Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! 
Veel liefs,
Vanessa xxx

47 reacties

 1. Wat leuk dat we weer even reclame mogen maken voor onze blog 😉 Ik ben Michaela, een 19 jarige beautyblogger uit België. Ik plaats elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag een artikel online. Deze gaan vooral over beauty, maar natuurlijk komen er regelmatig ook andere onderwerpen aan bod. Hier kan je mijn blog vinden: http://thebeautycreatures.blogspot.be

  Hopelijk tot snel 🙂

 2. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd's voorbij maar ook leuke nailarts zoals "Louboutin" nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! (Er staat nu een unboxing van E.L.F online) En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. 😉 Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl

 3. Wat lief dat we vandaag we mogen spammen!

  Op mijn blog vind je leuke DIY, nail art, nagellak swatches, beauty tips en reviews van huidproducten en gezichtsproducten. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Liefs

 4. Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Cindy en ik heb een lifestyleblog die je kan vinden op http://www.sunshinecin.nl, voor jouw dagelijkse dosis zonnestralen! Ik plaats over alles wat ik leuk vind, van healthy artikelen tot dagjes weg en van beauty tot mode. Binnenkort bestaat mijn blog 1 jaar en dat vier ik met een leuke winactie! Neem snel een kijkje.
  X

 5. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in spotlight te zetten, Ik ben Petra, Zelf heb ik een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf, Dit kan dus over verschillende onderwerpen te gaan….

  .De blogjes zijn geschreven vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit in een soort korte verhaal vorm te beschrijven. Ze zijn een persoonlijke beleving, waarin je soms ook persoonlijke details terug kunt vinden…
  Ik zou het leuk vinden als je eens zou komen lezen, en natuurlijk geld dat ook voor andere lezers..Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl

  groetjes Petra

 6. Leuk dat we dit elke maand mogen doen ! Mijn naam is Marijke, ik ben een 20-jarige meid uit België en behoor dus tot een van de (weinige) belgische bloggers. Mijn blog http//marykejane.blogspot.com maakte ik omdat ik enorm geboeid ben door beauty en fashion. Op mijn blog plaats ik artikels over beauty, fashion, lifestyle en dit allemaal met een persoonlijke toets. Ik hou er ook van om op de reacties even te reageren en zo wat meer interactie met m'n volgers te hebben ! Hopelijk nemen jullie een kijkje en volgen jullie me eventueel via Bloglovin'. Ik ben namelijk opweg naar de 200 followers en heb een duwtje in de rug nodig 😉

  xo Marijke

 7. Ik ga deze maand ook zo'n spam je blog doen want iedereen vindt dat leuk natuurlijk! (en whaaa we zijn al augustus!!)

  Ik ben Eva, Ik ben 23, Belgische en ik schrijf op http://realitijd.be over beauty en lifestyle. Hoe langer ik blog hoe meer ik af en toe een ecologische draai aan de dingen geef. Ik ga dieper in op ingrediënten, eerlijke producten, natuurlijke producten, en klets af en toe over lifestyle topics. Ik ben nu zo'n 3 maand aan het bloggen en het is ondertussen al een gezellige boel op mijn site! Neem een kijkje, dankjewel!!

  happy friday people!

 8. Wat leuk dat we mogen spammen ! Mijn naam is Joyce, een 22 jarige uit Groningen. Op mijn persoonlijke blog schrijf ik over verzorgingsproducten, een beetje beauty en fashion, deel ik recepten en persoonlijke artikelen. Erg divers dus 😀 Ik blog op http://blondrossig.nl (je kan ook op mijn naam klikken)
  Liefs 🙂

 9. Superleuk dat we mogen spammen! Ik ben Daphne (20) en ik blog onder de naam 'La vie est belle'; want zeg nu zelf: het leven is toch mooi? Ik blog over alles wat met beauty, fashion en lifestyle te maken heeft. Natuurlijk kun je ook andere blogposts vinden over dingen op het wereldwijde web die mij inspireren. Ook besteed ik graag veel aandacht aan het maken van mooie foto's. Kom je een keertje kijken? Liefs!

 10. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo’n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 11. Leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Wendy en ik ben 19 jaar.
  Mijn blog WendyEsther is 'anders dan anders'. Ik schrijf er dagelijks over het Christendom. Over verhalen en personages uit de Bijbel. En over het geloof in de 21e eeuw.
  Ook schrijf ik over andere onderwerpen, denk aan het innerlijk, emoties, dingen die je tegen kunt komen in het leven. Kortom: het leven in het algemeen.

  Kom gezellig langs!
  http://www.wendyestherx.wordpress.com

 12. Spammen! Leuk.

  Ik ben Kimberley en ik blog op NoahJade.nl – Mijn persoonlijke blog. Er komen beauty en lifestyle artikeltjes online. Maar ook wat mama-blogjes. Ik zie je graag even langskomen!

  Liefs!

 13. Hoi, mijn blog is een boekenblog! Ik blog al meer dan drie jaar over de boeken die ik lees. Vaak thrillers, maar ook literaire romans, chicklits en soms YA-boeken. Voor de maand van de klassieke literatuur ga ik de uitdaging aan om Homerus te lezen in 30 dagen. Ik schrijf alles op een toegankelijke manier en laat zien dat lezen een sprankelende ervaring is!

 14. Vanuit Denemarken ga ik even spammen op je blog 🙂 Ik ben de schrijfster van http://www.travelsuitcase.nl waar ik dagelijks blog over beauty, reizen en persoonlijke dingen. Momenteel ben ik dus op vakantie, maar vanaf 4 augustus ben ik weer helemaal terug en komen er leuke nieuwe artikelen online. Daarnaast komen er ook wat meer filmpjes online op mijn YouTube kanaal zoals een vlog van mijn vakantie in Denemarken. Dus ben jij nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje!

  Liefs Agneta

 15. Dit soort artikels vind ik altijd zo leuk 🙂
  Ik ben een 23-jarige Belgische blogger en ben sinds juni 2014 van start gegaan met mijn blog http://despiegelreflex.wordpress.com
  Ik schrijf graag over beauty, maar ook over muziek en lifestyle. De recentste artikels op mijn blog zijn een review van het boek Art d'eco (creatief en ecologische doe-het-zelfboek), een review van de nieuwste cd van Lily Allen, tips tegen hittegolf, een review van de Hema Natural conditioner en het Tradition de Hammam kleimasker van Yves Rocher. Kom zeker langs als het je wat lijkt en laat gerust een reactie achter! Ik leer graag nieuwe blogs en mensen kennen.

 16. Tof dat we mogen spammen! Ik heb al wat doorgeklikt op andere mensen hun linkjes hier en er zitten hele leuke sites tussen! Weer wat nieuwe stukjes van het internet ontdekt. Hoera!

  Zelf schrijf ik voornamelijk over dingen die mij interesseren. Dat gaat van eten tot boeken tot grafische dingetjes en wat nog niet. Beauty en fashion zijn helaas iets minder mijn ding, vrees ik, hoewel ik er soms graag over lees. Je kan mijn blog vinden op htp://www.verbeelding.org en de laatste drie berichten die ik plaatste gingen over drie korte boeken die ik las, drie grafische tips voor tekst op je blog én ik publiceerde afgelopen vrijdag ook een kortverhaal als ebook op mijn blog.

 17. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be/
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! 😀

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! 😉

 18. Wat leuk dat je dit elke maand doet! Ik ben Kim, ik ben 22 jaar, studeer nog (psychologie), woon ook in België en ben enkele maanden geleden met bloggen. Mijn blog gaat over vanalles en nog wat, het is dus een soort lifestyleblog. Ik schrijf onder andere over shoppen, outfits, interieur, Filofax, DIY, maar ook over persoonlijke dingen (bv. via tags). Ook maak ik soms filmpjes. Ik ben nog heel onzeker over mijn blog en over wat mijn omgeving ervan zal vinden, en kan dus alle steun van jullie gebruiken! 🙂 Het zou leuk zijn als jullie eens een kijkje kwamen nemen en misschien een lieve reacties achterlieten 🙂 http://www.kimsbloglife.wordpress.com

 19. Super dat we mogen spammen! Ik ben Anna, 19 jaar, studente allround styling en sinds 1,5 jaar blog ik op http://www.annajirina.blogspot.com. de ene keer wat fanatieker dan de andere keer, maar momenteel gaat het super goed met mijn blog en heb ik veel inspiratie! Ik vind het bloggen echt nog steeds iedere dag leuker worden en ik schrijf met veel enthousiasme over alles wat ik leuk vind: make-up, kleding, fotograferen en ook plaats ik veel DIY projecten, nail-arts en andere artikelen. Ik hoop dat jullie eens een kijkje komen nemen! X

 20. Hoi!
  Mijn blog is nog maar een maandje oud ofzo, maar ik heb wel al een aantal jaar ervaring met het bloggen. Ik heb een anonieme blog, dat wil zeggen dat ik mijn identiteit niet bekend maak, en het dus eens zo spannend is. Het is een fashion blog, met offcoarse ook beauty en andere dingen, maar toch heb ik als hoofdthema voor fashion gekozen, wat ook wel mijn grootste passie is. Hoe doe ik OOTD artikkeltjes ?(want ja iedere fashionista doet zo’n artikeltjes) Wel ik maak foto’s waar je alleen mijn achterkant ziet, of waar je alleen mijn lijf tot mijn nek ziet, dus zeer erg spannend! De naam heeft ook wel degelijk een betekenis ( zie: About & Contact page). Ik wil zeer graag nieuwe volgers want ja, mijn blog is dus nog splinternieuw!

  http://neon-fall.blogspot.be/

  Kijk zeker eens op mijn blog, reageer af en toe eens en je kan me volgen via GFC (google friend conect, zie je rechts, enkele klikkjes en je volgt me al!) Of via bloglovin (vind je ook rechts by follow me, maar dan moet je uiteraard wel boglovin hebben.

  http://neon-fall.blogspot.be/

  GREETSSSSS E. 😆

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *