Win een strandtas naar keuze t.w.v. € 39,95 | My New Bag (GESLOTEN)

Geplaatst door
Kennen jullie My New Bag al? Dit is een Nederlandse webshop die supermooie tassen verkoopt. Je vindt er o.a. leren damestassen, clutch tassen, laptop tassen én strandtassen. Wat betreft dit laatste heb ik goed nieuws! Eén van jullie kan namelijk een strandtas naar keuze winnen t.w.v. € 39,95! Zo’n tas is ideaal om mee te nemen voor een dagje strand of een gezellige picknick. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen. 

Wat moet je doen?

– Schrijf je in op de nieuwsbrief van My New Bag. Dat kan onderaan de hoofdpagina. 

– Like de Facebook pagina OF volg hen op Twitter– Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan.

Wat mag je doen? (niet verplicht, wel gewaardeerd)– Volg mij op Bloglovin en like het artikel.
– Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: Ik maak kans op een leuke strandtas naar keuze t.w.v. € 39,95 @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie


Belangrijk:
Deelnemen kan tot donderdag 31 juli. Snel wezen is de boodschap! De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat we je makkelijk kunnen contacteren indien je hebt gewonnen. 

Veel succes iedereen!

Liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

 1. Ik doe graag mee, dat komt mooi van pas aangezien ik pas in september op vakantie ga. Ik sta al ingeschreven voor de nieuwsbrief van My New Bag (sunshinecin@hotmail.com) en ik volgde ze ook al via Facebook. Ik heb je artikel geliked en de tweet de wereld in verstuurd.

 2. Oh ik hou van tassen! Een strandtas heb ik nog niet specifiek dus hier zul je me super blij mee maken 🙂 Ik volg ze op Twitter en heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en heb dit bericht op Bloglovin geliked.

  Mijn email is: info@vintageandbeauty.com

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 3. Wat een leuke kleurtjes! Lijken mij super tassen om mee te gaan shoppen :D.
  X ingeschreven voor de nieuwsbrief
  X Ik volg my new bag op twitter (HeartShapedRP)
  X Ik volg je op bloglovin' en heb het artikel geliked
  X Ik volg je op twitter en heb het bericht geretweet.

  Email: nancy_ramakers@msn.com

 4. Oh, ik zie al leuke exemplaren dus ik doe graag mee! Ik heb me ingeschreven op de nieuwsbrief en volg My New Bag op Twitter. Ik volg jou op Twitter en Bloglovin en heb het artikel ook geliket!

 5. Wat een leuke winactie! Ik volgde je al op twitter, heb het berichtje getweet (@wfimh), maar ik kan je niet volgen op bloglovin omdat ik geen account heb 😉 ik volg je blog wel door het gewoon te lezen!

 6. niewsbrief, facebook en blog.Zo een tas komt altijd van pas, zeker met de vakantie in het vooruitzicht! Veel succes aan iedereen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *