Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand, geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om nieuwe blogs te ontdekken!

Ik zou het heel lief vinden mocht je me volgen op Bloglovin en/of Twitter. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe artikels en leuke winacties.

Over winacties gesproken… Tot woensdag 5 maart kunnen jullie deelnemen aan de winactie om € 25 shoptegoed bij Natura Siberica te winnen. Wil je graag kans maken? Klik dan hierFijn weekend!

Veel liefs,
Vanessa xxx

51 reacties

 1. Wat leuk dat we weer eens mogen spammen! Op mijn persoonlijke blog vind je om de dag een artikel over beauty, lifestyle, nail art, fashion, …
  Mijn blog: ellenismyname.blogspot.be

 2. Hallo, Vera en ik werken samen aan de blog beautyinside waar we vinden dat beauty heerlijk is maar dat het het belangrijkste is wie je bent onder deze laag make-up.

 3. Ik volg je al op bloglovin'! Wat leuk dat we weer mogen spammen. Mijn blog is Esmée Lifestyle, esmeelifestyle.nl. Je vindt er van alles over mijn interesses, zo vindt je er onder andere fashion en beauty. x

 4. Leuk =)
  Ik ben een lifestyle blogger , ik blog over me leven , outfits , muziek shoplogs en veel meer =D
  Elke dag komt er een artikel online dus genoeg om te lezen!

 5. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 6. Super dit soort posts !

  Hallo allemaal, mijn naam is Marijke en sinds vorig jaar augustus heb ik mijn eigen plekje op het world wide web waarop ik terecht kan met al mijn fashion/beauty en lifestyle ideetjes. Graag deel ik alles ook met jullie. Ik heb ondertussen van bloggen echt een hobby gemaakt en ik vind het echt enorm leuk. De laatste tijd is het even een beetje rustiger op mijn blog maar dit komt helemaal goed wanneer ik mijn stage afgerond heb en weer wat meer vrije tijd heb ! Ben jij geinteresseerd in beauty/fashion/lifestyle en ook heel wat persoonlijke artikels ? Neem dan zeker een kijkje op http://marykejane.blogspot.com ! Laat ook even een leuke reactie achter want dat maakt mijn dag en volg me misschien ook via Bloglovin', ik zou zoooo graag de 150+ followers halen ! Ik zie jullie hopelijk snel ! xoxo Marijke (een belgische beautyblogger)

 7. Wat lief dat we mogen spammen! Altijd leuk om je blog een beetje te promoten. Op mijn blog http://www.fingerart.blogspot.nl schrijf ik over nagellak, nailart, beauty en lifestyle. Eigenlijk alles wat ik leuk vind komt op mijn blog te staan. Ik hou ervan om posts te schrijven, foto's te maken en producten uit te testen. Een echte blogger dus ♥
  Liefs

 8. Leuk dat we mogen spammen. Ik blog om de dag op fashionablebeautyblog.wordpress.com, vaak gaan de artikelen over beauty! Ik zou het leuk vinden als je een keertje langs komt!

 9. Leukleuk! Ik blog over van alles! Het gaat vooral over creativiteit en mode, maar ook beauty komt aan bod. Lijkt me leuk als je een kijkje neemt, en vergeet niet jouw blog achter te laten 🙂

 10. Hallo allemaal,
  Leuk dat je hier een soort van reclame mag maken voor je blog… dat heb ik wel nodig.
  Ik ben nog niet zo heel lang geleden gestart met een blog; http://gewoongitha.blogspot.nl
  Op deze blog plaats ik om de dag een leuke blog, eigenlijk over van alles en nog wat. Dingen die mij interesseren en dingen die mij op dat moment bezig houden.

  Neem eens een kijkje, het is helemaal gratis :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *