Win een goodiebag van ELF! (GESLOTEN)

Geplaatst door
Enkele dagen geleden heb ik de 600 volgers op Bloglovin bereikt, yaaay! Om jullie te bedanken heb ik een leuke winactie klaarstaan. In samenwerking met ELF mag ik een mooie goodiebag weggeven aan één van mijn bezoekers!

Wat kan je winnen? 


Nagellak in de kleur mint cream
Glanzende highlighter voor het gezicht
♡ Beauty eyes book ‘ed limited’

♡ Lipgloss in de kleur wild watermelon

Wat moet je doen?

 Like de Facebook pagina van ELF.

 Abonneer je op het Youtube kanaal van ELF.

Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Let er ook op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren indien je hebt gewonnen.

Wat mag je doen? (niet verplicht, wel gewaardeerd)

♡ Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: “Ik maak kans op een leuke goodiebag van ELF @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee!”
Deelnemen kan tot zaterdag 14 juni.

Veel succes!


Liefs,
Vanessa xxx

41 reacties

 1. 600 volgers, niet te geloven hoe snel je blog groeit. Proficiat Vanessa! Ik doe graag mee met je winactie. Ik volg Elf al op youtube en op Facebook. Twitter heb ik niet. x

 2. Ik volgde ELF al op facebook en youtube. Ik wil graag meedoen. Helaas heb ik geen twitter dus ik kan je daar niet volgen. Wat een super leuk pakket trouwens ik heb nog helemaal geen producten van ELF dus ben erg benieuwd naar deze producten. Gefeliciteerd met je 600 volgers. Je hebt ook een super leuek blog dus dat kan niet anders!

 3. Gefeliciteerd met je 600 volgers 🙂 en toffe winactie, ik doe graag mee. Ik volgde ELF al op Facebook en YouTube (beide onder de naam Henderica). mail:hvtjuh@hotmail.com

 4. Als eerst gefeli met je 600 Volgers!!!:):) Op naar de 700/800/900 en nog veel meer natuurlijk haha!!!:):)
  Leuk dat je het essencepakket weggeeft zeg; ik doe graag mee… Want leuke make-upjes heb je nooit genoeg hihi..
  De groetjes van ilse- wiefiej@hotmail.com

 5. Gefeliciteerd met je volgers , super leuk pakketje ik zou graag een keer producten van E.L.F willen proberen =)
  Ik heb alle stappen gedaan:
  Facebook: Jorinda
  Youtube: Expecto Patronum
  Twitter: @xJORINx

  Liefs Jorinda

 6. Gefeliciteerd met de 600 volgers! En wat een leuke goodiebag! Ik deed alles al ( ik volg ELF al een tijde onder de naam Bianca en Sterre), via Youtube volg ik ze ook al een tijdje (onder de naam pinkit puntnl). Jou volg ik natuurlijk ook op Twitter (pinkit1988) en ik heb de tweet net verstuurd 🙂

  Succes allemaal!

  x Bianca (pinkit1988@gmail.com)

 7. Oh my god, wat een leuke winactie zeg. Ik zie zoooo vaak ELF voorbij komen en ik heb er nog gewoon helemaal niks van, ik vind het echt slecht! Daarom zou ik het super leuk vinden om dit pakketje te winnen, dan kan ik deze leuke items het lekker gaan testen. Ik hoop dat ik eens geluk heb 🙂 Liefs Mariëlle (mariellemarkgraaff@gmail.com)

 8. Gefeliciteerd, met de 600 volgers, ik vind het een indrukwekkend aantal….Natuurlijk wil ik graag meedoen aan de leuk actie…Ik volgde Elf al op Facebook maar deed dit nog niet op Youtube, nu heb ik mij ook geaboneerd, dus ook dat is helemaal dik in orde…op Twitter kan ik je niet volgen, want ik heb dat niet dus jammer genoeg gaat dat echt niet….Zelf heb ik nog niets van Elf maar zou het heerlijk vinden om het eens uit te kunnen proberen….dus deze actie is het wel waard om aan mee te doen…

  groetjes Petra
  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )

 9. Wiehoeeew ik heb nog niets van ELF in mijn bezit, dus ik ben echt zooo benieuwd! Dankje voor de leuke winactie en proficiat met je volgers Vanessa! Trouwens, nog eens bedankt voor je tweets over mijn comments probleempje, het is nu eindelijk opgelost!

 10. Top productjes, dus ik doe heel graag mee! Proficiat met je volgers, al hoeft je dat idd niet te verbazen : goede blogs worden gevolgd! Trouwens, ik ben geboren op elf mei en mijn oma noemt me nog steeds haar 'elfje'… Misschien een voorteken??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *