Goodiebag gewonnen van Cindy | Sunshinecin.blogspot.nl

Geplaatst door
Er wordt wel eens gezegd: wie geluk heeft in de liefde, heeft ongeluk in het spel. In het algemeen klopt dat wel bij mij. Ik heb al vier jaar een gelukkige relatie met mijn vriend en wedstrijden of winacties win ik bijna nooit. De maand mei is daar duidelijk een uitzondering op. Begin deze maand heb ik al een beautypakketje gewonnen van Naomi, waar ik reeds een artikel over heb geschreven. Ook de voorbije week heb ik een superleuke goodiebag ontvangen, deze keer van Cindy. Wat ben ik een gelukzak! Als bedankje wil ik er ook ditmaal graag een artikel aan wijden, en daarom laat ik jullie zien wat er allemaal in de goodiebag zit. Kijken jullie mee?

Wanneer ik de doos opende, zag ik meteen een handgeschreven kaartje liggen, zo lief! Ik vind het heel fijn om kaartjes te krijgen, mensen doen dat nog maar weinig. Heeft ze trouwens geen mooi handschrift?! 😉


Als eerste heb ik een mooie strandtas van de Primark gekregen. Die komt zeker van pas wanneer ik deze zomer een dagje naar het strand ga! Ik vind ze erg handig omdat ze zowel korte handvaten als een schouderhengsel heeft. Let’s go to the beach, each, let’s go get away!


Dan heb ik ook een vrolijke, multicolor sjaal gekregen. Ik vind de kleurtjes heel mooi, ideaal voor de lente en zomer!


Met gezichtsmaskertjes kun je mij altijd een plezier doen. Ik ben een echte stresskip en vind het dan ook heerlijk om af en toe een me-time momentje te nemen en even helemaal te ontspannen. Zoals jullie zien zijn beide maskertjes van NIVEA. Het linkse maskertje werkt verfrissend en hydraterend, het rechtse maskertje helpt puistjes en mee-eters te voorkomen. Klinkt goed! 


Dan twee heerlijke producten van The Body Shop: een raspberry lip balm en een satsuma body lotion. Beide producten ruiken echt zooo lekker! De geuren zijn zoet en zomers, daar hou ik van. Ik heb zo een vermoeden dat ze vrij snel leeg zullen zijn, hihi.


Ook heb ik een mooi setje nagellakjes van de Primark gekregen. Op mijn vingers draag ik helaas geen nagellak, maar eens het warmer wordt en de slippertjes worden bovengehaald zal ik ze zeker gebruiken.


Als laatste nog een paar mooie oorbellen van SIX en armcandy van de Primark. Dit zijn juwelen die ik ook voor mezelf zou kopen dus ik ben er heel blij mee!

Zo, dit zijn de items die ik heb gewonnen. Bij deze wil ik Cindy héél erg bedanken voor dit superleuke pakketje. Ik kan niet wachten om alles te gebruiken 🙂

Wat vinden jullie van dit pakketje? Hebben jullie al iets gewonnen?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Follow on Bloglovin

31 reacties

  1. Wat een super leuk pakketje heeft ze samengesteld. Ik ben inderdaad jaloers op het handschrift, haha! Ik win zelf eigenlijk ook nooit iets, maar ik heb er nog steeds goede hoop in dat ik op een dag een prachtig pakket win! Liefs, Denise

  2. Wat een leuk pakket. Ik heb een periode gehad dat ik het ene na het andere won, maar inmiddels is dat weer helemaal over. Je kan niet altijd geluk hebben. 😉

  3. Haha, ik vind mijn handschrift eigenlijk helemaal niet zo mooi, dank je voor je compliment! Heel veel plezier ermee, maar dat zal zeker wel lukken! Lief dat je genoemd heb, een hele eer! Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *