn persoonlijke blog met hier en daar wat lifestyle, blogtips, een beetje beauty. Er komt eigenlijk van alles voorbij!

  Liefs.

 7. Legaal spammen is heerlijk! Mijn blog: http://www.beautyliefde.nl is een 5 jaar oude blog die gebaseerd is op voornamelijk beauty. Ook komt er veel fashion aan bod, en alles wat er aan bod komt is met een persoonlijke touch. Ik ben iedere volger en iedere lezer ontzettend dankbaar, en ik lees dan ook elke reactie en elke volgende blog.

 8. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 9. Wat leuk!
  Ik vind spam je 'blogs' altijd echt leuk om nieuwe blogs te ontdekken!
  Zelf blog ik op http://www.elaphi.wordpress.com . Ik ben net begonnen, maar vind het echt heel leuk om te doen! K blog over van alles wat ik leuk vind, dus dat wisselt nogal, haha. Vooral tips over van alles, fashion en food, denk ik:)

  Love,

  Esther

 10. hahah wat leuk dit! Ik blog nog niet zo heel lang op http://www.leatherandstyle.blogspot.com maar heb hiervoor wel een andere blog gehad waar ik veel mee bezig was. Dit wil ik weer oppakken, omdat ik het echt heel leuk vind om te doen. Ik vind het leuk om mijn passie voor mode, fotografie, koken enzovoort met iedereen te delen. Wat niet aan mij besteed is, is het vele volgen en terug volgen… ik bekijk een blog omdat ik deze leuk vind en niet omdat ik zelf meer volgers wil krijgen, ik hoop dat bezoekers van mijn blog me ook niet 'volgen om het volgen' maar juist, dat ze daadwerkelijk mijn blog leuk vinden om te bekijken 🙂 Uiteraard vind ik het heel leuk als je een kijkje komt nemen, zodat je zelf kan oordelen, genoeg over mijn blog haha, hoop dat je snel een keer een bezoekje brengt x Maureen

 11. at lief dat je ons weer een kansje geeft ons blog in de spotlight te zetten, Zelf heb ik sinds een niet al te lange tijd een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Inclusief dingen die natuurlijk niet zo geslaagd zijn of mislukken. Dit kan dus echt over verschillende onderwerpen te gaan…

  .Mijn blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven Ze zijn mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Nu weet ik dat je regelmatig komt lezen bij mij, maar deze kans kon ik natuurlijk toch niet laten liggen want je andere lezers zijn natuurlijk ook heel erg welkom Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

 12. Leeeeuk ! Mijn naam is Maryke en ik ben een belgische blogger ! Ik blog al een jaartje op http://marykejane.blogspot.com. Deze blog is mijn plekje waarop ik artikels plaats over beauty, mode, lifestyle maar ook komen er persoonlijkere artikels online. Wat ik heel fijn vind, is om op de lieve reacties van lezeressen te reageren Neem zeker en vast even een kijkje en steun me misschien op de weg naar 200 followers ! Dat zou me zoooveel plezier doen ! Tot dan op Marykejane ! xoxo

 13. Wat lief!!

  Ik ben Jette Schroder en ik ben beginnend schrijfster. Op jetteschroder.nl lees je alles over mijn boeken, maar ook veel tips & tricks voor alle meiden die ook schrijfster willen worden. Daarnaast schrijf ik elke dag op mijn tumbr over wat ik meemaak!

  Liefs,
  Jette

 14. Wat lief van je dat we mogen spammen <3 Mijn blog ken je natuurlijk al, maar voor de rest van je lezers zal ik me eigen nog even voorstellen. Hoi, ik ben Rosanne ben 21 jaar en blog met veel liefde zes dagen in de week op http://www.rosannevandierenn.nl. Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion. Op dinsdag maak ik regelmatig een make-up tutorial, op donderdag is het lipstickday en elke zaterdag komt er een nieuw filmpje online. Kom je een kijkje nemen?

  liefs x

 15. Leuk! Ik ben Amy, bijna, bijna 20 en blog met veel plezier op http://emelinas.blogspot.nl/ – het is een persoonlijke blog, ik houd me niet vast aan 1 thema! Er komt vooral veel mode voorbij omdat ik dat heel erg leuk vind, zeker om te groeien met de foto's die ik er van maak of laat maken (: Ik plaats niet alleen artikeltjes over mode maar ook over eten, leuke dingetjes, reizen (ik heb geluk gehad met de vele reizen dit jaar) en ga zo maar door (:

  Ik vind het super leuk als je komt kijken op mijn blog, laat iets leuks achter, ik wordt blij van de reacties en de nieuwe gezichten op mijn blog (die inspireren mij ook weer, ik kijk altijd alle blogs die ik voorbij zie komen)!

  Veel plezier op mijn blog en een fijne dag nog! Liefs, Amy van http://emelinas.blogspot.nl/

 16. Leuk dat we dit mogen doen! Ik ben Maaike, 21 jaar oud en ik woon in de buurt van Enschede. Mijn blog is een vrolijke, inspiratievolle blog met als intentie de bezoeker een betere dag te laten geven. Dit in de vorm van goede beauty reviews, leuke fashion items en gezonde lifestyle tips. Iedereen is welkom om even een kijkje te nemen!

  http://xmmke.blogspot.com

 17. Jeeej, wat leuk! Ik ben Valerie, 19 jaar en ik blog nu iets meer dan een jaar. Mijn blog (www.dailydoseofvalerie.nl) gaat met name over van alles wat er in mijn leven gebeurt, lifestyle, outfitfoto's, natuurfoto's en meer! Eigenlijk over van alles dus, dus kom vooral een kijkje nemen! Het lijkt me leuk om nieuwe bloggers te ontdekken 🙂
  Liefs xxx

 18. Ik maak toch wel even gebruik van deze mogelijkheid hihi 🙂 Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer. Elke dag komt er een artikel (soms een video) online over een van deze onderwerpen. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, als het je bevalt dan kun je me eventueel volgen op Bloglovin 🙂 Ook op Instagram ben ik actief: gekopmakeup. Liefs Mariëlle

 19. Leuk! Mijn blog gaat over Beauty, fashion en lifestyle maar het meest over Beauty! Het zou leuk zijn als jullie eens een kijkje komen nemen 🙂 Mijn blog bestaat nog maar net een paar maandjes. (www.thinkpretty.nl)

 20. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Natascha, 27 jaar en ik blog op http://www.beautyopinie.nl. Ik neem je hier mee in mijn zoektocht naar betaalbare en goede beautyproducten en fashion. Ik vind het belangrijk eerlijke info over beauty te geven, dus ik schrijf ook regelmatig artikelen met achtergrond info over bijvoorbeeld ingrediënten. Neem gerust een kijkje 🙂

 21. Ik hou van dit artikel elke keer, haha! Ik ben een 23-jarige (oeps, 24-jarig sinds een weekje!) Belgische blogger en schrijf graag over vanalles en nog wat! Zo had ik het laatst over Yankee Candle kaarsen, het nieuwe Katy Perry Parfum, die prachtige cream to powder highlighter van Essence enzovoort. Neem zeker een kijkje, vind ik leuk! http://despiegelreflex.wordpress.com of klik gewoon op mijn naam.
  Hopelijk tot binnenkort!

 22. Tof 🙂 ik ben Stephanie, 23 jaar en ik heb een persoonlijke lifestyleblog :). Ik schrijf gewoon over alles wat ik leuk vind: mijn relatie, mijn leven, mijn dagjes uit, outfits, prijsvragen en andere hobby's, sporten enzovoort 😀

 23. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com.
  De laatste tijd groeit mijn blog nogal en dat vind ik echt super. Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Mijn lifestyle is vooral dansen. Dit jaar ga ik met mijn crew weer meedoen aan wedstrijden. Vorig jaar zijn we Nederlands Kampioen geworden, dus ik ben benieuwd naar dit jaar! Af en toe plaats ik video's. Die staan ook op youtube. Ik ben een echte shopaholic dus shoplogs zijn niet te missen op mijn blog! Verder plaats ik nog OOTD's, DIY's, reviews van hele leuke producten van bijvoorbeeld Bourjois, mijn eigen beautytips, tutorials en nog veel meer!

  Ik zou het tof vinden als je even een kijkje wilt nemen 🙂
  xxx

 24. Wat lief dat we mogen spammen op jouw blog. Daar maak ik liefdevol gebruik van. Ik heb nog een redelijk nieuwe blog http://blogenbeauty.blogspot.nl. Het is en blog over Beauty en Lifestyle. Met name veel nail art omdat ik onwijs verslaafd ben aan nagellak. Verder wordt er ook gesproken over mijn webwinkel http://www.musthavemakeup.nl. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen en je aanmelden op mijn blog.

  Liefs,
  Tatiana
  Blog & Beauty

 25. Heel laat, maar ik kan doordeweeks niet op bloggers kijken! Dus vandaar dat ik het nu doe. Ik volg je al een tijdje en ik merk dat je ook regelmatig op mijn blog komt genaamd http://www.interssant-geval.blogspot.nl
  Mijn blog gaat vooral over dingen die mij interesseren en waar ik iets over kan schrijven om jullie te overtuigen.

  Ik hoop dat je een kijkje komt nemen !]

  Groetjes Quinta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *