Nieuwe lay-out ♥

Geplaatst door
Lieve bezoekers,
Vandaag is het een klein beetje feest. Ik heb namelijk een compleet nieuwe lay-out, yaaay! Ik blog nu ongeveer 9 maanden en daarom leek het mij een fijn idee om mijn blog in een nieuw kleedje te steken. Ik vind het resultaat er alvast heel mooi uitzien! Hier en daar wil ik graag nog wat kleine dingen veranderen, maar de basis is gelegd. 
Ik hoop dat jullie even enthousiast zijn als ik en dat jullie mijn blog met veel plezier zullen blijven volgen. Ik heb inmiddels bijna 450 volgers op Bloglovin en daar ben ik jullie allemaal ontzettend dankbaar voor. Het is gewoon fantastisch om zo’n lieve bezoekers te hebben.
Deze namiddag komt er een normaal artikel online, maar het leek mij niet onbelangrijk om deze verandering even met jullie te delen. Laat gerust weten wat jullie van mijn nieuwe lay-out vinden!
Veel liefs,
Vanessa

35 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *