Webshop Kelly Bijou + winactie! (afgesloten)

Geplaatst door
WINNAAR: LINDSAY


Laatst heb ik een leuke webshop ontdekt, namelijk Kelly Bijou. Deze Nederlandse webshop trok meteen mijn aandacht door het mooie aanbod aan sieraden en mode accessoires. Zo vind je er armbanden, kettingen, oorbellen en horloges, maar ook sjaals, portemonnees, tassen en haaraccessoires. Kortom: de ideale plaats voor meiden zoals jij en ik!

Wat ik leuk vind aan deze shop, is dat alle items budgetvriendelijk zijn. Je vindt er heel wat mooie dingen en dat voor een prima prijsjeKelly Bijou doet er zelfs nog een schepje bovenop. Zo is er iedere week een ‘koopje van de week’. Dan kun je een leuk item scoren voor soms € 5 minder dan de normale prijs. Goed in de gaten houden dus! Naast het ‘koopje van de week’ heeft Kelly Bijou ook een klantenkaart. Bij iedere € 10 die je besteed, krijg je een stempel. Wanneer je 5 stempels hebt verzameld, krijg je een korting van € 7,50. Mooi meegenomen, toch?

Ik zou iedereen aanraden om een kijkje te gaan nemen in de shop, maar eerst heb ik nog een leuke winactie voor jullie!

Win een horloge!

In samenwerking met Kelly Bijou mag ik een mooie horloge weggeven! Deze horloge is wit-rosé en heeft een waarde van € 14,95. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.

1) Like de Facebook-pagina van Kelly Bijou.


2) Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en met welke naam je de Facebook-pagina hebt geliked. Dit wordt gecontroleerd.

=> Deelnemen kan tot zondag 30 maart. De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat we je makkelijk kunnen contacteren indien je hebt gewonnen. Veel succes!


Kende jij deze webshop al?
Liefs,Vanessa xxx


Follow on Bloglovin

23 reacties

  1. Ik kende de webshop nog niet, maar als ik al deze sieraden zie ga ik er toch snel eens even een kijkje nemen. Ook een erg leuk horloge wat je weg mag geven! Ik doe zelf alleen niet mee, want ik draag eigenlijk maar heel weinig een horloge haha.

  2. Wat een leuke webshop, heb gelijk even een kijkje genomen.
    Ik vind het horloge heel mooi, maar ik ken mezelf ik ga ze niet dragen.
    Daarom laat ik deze actie aan mij voorbij gaan, en hopelijk wint iemand hem die hem wel draagt 🙂
    liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *