Win 3 douchegels van Cattier-Paris! (afgesloten)

Geplaatst door
Vandaag heb ik een eerste winactie voor jullie! In samenwerking met Cattier-Paris mag ik 3 heerlijke douchegels weggeven aan één van mijn bezoekers! Dit zijn de verschillende douchegels: 2-in-1 sport douchegel met witte klei en munt extract – verzorgende douchegel met roze klei en palmarosa – ontspannende douchegel met witte klei en lavendelhoning. Wil jij ze graag winnen? Lees dan snel verder wat je moet doen om kans te maken!

Wat moet je doen?
1) Schrijf je in op de nieuwsbrief van Cattier-Paris.


2) Like de Facebook-pagina van Cattier-Paris OF volg hen op Twitter.3) Volg mij op Bloglovin en like het artikel.4) Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan. => Let op: dit wordt gecontroleerd!Wat mag je doen?


Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: Ik maak kans op 3 heerlijke douchegels van Cattier-Paris @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie

Voorwaarden.

Deelnemen kan t.e.m. zondag 16 februari om 18 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn blog en krijgt vervolgens een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat.

Veel succes!

Liefs,
Vanessa xxx


21 reacties

 1. Ik zou graag mee doen aan deze actie, ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked, Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief alleen deed het linkje naar de facebook pagina het niet op mijn laptop dus ik hoop dat ik de goede pagina heb geliked. Nog gefelicteerd met je 400 volgers xxx

 2. Gefeliciteerd met al je volgers, het is een mooi resultaat…en ik doe graag mee aan deze winactie, ook al ken ik Cattier- Paris en hun producten nog niet…

  k volgde je al via Bloglovin en heb dit artikel ook een Like gegeven. Ook heb ik mij ingeschreven voor de Nieuwsbrief van Cattier- Paris, tevens volg ik ook hun Facebook pagina nu ook…Twitter heb ik niet dus , dat gaat echt niet lukken!

  fijne dag vandaag,
  Groetjes Petra
  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )

 3. Tof de winacties,lavendelgeur ruikt heerlijk maar is tamelijk sterk van geur,.Ik doe niet mee ,want ik heb nog enorme stock douchegel :):),en ik gun het aan alle trouwe volgers,succes voor ieder van jullie!!

 4. Leuk 🙂 Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, cattier paris gevolgd op twitter, plus je op bloglovin gevolgd en dit artikel geliked. (Is het erg dat ik verschillende emailadressen heb gebruikt?)

 5. Wat een leuke actie, ik kreeg vorige week van dit merk een bodylotion en die is ook heel lekker.
  Ik doe dus graag mee. Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Verder volg ik het merk nu via Facebook & Twitter (ik heb ook een tweet geplaatst)
  anita71@planet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *