Spam je blog / webshop!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand, geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ook als je een webshop hebt, mag je je link achterlaten. Ik kijk er alvast naar uit om leuke blogs en webshops te ontdekken!

Veel liefs,
Vanessa xxx

40 reacties

 1. http://www.diolifestyle.nl/ is een persoonlijke fashion en lifestyle blog waar ik dagelijks met veel plezier een nieuw artikel publiceer. Op mijn blog probeer ik andere mensen te inspireren met mijn eigen kledingstijl. Een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere stijl.

  Op dit moment loopt er een winactie 4 daagse waarbij 4 hele leuke winacties online staan!
  Nieuwsgierig naar mijn blog? Kom dan snel kijken!
  http://www.diolifestyle.nl/

 2. Leuk dat we mogen spammen!

  Ik ben Deniece en ik blog op Missbeautybudget.nl. Ik schrijf over van alles, maar met name schrijf ik graag over dat mooi zijn en je mooi voelen niet duur hoeft te zijn. Meer weten? Kom dan zeker langs!

 3. Daar doe ik graag aan mee!! Mijn naam is Jette Schroder. Ik blog over mijn leven, mijn werk als schrijfster, maar vooral over De Liefde. Op mijn blog vind je romantische verhalen, liefdesadviezen, zwijmel-filmpjes en nog veel meer! jetteschroder.com

 4. Wat leuk en fijn dat we mogen spammen. Ik vind het altijd fijn wanneer grotere blogs nieuwe beginnende bloggers de kans geven om wat meer naamsbekendheid aan hun blog te geven.

  Mijn blog gaat vooral over low budget aankopen op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Het kan ook weleens voorkomen dat ik een no-low beauty product review hoor. ๐Ÿ™‚
  Ik beheer tevens een koopjeshoekje op mijn blog. Dus mocht je op zoek zijn naar een koopje? Dan kan je altijd een kijkje nemen. Mijn blog kun je vinden op: http://lovelowbudget.wordpress.com

 5. Ik maak ook graag gebruik van het spammen vandaag:) Leuk! Ik ben Yvonne en ik schrijf o.a over eten, gezondheid, persoonlijke artikelen en beauty, ook deel ik eens per week een lekker recept. Kom gerust eens langs op mijn blog. Groetjes Yvonne

 6. Wat super leuk zeg. Ik blog over vrijwel alles wat ik zelf leuk vind, ik probeer het dan ook zo persoonlijk mogelijk te houden. Beauty en lifestyle zijn mijn favoriete onderwerpen. Super natuurlijk, afgelopen week verscheen er een erg leuke winactie. Doe je ook mee?

  http://www.tessevea.nl

 7. Wat leuk dat we ffies mogen spammen!
  Mijn naam is nora van de fashion blog 1310bynora.com
  Hier kun je veel outfits vinden en ook een klein beetje lifestyle en beauty! zou t super leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs

 8. Super leuk dat we mogen spammen! Leuke manier om nieuwe blogjes te ontdekken.
  Mijn blog is http://www.lauralike.nl en gaat over alles wat ik leuk vindt en heeft vaak te maken met beauty, fashion & lifestyle. Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog! XO

 9. Hahaha wat een leuk idee dit! Ga zometeen even tussen de reacties kijken!

  Ik ben Joy en voor mijn blog FashionFoodFunForever blog ik eigelijk over vanalles wat ik leuk vind! Maar het grootste gedeelte van mijn blog bestaat uit vegan receptjes en Fashion/Beauty gerelateerde posts zoals shoplogs en OOTD's.

  -X-
  Fashionfoodfunforever.nl/wordpress/

 10. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 11. Mijn blog ken je waarschijnlijk al, maar dan alsnog!
  Ik blog op aphelium.org, dit is een persoonlijke blog, waar ik onder andere mijn persoonlijke transformatie op post. Daarnaast post ik over mijn interesses, en wat ik allemaal tegenkom op het internet.

 12. Wat lief van je dat we weer mogen spammen hihi. Nou mijn blog ken je dus al, maar voor de andere bloggers onder ons. Ik ben Rosanne en ik blog elke dag met veel liefde op rosannevandierenn.blogspot.nl. Ik blog voornamelijk over beauty, maar lifestyle en fashion komen ook aan bod. Ik heb een lipstick verslaving, en je zal dan ook regelmatig een exemplaar tegen komen op mijn blog. Elke dinsdag komt er een ooglook voorbij en elke zondag een persoonlijke update. Zie ik je snel terug?

  liefs x

 13. Leuk eerst spam je bij mij en nu ik bij jou hihi! Ik ben Kayleigh en ik blog over allerlei dingen die mij bezig houden zoals lekkere recepten, beauty, fashion, reviews over fijne producten en nog veel meer! Binnenkort komen er ook meer persoonlijke artikelen over mij en mijn ziekte online! Liefs, Kayleigh
  http://www.whatilove.nl

 14. Ik ben Geanne en ik blog op http://www.itsaboutbeauty.nl Zoals de naam al doet vermoeden schrijf ik veel artikelen over make-upproducten en ben ik gek op het maken van reviews. Niemand wil immers eenmiskoop doen! Ook lifestyle en fashion komen regelmatig aan bod. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!

 15. Wat tof dat we mogen spammen, thanks ๐Ÿ™‚ Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik voornamelijk over alle ins&outs rondom beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts worden afgewisseld door een vleugje lifestyle & fashion. Op dit moment is er een winactie gaande op mijn blog. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen! Groetjes Marloes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *