Win € 25 shoptegoed bij Beauty-Licious! (afgesloten)

Geplaatst door
Goeiemorgen! Het is weer maandag vandaag. Dit is voor veel meiden de minst leuke dag van de week. Om jullie wat op te vrolijken, heb ik een super leuke winactie klaarstaan! In samenwerking met de webshop Beauty-Licious mag ik maar liefst € 25 shoptegoed weggeven aan één van mijn bezoekers. In de webshop vind je zowel make-up als verzorgingsproducten, en dit alles aan een prima prijsje. Je vindt er heel wat mooie merken zoals Sleek, Kardashian en Demi Lovato. Wil je graag winnen? Lees dan snel verder!

Wat moet je doen?

1) 
Like de Facebook-pagina van Beauty-Licious.

=> Heb je geen Facebook? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van Beauty-Licious. Dit kan onderaan op de startpagina. 


2) Volg mij op Bloglovin en like het artikel.

3) Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en wat je hebt gedaan.

Let op! Dit wordt gecontroleerd. Vorige keer waren er heel wat meiden die zich niet aan de voorwaarden hebben gehouden, waardoor hun deelname is verloren gegaan.

Wat mag je doen?

Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: Ik maak kans op € 25 shoptegoed bij Beauty-Licious @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie #winnen 


Voorwaarden.

Deelnemen kan t.e.m. zondag 26 januari om 17 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn blog en krijgt vervolgens een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres achterlaat.


Veel succes!

Liefs,
Vanessa xxx

68 reacties

 1. Wat leuk dat je weer een winactie organiseert! Ik doe mee. Wat heb ik gedaan:
  -Ik volg je al op bloglovin en heb je artikel geliked
  -Ik volg Beauty-Licious online shop via facebook (Sanne De Mets)

  Twitter heb ik niet.

  Liefs, Sanne

 2. Super leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volgde je al op bloglovin en ik heb het artikel geliked en ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief!

 3. Hey Vanessa!

  Dit zou echt een super leuke prijs zijn om te winnen! Ik heb al enkele dingen op mijn wishlist staan die ik dan wel zou kunnen bestellen, hihi!

  Goed, ik heb dus alles gedaan om te kunnen winnen!
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb dit bericht geliked, ik volgde je al op Twitter en ik heb het bericht nu ook getweet. En ik like ook hun facebook pagina nu! 🙂

  FB: Julie Quadflieg
  Bloglovin: Julie Quadflieg
  Twitter: JuliieStarr
  E-mail: quadfliegjulie@hotmail.com

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 4. Gave winactie, ik doe graag mee! Ik volgde je al op Bloglovin' en Twitter en heb het bericht op Bloglovin' als 21ste geliked. Verder heb ik de Facebook pagina van Beauty-Licious ook geliked 🙂

 5. Jeeey! Ik doe mee! Wat een leuke actie. Mijn FB naam is Maria Antoinette en op Bloglovin' heet in hetzelfde. Op Twitter volg ik je ook. (Maria_fluffy) Ik heb niet hetzelfde bericht getweet, omdat het bericht te lang was om te tweeten. Heb de laatste twee tags er af gehaald. Hoop dat het voldoende is. Mijn e-mail: info.beautybandit@gmail.com

  Liefs,

  Maria

 6. O, wat gaaf! Ik had nog nooit van deze website gehoord, maar ben nu wel enthousiast! Ik doe graag mee ^^. Ik heb alle verplichte stappen gedaan (volgde je al op Bloglovin', heb het bericht geliked en heb de Facebookpagina van Beauty-licious geliked). Nu maar duimen 😀 !

  Xjes Femke

 7. Leuk leuk! Ik doe natuurlijk ook mee.
  Ik volgde je al op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Ook op twitter volgde ik je al en heb de tweet verzonden. Wel heb ik de laatste tag weggelaten want anders was het bericht te lang. Ik hoop dat dat niet erg is.
  De facebook pagina heb ik geliked.
  liefs xx

 8. Hoi Vanessa,

  Ik zou graag meedoen aan deze win actie, want hij is weer superleuk en heb de FB pagina van Beauty- Licious een dikke Like gegeven, tevens heb ik mijzelf aangemeld voor hun nieuwsbrief. ( wel zo handig als ze zulke leuke spulletjes verkopen) Ik volg je op bloglovin en heb ook deze blog een like gegeven…
  Ik doe niet aan twitter dus dat kon ik niet voor je doen…wel kan ik duimen en stiekem heel hard hopen….

  Groetjes Petra

  ( janenpetrakrommenhoek@gmail.com )

 9. Leuke winactie, zo kun je zelf kiezen wat je wil hebben 🙂 Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin, heb het artikel geliked en heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief van Beauty Licious. Twitter heb ik niet!
  Mijn email: lina_1993@hotmail.com

  Groetjes

 10. Beetje laat, maar vandaag pas je blog ontdekt! Erg leuke winactie en ik heb alles gedaan om mee te kunnen doen, ook het bericht via Twitter. Twitter gaf aan dat er 7 tekens weg moesten dus #blogger heb ik maar even weggelaten.

 11. Leuk dat je me hebt verwezen naar je blog én winactie, ik doe mee 🙂
  Ik heb geen Facebook en ik kan momenteel even niet op mijn twitter account, maar de rest heb ik allemaal wel gedaan. 😉

  Liefs Dounya xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *