Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Normaal vind ik het niet zo leuk als er links worden achtergelaten bij een artikel, maar vandaag mag iedereen zich eens goed laten gaan. De voorbije maand heb ik heel wat volgers bij gekregen, waaronder veel bloggers, dus ik veronderstel dat er dit keer goed gespamd zal worden. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen! 

Ik zou het heel lief vinden mocht je mij volgen op Bloglovin en/of Twitter. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe artikels, winacties en spam momenten!

Veel liefs,
Vanessa xxx

47 reacties

 1. Super leuk dat we mogen spammen! Op mijn persoonlijke blog komt er om de dag een artikel online over beauty, fashion, lifestyle, nail art of … Mijn blog: ellenismyname.blogspot.be

 2. Super leuk dat we mogen spammen! Op mijn persoonlijke blog vind je om de dag een artikel over beauty, lifestyle, nail art, fashion, … Mijn blog: ellenismyname.blogspot.be

 3. Heel leuk zo'n spammomentjes ! Hey allemaal, ik ben Marijke en ik ben een 19-jarig Belgisch meisje met een nieuwe hobby, namelijk BLOGGEN ! Op http://marykejane.blogspot.com post ik nu ongeveer een halfjaartje posts over alles wat me interesseert (zie beauty, fashion, lifestyle etc) Ook bekijk ik mijn blog als een soort van dagboek dus jullie kunnen er ook vaak wat persoonlijkere artikels op verwachten. Neem zeker even een kijkje, laat een leuke reactie achter want dit maakt echt mijn dag en volg me misschien zelfs via Bloglovin' ! Tot dan xx

 4. Leuk dat we mogen spammen! hey, Ik ben Laura ben 12 (bijna 13) jaar oud en ik heb een beauty, fashion, en lifestyle/personal blog. Ik plaats hier meestal een keer in de twee dagen een nieuw artikel op.
  Mijn blog:

  xlautjee.blogspot.nl

 5. Hey wat leuk dat we op je blog mogen spammen!
  Ik heet Joli, 36 (!) en blog over Beauty (ofcourse) innerlijke schoonheid, Health & Fitness, Lifestyle en postive energy!
  Leuk als je een keertje komt buurten ik kom zeker ook bij jou buurten.
  Fijn weekend Yall!!

 6. Ik volg jou nu al een tijdje en wil even zeggen dat dit echt weer een hele leuke actie is! Leuk dat je zo meiden de kans geeft om hun publiek uit te breiden ๐Ÿ™‚

  Mijn naam is Ilona en ik begon met bloggen omdat ik iets wilde doen met alle nagellak die ik had en zo is worldfullofpolish.blogspot.nl ontstaan. Ik plaats niet alleen over nagellak artikelen, maar ook over andere beauty-producten, lifestyle en heel soms ook fashion. Ik probeer om iedere dag een artikel te plaatsen.

 7. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 8. Tof dat ik vandaag eens op een andere blog mag spammen! Die van mij was gisteren, dus als er nog kandidaten zijn.. Ik heb gekozen om een eerlijke beautyblog op poten te zetten. No nonsense en reviewen zoals ik het een vriendin zou aanraden ๐Ÿ™‚

 9. Hoi! Ik ben Laura en ik blog eens een keer niet over beauty en fashion, maar over persoonlijke verhalen, gevoel, mindstyle en mijn studie psychologie ๐Ÿ™‚ Je vind me op dagdromend.nl! Bedankt dat ik mag spammen!

 10. Wat leuk! Op mijn blog clossine.blogspot.com blog ik over van alles en nog wat ik in mijn dagelijksleven meemaak of denk. Ik maak graag lijstjes, maar hang ook graag verhalen op over mezelf en andere dingen die ik meemaak

 11. Leuk dat we mogen spammen!
  Mijn blog is http://grosbisousxx.blogspot.be/, en elke dag op 14:00 komt er een nieuw artikel op. Ik blog hรฉรฉl erg graag en steek er dan ook graag al mijn vrije tijd in! Op mijn blog vind je o.a. DIY's, inspiratiefoto's, shoplogs, tips, elke dinsdag een fashionartikel, soms ook wel beauty, fotografie, … kortom, alles wat ik leuk vind! Ik probeer ook origineel te zijn met mijn blog en me te onderscheiden van de anderen. Neem je een kijkje?
  Xoxo Amber

 12. Ooh, wat leuk dat we mogen spammen!
  Op mijn blog (lovethisbeautyfullife.wordpress.com) verschijnt er om de dag een met plezier geschreven artikel over lifestyle met een (groot) toefje beauty. Neem zeker eens een kijken! x,Britt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *