700 volgers + win 2 x een nagellak setje van E.L.F.

Geplaatst door
Laatst heb ik de 700 volgers op Bloglovin bereikt. Inmiddels zijn het er al 727, yaaay! Ik ben natuurlijk superblij met al mijn volgers en daarom wil ik jullie bedanken met twee leuke winacties. De tweede winactie komt morgen online. Vandaag is het tijd voor de eerste! In samenwerking met E.L.F. mag ik 2 nagellak setjes weggeven. Er kunnen dus 2 lezeressen winnen! Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken.

Wat moet je doen?

– Like de Facebook pagina van E.L.F. en/of abonneer je gratis op hun Youtube kanaal.

– Volg mij op Bloglovin.– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet, welke stappen je hebt gedaan en welk nagellak setje je het liefst wil winnen (Beach Party of Mysterious). 
=> Deelnemen kan tot 5 oktober 2014. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat we je makkelijk kunnen contacteren indien je hebt gewonnen.

Veel succes!

Liefs, 
Vanessa xxx

36 reacties

 1. Wauwww, 700 volgers! Om trots op te zijn, gefeliciteerd (: Ik heb de Facebook pagina van elf geliked, en volgde je al op bloglovin! Ik vind beide nagelaksetjes werkelijk om op te eten, dus kiezen is moeilijk, hmmm. Dan ga ik toch voor Beach Party … Ben benieuwd!

 2. Proficiat natuurlijk met je 700 volgers; super! Superleuke winactie; ik doe mee voor het setje Beach party. Ik volg jou via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en ELF via FB (melissa.vanstipdonkmaas) en youtube (melissa van stipdonk). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 3. Leuk zeg, gefeliciteerd! Kan je ook meedoen als je uit Nederland komt? Ik volgde je iig al op Bloglovin en heb voor het geval dat ook de Facebookpagina van ELF geliked. Ik doe graag mee voor het beach party setje. Liefs, Rowan (email: rowan [at] rebelliousyetromantic.com)

 4. Heey wauw wat veel volgers alweer zeg!!! Tijdens deze koude dagen heb ik wel zin aan een beach party whaha… nee hoor, ben dol op roze kleurtjes nagellak dus daar zou ik graag een kansje op maken!!! Natuurlijk volg ik je overal, en de e.l.f pagina had ik al geliked!:)
  Groetjes ilse, wiefiej@hotmail.com

 5. Hey Vanessa! Gefeliciteerd zeg, zoveel volgers! Maar ik gun het je van harte, echt, je verdient het. Ik vind het setje Mysterious het leukst, zeker voor de herfst en de winter die eraan komen! Dan vind ik dat soort kleuren echt prachtig. Ik heb alles gedaan wat je moest doen, ik volgde je al op Bloglovin' (vanaf het prille begin trouwens, superleuk om je te zien groeien!), en had ELF ook al geliked op Facebook. Lekker makkelijk dus, haha 🙂 Mijn e-mailadres is amberbeautygirlx@fmail.com , voor het geval dat 🙂 Veel succes aan iedereen!
  Liefs, Amber ♥

 6. Wauw ik ben super blij voor je dat je de 700 volgers hebt bereikt! Ik neem regelmatig een kijkje op je blog en vind je artikelen stuk voor stuk super creatief. Daarom hoop ik dat er nog veel meer volgers en leuke artikelen bij komen!

  Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie, zelf heb ik een blog over nagelverzorging en het lijkt me super om het setje beach party op mn site te reviewen! Ik volg het yt account en volg je blog ook al een tijdje!

  Xx julia
  Creativenails@gmail.com

 7. Hey proficiat met je 700 volgers
  Ik zou graag kans maken op 1 van de setjes ze zijn allemaal zo leuk dat ik niet kan kiezen dus voor mij maakt het niet uit
  ik heb hun op fb geliked en geabboneerd op yt maar dat van bloglovin snap ik nit zo goed
  groetjes Sarah

 8. Tjeetje wat leuk, ik doe ook graag mee, en volg je al een tijdje op Bloglovin, Ook volg ik ELF op facebook en Youtube…Als ik zou winnen zou ik graag mee doen voor het mysterious setje, deze tinten zijn zo apart en najaarsachtig, dat spreekt mij echt onwijs aan….

  groetjes Petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *