Modetrend lente / zomer 2014: pastel

Geplaatst door
Gisteren vertelde ik jullie waarom ik zo uitkijk naar de lente. Eén van die redenen is omdat ik van de lentecollecties hou en dus ook van pasteltinten. Lichtblauw, lichtroos, lichtgeel… Allemaal zachte, zoete kleuren die ik heel mooi vind. Pastel is een modetrend die vrijwel ieder jaar terugkomt en daar ben ik erg blij mee. Ik kan alvast niet wachten om die donkere wintergarderobe in te ruilen voor deze mooie, vrolijke pastelkleurtjes. Om al wat in de stemming te komen en inspiratie op te doen, heb ik hieronder enkele pastel outfits verzameld. Kijken jullie even mee?

Bronnen: blog.soocoo.nl / kledinginsider.nl / nsmbl.nl / tumblr.com / pinterest.com
 
Hou jij van pastel?
Veel liefs,
Vanessa xxx

35 reacties

  1. Wat een mooie outfits zitten ertussen! Pastel is ook helemaal mijn ding, zo mooi.. Het heeft ook iets liefs en romantisch. Ik heb helemaal zin in shoppen nu:)

  2. Ik ben niet zo dol op pastel, maar daar is onlangs verandering in gekomen. Ik heb al een aantal pastelkleurige kleding gekocht (die je in mijn vlog al had gezien) en ik word er heel erg vrolijk van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *