vrijdag 1 augustus 2014

Spam je blog!

Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! 

Veel liefs,
Vanessa xxx

47 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat we weer even reclame mogen maken voor onze blog ;) Ik ben Michaela, een 19 jarige beautyblogger uit België. Ik plaats elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel online. Deze gaan vooral over beauty, maar natuurlijk komen er regelmatig ook andere onderwerpen aan bod. Hier kan je mijn blog vinden: http://thebeautycreatures.blogspot.be

  Hopelijk tot snel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd's voorbij maar ook leuke nailarts zoals "Louboutin" nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! (Er staat nu een unboxing van E.L.F online) En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. ;-) Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief dat we vandaag we mogen spammen!

  Op mijn blog vind je leuke DIY, nail art, nagellak swatches, beauty tips en reviews van huidproducten en gezichtsproducten. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Cindy en ik heb een lifestyleblog die je kan vinden op http://www.sunshinecin.nl, voor jouw dagelijkse dosis zonnestralen! Ik plaats over alles wat ik leuk vind, van healthy artikelen tot dagjes weg en van beauty tot mode. Binnenkort bestaat mijn blog 1 jaar en dat vier ik met een leuke winactie! Neem snel een kijkje.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Deze kans mogen we weer niet laten voorbij gaan! ;-)
  Ik ben Ilse en ik heb een lifestyleblog, Aspasia. Op dit blog vind je artikels over beauty, mode, muziek, boeken, films, series, reizen,...
  http://www.aspasiablog.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in spotlight te zetten, Ik ben Petra, Zelf heb ik een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf, Dit kan dus over verschillende onderwerpen te gaan....

  .De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit in een soort korte verhaal vorm te beschrijven. Ze zijn een persoonlijke beleving, waarin je soms ook persoonlijke details terug kunt vinden...
  Ik zou het leuk vinden als je eens zou komen lezen, en natuurlijk geld dat ook voor andere lezers..Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Op http://beautybyjana.wordpress.com vind je om de dag een nieuw artikel over beauty. Reviews, shoplogs, swatches, looks etc komen voorbij. Kom zeker eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat we dit elke maand mogen doen ! Mijn naam is Marijke, ik ben een 20-jarige meid uit België en behoor dus tot een van de (weinige) belgische bloggers. Mijn blog http//marykejane.blogspot.com maakte ik omdat ik enorm geboeid ben door beauty en fashion. Op mijn blog plaats ik artikels over beauty, fashion, lifestyle en dit allemaal met een persoonlijke toets. Ik hou er ook van om op de reacties even te reageren en zo wat meer interactie met m'n volgers te hebben ! Hopelijk nemen jullie een kijkje en volgen jullie me eventueel via Bloglovin'. Ik ben namelijk opweg naar de 200 followers en heb een duwtje in de rug nodig ;)

  xo Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn blog is http://tessa4beauty.blogspot.nl/ Ik schrijf vooral over beauty, fashion, livestyle en ook kun je soms persoonlijke artikels over mij vinden. Ik hou van fotografie en doe dan ook mijn best om de foto's perfect te maken voor mijn blog. Ik hoop dat jullie een kijkje nemen.

  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Is het nu alweer augustus jeetje !! Leuk dat we mogen spammen

  Ik blog voornamelijk over beauty budget producten met een beetje lifestyle en fashion. Niet iedereen kan zich immers Chanel veroorloven. Doordeweeks plaatst ik elke dag een artikel neem snel eens een kijkje op Http://www.inspiiredbylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga deze maand ook zo'n spam je blog doen want iedereen vindt dat leuk natuurlijk! (en whaaa we zijn al augustus!!)

  Ik ben Eva, Ik ben 23, Belgische en ik schrijf op http://realitijd.be over beauty en lifestyle. Hoe langer ik blog hoe meer ik af en toe een ecologische draai aan de dingen geef. Ik ga dieper in op ingrediënten, eerlijke producten, natuurlijke producten, en klets af en toe over lifestyle topics. Ik ben nu zo'n 3 maand aan het bloggen en het is ondertussen al een gezellige boel op mijn site! Neem een kijkje, dankjewel!!

  happy friday people!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat we mogen spammen ! Mijn naam is Joyce, een 22 jarige uit Groningen. Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over verzorgingsproducten, een beetje beauty en fashion, deel ik recepten en persoonlijke artikelen. Erg divers dus :D Ik blog op http://blondrossig.nl (je kan ook op mijn naam klikken)
  Liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat lief dat we even onze blog mogen delen. Mijn blog is Esmée Lifestyle, http://www.esmeelifestyle.nl/ , ik blog over al mijn interesses. Iedere dag om 12u komt er dan ook iets anders voorbij, iedere dag kun je je laten verrassen! Neem vandaag een kijkje en zie wat je vandaag te wachten staat. x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Superleuk dat we mogen spammen! Ik ben Daphne (20) en ik blog onder de naam 'La vie est belle'; want zeg nu zelf: het leven is toch mooi? Ik blog over alles wat met beauty, fashion en lifestyle te maken heeft. Natuurlijk kun je ook andere blogposts vinden over dingen op het wereldwijde web die mij inspireren. Ook besteed ik graag veel aandacht aan het maken van mooie foto's. Kom je een keertje kijken? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk dat iedereen hier even de kans krijgt om te spammen :-).
  Mijn blog heet Lees dan! en gaat over boeken. Ik schrijf iets over ieder boek dat ik lees. Afgelopen maand heb ik lekker veel kunnen lezen en dus ook veel blogposts geplaatst.
  Ik zou het leuk vinden als je even komt kijken. http://leesdan.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk dat je dit doet.
  www.beautyforgirls.nl
  Een beautyblogger vol passie voor make-up.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo’n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk! Dit is mijn blog! :) http://www.beautyfavourites.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk! Ik vind dit soort posts altijd leuk, want dan ontdek ik zelf ook weer nieuwe blogs!

  Mijn blog staat vol fashion, beauty, media en lifestyle items en elke avond een quote.Heel divers dus! Echt 1 onderwerp vind ik nog lastig, ik vind alles zo leuk! Je kunt mijn blog hier vinden; http://www.artisticstateofmind.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk van je! Mijn blog is www.overthuis.nl. Hierop schrijf ik van alles van lifestyle tot recepten tot DIY's. De rode draad is puur leven en eten. Leuk als je een kijkje komt nemen!

  BeantwoordenVerwijderen

 21. Mijn blog – http://www.diolifestyle.nl – is een persoonlijke fashion blog waar ik graag mijn eigen kledingstijl – een vrouwelijke stijl met een stoer tintje – wil laten zien en mensen inspireren met mijn outfits.

  Verder schrijf ik veel mode gerelateerd artikelen en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.

  Benieuwd? Kom dan snel kijken! http://www.diolifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk dat we mogen spammen :)
  Ik ben Saraya een Belgische BeautyBlogger die elke dag probeerde een artikel te plaatsen over beauty & lifestyle ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen :)
  Op http://sarayacallewaert.blogspot.be
  Liefs Saraya X

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lief dat we even mogen spammen! Op mijn blog www.ohsobeautiful.nl komen berichten voorbij over beauty, fashion, reizen en andere leuke en mooie dingen! Ik zou het super leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen. Liefs Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Aller eerst bedankt dat we mogen spammen! Ik ben Wendy en heet je van harte welkom bij www.MissPinkyNails.nl. Hier kun je vanalles lezen over nagellak. Meestal schrijf ik reviews, maar ook komen er nail arts en vele andere leuke dingen voorbij. Ik zou zeggen snuffel lekker rond en laat vooral een reactie achter.
  Liefs, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Leuk Vanessa!! Ik blog op www.dambitious.nl over beauty, lifestyle & fashion en al mijn artikelen zijn geschreven met een persoonlijke touch! Ik zou het leuk vinden als jullie eens een kijkje nemen en mijn blog volgen!!
  Liefss, Dianne

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Wendy en ik ben 19 jaar.
  Mijn blog WendyEsther is 'anders dan anders'. Ik schrijf er dagelijks over het Christendom. Over verhalen en personages uit de Bijbel. En over het geloof in de 21e eeuw.
  Ook schrijf ik over andere onderwerpen, denk aan het innerlijk, emoties, dingen die je tegen kunt komen in het leven. Kortom: het leven in het algemeen.

  Kom gezellig langs!
  http://www.wendyestherx.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Spammen! Leuk.

  Ik ben Kimberley en ik blog op NoahJade.nl - Mijn persoonlijke blog. Er komen beauty en lifestyle artikeltjes online. Maar ook wat mama-blogjes. Ik zie je graag even langskomen!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi, mijn blog is een boekenblog! Ik blog al meer dan drie jaar over de boeken die ik lees. Vaak thrillers, maar ook literaire romans, chicklits en soms YA-boeken. Voor de maand van de klassieke literatuur ga ik de uitdaging aan om Homerus te lezen in 30 dagen. Ik schrijf alles op een toegankelijke manier en laat zien dat lezen een sprankelende ervaring is!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mijn blog www.floorflawless.com geeft een kijkje in mijn leven als emo scene / metalgirl door middel van beauty, fashion, lifestyle, fotografie en persoonlijke verhalen. Hiermee wil ik laten zien dat de alternatieve scene niet zo slecht is als door veel mensen gedacht wordt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Vanuit Denemarken ga ik even spammen op je blog :) Ik ben de schrijfster van www.travelsuitcase.nl waar ik dagelijks blog over beauty, reizen en persoonlijke dingen. Momenteel ben ik dus op vakantie, maar vanaf 4 augustus ben ik weer helemaal terug en komen er leuke nieuwe artikelen online. Daarnaast komen er ook wat meer filmpjes online op mijn YouTube kanaal zoals een vlog van mijn vakantie in Denemarken. Dus ben jij nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje!

  Liefs Agneta

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Lief!
  Mijn blog is http://www.beautydiarynl.wordpress.com . Dit is zoals de naam al doet vermoeden een beautyblog, maar fashion & lifestyle komt ook langs.
  Elke dag om 06:00 komt er een artikeltje online.
  See you! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik heb mijn boekenblog nog maar net opgestart, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er nog geen leuke posts online staan.
  Ik hoop dat jullie eens een kijkje komen nemen, iedereen is tenslotte als beginner gestart hè? ;)

  www.nogeenboek.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Leuk! Ik schrijf over Beauty en fashion op http://beautytalk.be
  Je leest er ook reviews en personal stuff.
  Regelmatig komt er een winactie online! En momenteel mogen jullie ook spammen!!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dit soort artikels vind ik altijd zo leuk :-)
  Ik ben een 23-jarige Belgische blogger en ben sinds juni 2014 van start gegaan met mijn blog http://despiegelreflex.wordpress.com
  Ik schrijf graag over beauty, maar ook over muziek en lifestyle. De recentste artikels op mijn blog zijn een review van het boek Art d'eco (creatief en ecologische doe-het-zelfboek), een review van de nieuwste cd van Lily Allen, tips tegen hittegolf, een review van de Hema Natural conditioner en het Tradition de Hammam kleimasker van Yves Rocher. Kom zeker langs als het je wat lijkt en laat gerust een reactie achter! Ik leer graag nieuwe blogs en mensen kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Tof dat we mogen spammen! Ik heb al wat doorgeklikt op andere mensen hun linkjes hier en er zitten hele leuke sites tussen! Weer wat nieuwe stukjes van het internet ontdekt. Hoera!

  Zelf schrijf ik voornamelijk over dingen die mij interesseren. Dat gaat van eten tot boeken tot grafische dingetjes en wat nog niet. Beauty en fashion zijn helaas iets minder mijn ding, vrees ik, hoewel ik er soms graag over lees. Je kan mijn blog vinden op htp://www.verbeelding.org en de laatste drie berichten die ik plaatste gingen over drie korte boeken die ik las, drie grafische tips voor tekst op je blog én ik publiceerde afgelopen vrijdag ook een kortverhaal als ebook op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hey leuk dat we mogen spammen! ik ben esmee en ik ben 13 jaar. ik blog nog niet erg lang, maar vind het wel leuk om te doen! ik blog vooral over lifestyle, beauty en fashion en wat ik doe in het leven. Neem vooral is een keer een kijkje: http://lifeisamesss.wordpress.com

  Liefs,
  esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be/
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! :-D

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hey tof dat we mogen spammen!
  Hou je van groenten en gezond eten?
  Wil je hulp met je moestuin?
  Af en toe een scherpe column lezen?

  Check dan nu De Boon in de Tuin | http://deboon.blogspot.nl

  Groetjes,

  Kees de Boon | De Boon in de Tuin
  http://deboon.blogspot.nl
  Twitter @keesdeboon
  Moestuin-maniac | Nuchter | Rauw | Puur | Buitenmens | Blogger

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat leuk dat je dit elke maand doet! Ik ben Kim, ik ben 22 jaar, studeer nog (psychologie), woon ook in België en ben enkele maanden geleden met bloggen. Mijn blog gaat over vanalles en nog wat, het is dus een soort lifestyleblog. Ik schrijf onder andere over shoppen, outfits, interieur, Filofax, DIY, maar ook over persoonlijke dingen (bv. via tags). Ook maak ik soms filmpjes. Ik ben nog heel onzeker over mijn blog en over wat mijn omgeving ervan zal vinden, en kan dus alle steun van jullie gebruiken! :-) Het zou leuk zijn als jullie eens een kijkje kwamen nemen en misschien een lieve reacties achterlieten :-) www.kimsbloglife.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Super dat we mogen spammen! Ik ben Anna, 19 jaar, studente allround styling en sinds 1,5 jaar blog ik op www.annajirina.blogspot.com. de ene keer wat fanatieker dan de andere keer, maar momenteel gaat het super goed met mijn blog en heb ik veel inspiratie! Ik vind het bloggen echt nog steeds iedere dag leuker worden en ik schrijf met veel enthousiasme over alles wat ik leuk vind: make-up, kleding, fotograferen en ook plaats ik veel DIY projecten, nail-arts en andere artikelen. Ik hoop dat jullie eens een kijkje komen nemen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Er bestaan geen echte 'regels' voor het aanbrengen van make-up. Maar soms kun je wel een beetje hulp gebruiken. Ben je op zoek naar make-up tips, trends of ben je nog niet zo bekend met make-up? Dan is deze site iets voor jou.

  www.emeral-beautylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Er bestaan geen echte 'regels' voor het aanbrengen van make-up. Maar soms kun je wel een beetje hulp gebruiken. Ben je op zoek naar make-up tips, trends of ben je nog niet zo bekend met make-up? Dan is deze site iets voor jou.

  www.emeral-beautylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hi, ik ben Carmen; een 13-jarig meisje dat blogt op http://www.ourbeautythings.nl over haar leven waarin vooral veel beauty, fashion en lifestyle posts online komen, maar ook fotografie, travel en lay-out. Neem zeker een kijkje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ha! Leuk.
  Op www.fittevrouwen.nl vind je elke dag artikelen over fit worden, sport, gezond eten, zwangerschap & baby's. De laatste post gaat over een Nederlandse vrouw die gisteren tijdens haar hele bevalling heeft getwitterd, bizar.
  Tot ziens!
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ik blog samen met 2 andere meiden. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  Neem je een kijkje?

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Mijn bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wat leuk dat we mogen spammen! Neem gauw eens een kijkje op Oh My Beauty. En vergeet ook niet mee te doen aan de Zomer Winactie, hiermee kun je een leuk pakketje winnen met onder andere een van de nieuwste image plates uit de MoYou Tropical Collection; http://ohmybeauty.nl/zomer-winactie

  Tot gauw.
  Liefs,
  Linda
  www.ohmybeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hoi!
  Mijn blog is nog maar een maandje oud ofzo, maar ik heb wel al een aantal jaar ervaring met het bloggen. Ik heb een anonieme blog, dat wil zeggen dat ik mijn identiteit niet bekend maak, en het dus eens zo spannend is. Het is een fashion blog, met offcoarse ook beauty en andere dingen, maar toch heb ik als hoofdthema voor fashion gekozen, wat ook wel mijn grootste passie is. Hoe doe ik OOTD artikkeltjes ?(want ja iedere fashionista doet zo’n artikeltjes) Wel ik maak foto’s waar je alleen mijn achterkant ziet, of waar je alleen mijn lijf tot mijn nek ziet, dus zeer erg spannend! De naam heeft ook wel degelijk een betekenis ( zie: About & Contact page). Ik wil zeer graag nieuwe volgers want ja, mijn blog is dus nog splinternieuw!

  http://neon-fall.blogspot.be/

  Kijk zeker eens op mijn blog, reageer af en toe eens en je kan me volgen via GFC (google friend conect, zie je rechts, enkele klikkjes en je volgt me al!) Of via bloglovin (vind je ook rechts by follow me, maar dan moet je uiteraard wel boglovin hebben.

  http://neon-fall.blogspot.be/

  GREETSSSSS E. :lol:

  BeantwoordenVerwijderen