41 reacties

 1. Wat lief dat we vandaag mogen spammen!

  Op mijn blog schrijf ik over reviews van nagellakken en maak wekelijks leuk nailart op dinsdag. Ik deel ook graag handige beauty tips en Diy's. Ik zeg voor ieder wat wils. Zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Liefs Lonneke

 2. Yay, legaal spammen!
  Mijn naam is Meike en ik blog op http://www.lifetides.nl, mijn persoonlijke stukje internet. Ik schrijf over beauty, lifestyle (gezondheid) en af en toe wat fashion. Omdat er al zo veel bloggers zijn, probeer ik met mijn eigen mening en sterke persoonlijkheid mezelf te onderscheiden en ik hoop dat dat lukt! (:

 3. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog te promoten, Ik ben Petra, Zelf heb ik een blogje wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf, dit kan dus over verschillende onderwerpen te gaan…..ik schrijf de blogs vanuit mijn gevoel en denkwereld en probeer dit in een soort korte verhaal vorm te beschrijven. Ze zijn dus echt een persoonlijke beleving…
  Ik zou het leuk vindden als je eens zou komen lezen, en natuurlijk geld dat ook voor andere lezers..Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl

  groetjes Petra

 4. Graag doe ik mee met het spammen :). Mijn naam is Natascha, 27 jaar en ik blog op http://www.beautyopinie.nl. De naam van mijn blog zegt het wel een beetje: ik schrijf veel reviews over beautyproducten. Maar ook schrijf ik vaak achtergrond artikelen en/of geef ik tips. Daarnaast vind je af en toe ook een vleugje fashion en lifestyle terug.

 5. Wat fijn dat we mogen spammen. Mijn naam is Sara, 21 jaar jong en eigenares van http://www.lovelowbudget.nl
  Een site waar, zoals de naam het al zegt, voornamelijk artikelen verschijnen over budget items. Zowel op het gebied van beauty en fashion als op het gebied van lifestyle. Er komen met enige regelmaat ook onbekende merken voorbij. Daarnaast geef ik er af en toe een persoonlijke draai aan door een personal artikel te posten.
  Dus.. ben jij ook een liefhebster van beauty, fashion en lifestyle én vind je het leuk om op de hoogte te worden gehouden van low budget items? Kom dan zeker een kijkje nemen.

 6. Hi!
  Ik ben Cindy en ik heb een lifestyleblog die je kan vinden op http://www.sunshinecin.nl voor je dagelijkse portie zonneschijn! Ik blog over alles wat ik leuk vind, van dagjes weg tot beauty en van persoonlijke verhalen tot aan… Nou, noem maar op!
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen! Liefs!

 7. Lief dat we mogen spammen! Ik heb ook een blog; nailsbyfml.blogspotnl , het gaat over van alles. Omtrend beauty, fashion en nails. Maar ook nog hele andere dingen. Lijkt me leuk als je een kijkje neemt 😉

 8. Wat ontzettend leuk dat we mogen spammen! Ik blog nu een tijdje op http://www.beautybydenies.nl en post hier dagelijks minimaal één artikel. Deze kunnen eigenlijk gaan over van alles: beauty, fashion maar ook persoonlijke artikelen zullen voorbij komen. Mijn reviews variëren van low-budget tot high-end producten, zo blijft het voor iedereen interessant. Ook besteed ik veel aandacht aan fotografie, ik heb afgelopen week m'n eerste spiegelreflex camera gekocht yeey! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt. Een hele fijne dag vandaag, geniet ervan! Liefs, Denise <3

 9. Wat leuk dat we onszelf even mogen promoten. Ik ben Petra en blog op http://www.happylioness.nl. Een persoonlijke blog met aandacht voor het moederschap maar ook mijn gedachten, dromen, ontwikkelingen en alles wat ik leuk vind. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen.

 10. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 11. Dankje dat we mogen spammen 🙂 Ik ben Jana en ik blog op http://www.beyoutifool.wordpress.com
  Ik ben deze blog een jaartje geleden begonnen uit verveling omdat mijn vriend een maand naar Afrika trok. Intussen is het uitgegroeid tot een leuke hobby 🙂 Wanneer je geïnteresseerd bent in budgetbeauty, breng dan zeker eens een bezoekje! Tot dan 🙂 x

 12. Ik spam en dan kijk ik meteen even naar de andere spammers!

  Mijn naam is Kimberley en ik blog op anno89.nl;
  Een persoonlijk blog met een snufje mama
  en een mespuntje beauty en lifestyle.
  Vaste rubrieken met bijvoorbeeld op vrijdag
  'Fabulous Friday' voor alle beautylovers.

  Liefs!

 13. Wat leuk! Ik weet niet of ik nog opval tussen AL deze reacties en ik weet niet of je me al kent, ik zal me even voorstellen 😉 ik ben Mariëlle, 19 jaar en blog op http://www.gekopmakeup.nl. De naam zegt het al, ik ben gek op make-up maar daarnaast komen er ook artikelen over fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt. Liefs mariëlle

 14. Wat leuk! Ik ben samen met een vriendin de blog A Look In Our Lives begonnen omdat je immers een kijkje in onze wereld krijgt. Wij bloggen over fashion en beauty! Maar ook persoonlijke artikelen of lifestyle artikelen komen online. Het leuke aan onze blog zijn de verschillen tussen ons. Ik ben van de budget en Nina, mijn co-blogger, is van de dure producten. Zo is er voor ieder wat wils!

  Dus neem snel een kijkje op http://www.xalookinourlives.wordpress.com !

 15. Aller eerst bedankt dat we mogen spammen. Immers is het niet vanzelf sprekend!

  Ik ben Wendy en heet je van harte welkom bij http://www.MissPinkyNails.nl. Hier kun je vanalles lezen over nagellak. Meestal schrijf ik reviews, maar ook komen er nail arts en vele andere leuke dingen voorbij. Ik zou zeggen snuffel lekker rond en laat vooral een reactie achter.
  Liefs, Wendy

 16. Ik maak graag even gebruik van de mogelijkheid gebruik om mijn webshop te presenteren. Zo'n 6 jaar geleden ben ik gestart als masseur en al heel snel begon ik mijn eigen massageoliën te maken, puur omdat ik het eigen wilde maken en het beter kon voor mijn gevoel dan de massageoliën die er al op de markt zijn. Ik componeer eigen aromacomposities vanuit etherische oliën. Er zijn verschillende geurlijnen die gebaseerd zijn op geurbeleving of aromatherapeutische doelstelling. Er zijn een aantal standaardlijnen, maar het is bij mij ook mogelijk je eigen compositie op maat te laten maken op doelstelling en/of karakter van de gebruiker. De basisproducten krijg ik zelf kant-en-klaar binnen waaraan de aromacomposities worden toegevoegd. Basisproducten in het Romano Sandee assortiment zijn: dag- en nachtcrèmes, bodylotions, bad- en doucheschuim, badoliën en massageoliën. De producten kunnen geleverd worden in heel west-europa, dus ook Nederland en België.

  Daarnaast heb ik in mijn webshop op http://www.romanosandee.com een onderdeel "achtergrondinformatie" waarbij je achtergrondinformatie kunt lezen over aromatherapie, de producten, ingrediënten etc. Recent is bijvoorbeeld een artikel geschreven over parabenen. Het is de bedoeling om regelmatig een achtergrond verhaal te schrijven over producten, aromatherapie of ingrediënten.

  In elk geval dank voor deze gelegenheid om mijn webshop te mogen presenteren.

 17. Hoi, Ik ben Evy! Ik zou het tof vinden als je mijn blog over fashion, make-up, beauty en lifestyle wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com.
  Posts over lifestyle gaan vaak over mijn hobby's, zoals dansen, zingen en acteren. Ik zing in een band en ik ben met mijn dansteam Nederlands kampioen geworden!
  Ik post verder DIY's, OOTD's, reviews, shoplogs en nog veel meer. Sinds kort heb ik ook video's! Op mijn site heb ik een link staan naar mijn youtube kanaal. (En bloglovin' en Google+ en instagram…)

  Ik schrijf al bijna een jaar, dus er zijn genoeg posts te vinden!

  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *