WINACTIE: Je favoriete foto op een canvasdoek! (GESLOTEN)

Geplaatst door
Ben je deze zomer op reis geweest en wil je een leuke herinnering aan je vakantie? Of wil je je vriendje, beste vriendin, mama of papa verrassen met een foto van jullie twee? Dan is een canvasdoek een leuk idee! En ik heb goed nieuws: In samenwerking met de webshop Digitransfer heb ik een superleuke winactie voor jullie! Eén van mijn bezoekers kan namelijk zijn of haar favoriete foto op een canvasdoek winnen! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.

Wat moet je doen? Dat is simpel!

Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en welke foto je zou kiezen. Let er ook op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat we je makkelijk kunnen contacteren indien je hebt gewonnen. 

Deelnemen kan tot 31 augustus. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Nadien kan de winnaar dan een afmeting van de canvasdoek kiezen (max. 70 x 50 cm). 


Webshop Digitransfer

Naast canvasdoeken maakt Digitransfer ook posters, spandoeken en vlaggen. Hun specialisatie is het bedrukken van kleding, o.a. t
-shirts, polo’s, sweaters en petten. De bedrukking is van uitstekende kwaliteit en de prijzen zijn zeer voordelig. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor iemand? Neem dan zeker een kijkje in de webshop!

Veel liefs,
Vanessa xxx

41 reacties

 1. Wat een super leuke winactie! Als ik zou winnen zou ik een foto van mijn vriend en mij op canvas willen. We hebben twee jaar geleden samen mooie foto's laten maken, maar helaas is het er nooit van gekomen om er eentje op canvas te laten drukken terwijl ik dat wel heel graag zou willen! Als we samen gaan wonen komt hij dan zeker in onze slaapkamer te hangen! 🙂

 2. Oh wauw, wat een ontzettend leuke winactie. Natuurlijk ga ik een kansje wagen! Ik heb afgelopen weken een rondreis gemaakt door Amerika en daar ontzettend veel mooie foto's geschoten. Genoeg keuze om eens een mooi doek te maken voor op m'n slaapkamer. Mijn mail adres is dvankalmthout@hotmail.com Liefs!

 3. Wat onwijs leuk, ik doe graag mee! Ik zou een foto kiezen waarop ik samen met mijn ouders sta, omdat ze zo dierbaar voor mij zijn. We hebben laatst een leuke fotoshoot gehad op het strand en ik wil graag nog iets doen met die foto's. Zo'n canvasdoek is dus perfect! Mijn e-mail is: lovexbug@outlook.com

 4. Ik doe mee, leuk! Ik zou graag een foto voor mijn vader willen hebben, namelijk een foto van een fotoshoot die we eerder dit jaar gedaan hebben van mijn moeder, mijn zussen en mij!

 5. Wauw, ik doe graag mee! Tijdens mijn vakantie in Luxemburg heb ik voor het eerst gefotografeerd met mijn nieuwe spiegelreflex camera. Ik heb daar een mooie foto gemaakt bij een ruïne van mijn ouders samen (ze vonden hem zelf in ieder geval prachtig :)). Het lijkt me super om ze te verrassen met die foto op doek! Mijn mail: jessienap@live.nl

 6. Hey Allemaal, nog een extra man die iets probeert te winnen 🙂 . We hebben dit jaar serieus verbouwd en hebben dus om financiële redenen beslist om niet naar het buitenland te trekken. Alhoewel de kids graag met de vlieger weggeweest waren, zijn we er toch in geslaagd om in eigen land en stad een leuke vakantie in mekaar te boksen. Een mooie foto van mijn vriendin en jongste zoontje, met op de achtergrond de luchtballon van Hasselt die op stijgt, is hiervan het mooie bewijs … ideaal voor in ons nieuwe huisje! Email: pots_dave@hotmail.com

 7. Ik zou een foto laten vergroten van mama en ik, tijdens de zomervakantie in Reims genomen : we gaan samen heel graag naar botanische tuinen en parken en ook dit jaar hebben we enkele mooie gevonden, onder andere een openbaar park aan de rand van Reims. Enkele heel mooie foto's zijn het gevolg : eentje waar ik en mama poseren bij een heel kunstig kromgegroeide boom én het was de enige dag dat we echt stralende zon hebben gehad, dus we zien er fleurig uit!

 8. Ik doe mee! Ik wil dan graag een foto van het zoontje van mijn beste vriendin laten afdrukken en het dan als cadeautje aan haar geven, omdat ze voor haar studie uit huis is gegaan en haar zoontje bij haar moeder achterblijft zodat ze zich op de studie kan richten. Ze zal haar zoontje hierdoor minder zien en dan is het juist leuk om een foto van hem op canvas op te hangen!

 9. Eentje van mijn baby in haar supermanpakje! Het arme kind is 6 maand en er hangt nog geen foto van haar aan de muur.
  Vuurvliegjesopdemaan at gmail punt com

 10. Echt superleuke winactie. Ik zou gaan voor een foto van onze 2 kids (3 en 1 jaar). Ons zoontje van 1 blijkt een immuunziekte te hebben en is vaak (erg) ziek. Hoe leuk is het dan om een vrolijke, onbezorgde foto op te hangen in de kamer! Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *