Inspiratie: jeanshemd

Geplaatst door
Binnen enkele dagen is het lente en dan is het weer tijd om ons jeanshemd boven te halen. Een jeanshemd is een must-have voor elke kleerkast. Dit om de reden dat je er zo veelzijdig mee aan de slag kan. Met slechts één exemplaar kan je immers verschillende looks crëeren. Het is aan jou om te kiezen hoe je het hemd draagt. Open of dicht, in of uit je broek, een lichte of donkere variant, wijd of strak. Het maakt niet uit, zolang jij je er maar comfortabel in voelt. Weet je niet goed hoe je een jeanshemd kunt combineren? Dan zal deze inspiratie misschien wel helpen!
 

Heb jij een jeanshemd in je kast hangen? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

  1. Ik heb een hele leuke van mijn zusje gekregen! Gebleekt, met lichtroze en zachtgele bloemetjes erop! En nu maar duimen dat de lente snel begint…

  2. Ik vind ze heel erg mooi, dat vond ik vroeger ook al. Maar ik weet nooit goed hoe ik het moet combineren omdat ik ook altijd spijkerbroeken draag en dan vind ik t niet passen..

  3. Een jeanshemd vind ik zo leuk staan! Ik moet alleen eerlijk bekennen dat ik er zelf geen één in mijn kast heb hangen. Misschien moet ik daar dan toch maar eens verandering in brengen haha.

  4. Wauw look 2 en 7 zijn echt helemaal mij! Weet iemand toevallig waar de bloemetjeslegging op afbeelding 7 vandaan komt? I'm in luvvv..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *