vrijdag 25 juli 2014

Win een strandtas naar keuze t.w.v. € 39,95 | My New Bag (GESLOTEN)

Kennen jullie My New Bag al? Dit is een Nederlandse webshop die supermooie tassen verkoopt. Je vindt er o.a. leren damestassen, clutch tassen, laptop tassen én strandtassen. Wat betreft dit laatste heb ik goed nieuws! Eén van jullie kan namelijk een strandtas naar keuze winnen t.w.v. € 39,95! Zo'n tas is ideaal om mee te nemen voor een dagje strand of een gezellige picknick. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen. 


Wat moet je doen?

Schrijf je in op de nieuwsbrief van My New Bag. Dat kan onderaan de hoofdpagina. 


- Like de Facebook pagina OF volg hen op Twitter

- Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan.


Wat mag je doen? (niet verplicht, wel gewaardeerd)

- Volg mij op Bloglovin en like het artikel.


- Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: Ik maak kans op een leuke strandtas naar keuze t.w.v. € 39,95 @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactieBelangrijk:

Deelnemen kan tot donderdag 31 juli. Snel wezen is de boodschap! De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat we je makkelijk kunnen contacteren indien je hebt gewonnen. 

Veel succes iedereen!

Liefs,
Vanessa xxx

25 opmerkingen:

 1. Ik doe graag mee, dat komt mooi van pas aangezien ik pas in september op vakantie ga. Ik sta al ingeschreven voor de nieuwsbrief van My New Bag (sunshinecin@hotmail.com) en ik volgde ze ook al via Facebook. Ik heb je artikel geliked en de tweet de wereld in verstuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik hou van tassen! Een strandtas heb ik nog niet specifiek dus hier zul je me super blij mee maken :) Ik volg ze op Twitter en heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en heb dit bericht op Bloglovin geliked.

  Mijn email is: info@vintageandbeauty.com

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke actie! Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief en volg ze op twitter.
  Ik heb dit bericht geliked op Bloglovin.

  Mijn e-mail: lise_wolters@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super vrolijke tassen! Ik heb de verplichte dingen gedaan en als extra volg ik je op twitter en bloglovin!
  Diolifestyle@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kleurtjes! Lijken mij super tassen om mee te gaan shoppen :D.
  X ingeschreven voor de nieuwsbrief
  X Ik volg my new bag op twitter (HeartShapedRP)
  X Ik volg je op bloglovin' en heb het artikel geliked
  X Ik volg je op twitter en heb het bericht geretweet.

  Email: nancy_ramakers@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi, leuk zeg!! Ik heb FB geliked + volg op Twitter + ontvang nu de nieuwsbrief :-)
  Groetjes, Corinne.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn email: corinnedekeijzer@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aw leuk! Ik heb alles gedaan (ook de extra'tjes), ik volg ze op twitter :) evavantieghem@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, ik zie al leuke exemplaren dus ik doe graag mee! Ik heb me ingeschreven op de nieuwsbrief en volg My New Bag op Twitter. Ik volg jou op Twitter en Bloglovin en heb het artikel ook geliket!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke tassen. Die zijn altijd welkom natuurlijk! ;-)
  Ik doe dus zeker mee aan deze winactie en ik heb dan ook alles (ook de extra kansen dus) gedaan! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_
  nieuwsbrief: zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke tassen! Ik kan van tassen geen genoeg krijgen & doe graag mee (:
  Als extra kans volg ik je op bloglovin' & like het artikel. (Ik volg hen op twitter)
  Liefs, Jolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik volg je naast de verplichte dingen ook op bloglovin. Het strand is er dit jaar toch te weinig van gekomen, maar zit natuurlijk wel in de planning.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuke winactie :) xxx

  http://beautyandbirds.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 15. supervrolijke tassen zeg! Ik doe graag mee met deze toffe actie!!! Ik heb eind augustus pas vakantie, maar kan deze tas ook voor veel andere doeleinden gebruiken natuurlijk.... Natuurlijk heb ik alle verplichte dingen gedaan;-) Een fijn weekend groetjes ilse-wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een te gekke winactie! Een strandtas is altijd mooi meegenomen en ik doe met plezier mee aan de winactie. Ik heb alle stapjes uitgevoerd (ook de extraatjes). Mijn email is: melissa_keppens@hotmail.com
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe mee! Alle stappen gezet.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een leuke winactie! Ik volgde je al op twitter, heb het berichtje getweet (@wfimh), maar ik kan je niet volgen op bloglovin omdat ik geen account heb ;) ik volg je blog wel door het gewoon te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De email vd nieuwsbrief is whiteflowersinmyhair@outlook.com, maar je kunt beter mailen naar eztherdepoel@live.nl ;). (Sorry dat het anoniem is, kan niet meer inloggen)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gave win actie omdat ik er al 1 heb gewonnen (het ELF pakketje) gun ik dit aan iemand anders, veel succes allemaal x

  BeantwoordenVerwijderen
 21. niewsbrief, facebook en blog.Zo een tas komt altijd van pas, zeker met de vakantie in het vooruitzicht! Veel succes aan iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik doe graag mee! :) wat een leuke tassen zeg! word je helemaal vrolijk van :) Heb alle stappen uitgevoerd.xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wauw, leuke wedstrijd! Ik heb mij geabonneerd op de nieuwsbrief en de facebookpagina werd natuurlijk ook geliked.. fingers crossed! ;) anikaquirynen@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen