Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuw jaar betekent ook nieuwe blogs ontdekken. Daarom geef ik jullie vandaag de kans om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik ben alvast heel benieuwd! 


Staat er iets tegenover? Wel, ik zou het heel lief vinden mocht je me volgen op Bloglovin en/of Twitter. Zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe artikels, spam je blog-artikels en leuke winacties.
Van winacties gesproken… Tot zondag kun je nog deelnemen aan de winactie om een goodiebag van E.L.F. te winnen. Wil je graag kans maken? Klik dan hier.

Veel liefs,

Vanessa xxx 

55 reacties

 1. wat lief dat we mogen spammen venessa!!

  mijn blog lovewithessie.blogspot.com gaat over nagellak, nail art, make-up en lifestyle. mijn blog ontwikeld zich steeds meer en er is elke zondag een filmpje te zien!! (acount: Esmee van der Meer)
  ik zou het leuk vinden als je een keer zou kijken!!
  XOXO esmee

 2. Yay! Op http://beautybyjana.wordpress.com/ vind je elke maandag swatches van een leuke nagellak en verder zie je reviews, shoplogs of af en toe een fashiongerelateerde of persoonlijke blogpost verschijnen. Binnenkort komt er ook een stashartikel aan. Deze week zal het misschien nog iets rustiger zijn dan normaal aangezien ik druk bezig ben met examens en een verhuis. Kom zeker eens kijken.

 3. Wat lief dat we mogen spammen. Jij kent mijn blog al, maar andere mensen misschien nog niet. Ik heb een lifestyleblog waarop ik plaats over alles wat ik leuk vind, beauty, mode, dingen die ik leuk vind, dagjes weg, health. Neem een kijkje op http://www.sunshinecin.nl, dat vind ik leuk! Liefs

 4. Yay, blogs spammen is altijd leuk!

  ik volg jou natuurlijk al een tijdje, maar misschien zijn er lezers die het ook aandurven om mijn hersenspinsels te komen lezen op http://www.zowiezoe.com.

  Daar schrijf ik over van alles en nog wat, meestal dingetjes uit mijn dagelijks leven die me opvallen, blij maken of verbazen!
  Kom vooral een keertje langs =D

 5. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 6. Wat ontzettend leuk zeg dat we mogen spammen!!! 😀
  Ik ben ook regelmatig via via op zoek naar nieuwe blogs.

  Mijn blog heet ‘From Roos With Love’. Zoals de titel het al zegt plaats ik met liefde dagelijks artikelen over beauty, fashion en lifestyle. Zo heb ik deze week artikelen geplaatst over mijn statement ringen verzameling, boek van Isa Hoes en vandaag een review over de nagellak remover uit de Essence limited edition collectie ‘Superheroes’.

  Super leuk als jullie een kijkje zouden nemen en me volgen via Bloglovin’ om op de hoogte te blijven 🙂

  http://www.fromrooswithlove.blogspot.nl

 7. Wat leuk!

  Ik ben een 21jarige studente die gek is op schrijven. Dit doe ik dan ook veel op mijn blog over beauty, boeken, films, muziek en lifestyle. Ik maak mijn eigen foto's en het liefst plaats ik shoplogs, omdat dat betekent dat ik voor heb kunnen shoppen 😉 X

 8. Dag Vanessa!

  Onze blog ken je eigenlijk al, maar toch wil ik van deze kans gebruik maken.
  Het is eigenlijk de blog van mijn beste vriendin Veronique: http://verodoesthis.blogspot.be/
  Maar ook ik schrijf er geregeld voor!

  Wat je bij ons kan verwachten?

  – productreviews
  – filmreviews
  – cd reviews
  – persoonlijke artikels
  – shoplogs
  – Life Through My Eyes
  – D.I.Y.'s
  – Receptjes
  – Make-up
  – Beauty
  – Lifestyle

  En wat ook niet onbelangrijk is: WINACTIES! 🙂

  Zo hopelijk heb ik nog enkele meiden overtuigd eens een kijkje te komen nemen.

  Volgen op bloglovin en Twitter deed ik al! 😉

 9. Wat leuk!
  Mijn blog 1310bynora is een fashion blog ik laat je veel outfits zien en natuurlijk artikels over fashion!
  Ook kun je een beetje beauty en lifestyle vinden! Zou Super leuk zijn als jullie een kijkje nemen!

  Liefs Nora / 1310bynora.com
  Instagram en twitter @1310bynora

 10. Leuk! Ik ben Dorien, 23 jaar en student in Groningen. Ik heb sinds kort mijn liefde voor schijven weer opgepakt en ben een blog begonnen onder de naam LifeByDorien. Hier schrijf ik over (zoals de naam eigenlijk al zegt) mijn leven, alle leuke dingen die ik doe en interessante onderwerpen die ik tegenkom en graag met mensen wil delen! Dus als je van persoonlijke, mind&lifestyle gerichte blogs houdt, neem dan zeker even een kijkje op http://www.lifebydorien.wordpress.com 😉 Liefs!

 11. Ah altijd leuk hihi! Ik deel bijna dagelijks mijn foto's en lifestyle op m'n persoonlijke fotoblog maisonmies.blogspot.com. Zelf vind ik m nogal lastig te omschrijven haha, dus wil je meer weten, neem dan gerust een kijkje! 🙂 Liefs, Michelle

 12. Leuk dat we mogen spammen! Natuurlijk ga ik daar ook gebruik van maken 🙂 Ik blog samen met een vriendin van mij over beauty, fashion, persoonlijke dingen en nog veel meer! Ook hebben we binnenkort een leuke kortingsactie (voor sieraden) en komt er 1 februari een winactie aan! http://www.beautynerds.eu hier gebeurd het allemaal! Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen. Liefs Lynsey van Beautynerds.

 13. Wat leuk!! Altijd interessant om nieuwe blogs te leren kennen! Mijn blog is http://www.pimpernell.be, hier komt elke 2 dagen een post online, meestal over make-up of beauty in 't algemeen.Ook krijgen jullie heel regelmatig een FOTD te zien. Heel af en toe kiomt er ook eens iets anders aan bod zoals een recept…

  Kom dus zeker eens een kijkje nemen en wie weet heb ik binnenkort een aantal nieuwe volgers 🙂

  http://www.pimpernell.be

 14. wat een leuke post! ik hou hier altijd wel van, ik heb al een dik jaar mijn blog http://www.rachelkromdijk.blogspot.nl waar ik iedere dag vol trots aan werk. Ik begin het steeds leuker te vinden omdat er meer mensen lieve reactie's achterlaten.. maar ik wil ook nieuwere mensen ontmoeten op mijn blog!
  Nu zijn het meestal dezelfde. ik schrijf over alles wat ik koop of heb besteld.. ik tik koopjes op de kop en ik maak video's op mijn Youtube kanaal : Rachelkromdijk die ik ook op mijn blog plaats.

  liefs

 15. Hi Vanessa!! Leuk dat we weer kunnen spammen!Jij kent mijn blog al maar ik wil toch nog eens even voor de andere mensen die mij en mijn blog nog niet kennen even een berichtje achter laten! Ik ben nog maar pas begonnen met mijn blog en ik blog voornamelijk over fashion en beauty! Kom gerust eens kijken! Ik wil jullie collega bloggers zeker en vast beter leren kennen! Liefs Nele xoxo http://heartensole.blogspot.be/

 16. Leuk!! Ik ben Whitney, 26 jaar en kers verse mama. Mijn blog Whtnys World is een lifestyle blog. Neem een kijkje en volg mij via Bloglovin om geen enkele update te missen 🙂 liefs! Whtnysworld.wordpress.com

 17. Aller eerst heel erg bedankt dat we mogen spammen. Ik vind het altijd erg leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken maar vooral om ook mijn blog wat bekender te maken.

  Ik ben Wendy en schrijf dagelijks leuke berichten voor jullie. Dit kan gaan over nagellak, nieuwtjes en nog veel meer leuke dingen. Ik vind het erg leuk om ook mijn reisverslagen met jullie te delen en doe dit ook regelmatig. Maar met stip op 1 blijven toch wel de reviews de hoofddraad op http://www.MissPinkyNails.nl.

  Liefs,
  xx

 18. Ik vind het ook altijd fijn om nieuwe blogs te leren kennen! Op mijn persoonlijke blog kan je om de twee dagen een artikel vinden over beauty, lifestyle en eigenlijk alles wat ik leuk/interessant vind om over te schrijven.

  Mijn blog: ellenismyname.blogspot.be

 19. Hoi, ik ben Elke, een Belgische blogger. Mijn passie zijn natuurlijk blog, fotograferen, acteren,… Op mijn blog probeer ik om dagelijks een persoonlijk, beauty of fashion artikel te plaatsen. Dat ik me altijd veel plezier doe. Mijn blog noemt prettiness.be & zoals de naam al zegt gaat het voornamelijk over pretty dingen. En onder die pretty dingen versta ik voornamelijk lifestyle, beauty & fashion artikels. 🙂

 20. Ik volg je al op bloglovin dus ik mag ook even spammen 🙂

  Ik ben Melissa Charlotte en blog op melissacharlotte.blogspot.nl. Het is een persoonlijke lifestyle blog waarop ik alles schrijf wat ik meemaak en leuk vind. Neem jij een kijkje? Er is net een personal update online.

  Liefs,
  Melissa Charlotte

 21. Leuk idee weer 🙂 Ik ben Rosanne en ik blog vooral over beauty, lifestyle, reviews en alles wat ik leuk vind om te posten. Ik schrijf dus over van alles en nog wat. Ik probeer elke dag wat te posten en als je een reactie plaats probeer ik ook zo snel mogelijk terug te reageren.
  liefs x

 22. Wat leuk en lief dat we mogen spammen!!!

  Mijn blog heet ‘From Roos With Love’ en zoals gezegd plaats ik met liefde artikelen over beauty, fashion en lifestyle. Deze week heb ik bijvoorbeeld artikelen geplaatst over mijn statement ringen verzameling, review over de nailpolish remover van de Essence limited edition ‘Superheroes’ en een review over het boek ‘Toen ik je zag’ van Isa Hoes.
  Behalve deze artikelen zijn er natuurlijk nog veel meer te vinden en komen er nog veel meer bij 😀

  Ik zou het dan ook erg leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen op mijn blog en me volgen via Bloglovin’ om op de hoogte te blijven.

  http://www.fromrooswithlove.blogspot.nl

 23. Leuk dat we mogen spammen!
  Mijn blog is http://grosbisousxx.blogspot.be/, ik probeer er elke dag een artikel op te zetten. Ik blog héél erg graag en steek er dan ook graag al mijn vrije tijd in! Op mijn blog vind je o.a. DIY's, inspiratiefoto's, shoplogs, tips, elke dinsdag een fashionartikel, soms ook wel beauty, fotografie, … kortom, alles wat ik leuk vind! Ik probeer ook origineel te zijn met mijn blog en me te onderscheiden van de anderen. Neem je een kijkje?
  Xoxo Amber

 24. Wat een super leuk idee! http://www.beautyparisienne.nl is onze beautyblog. We zijn 2 vriendinnen die op het idee kwamen om een blog te beginnen in Parijs, vandaar de naam. Op onze blog zijn artikelen te vinden over beauty, lifestyle fashion & adventure. Ik ben redelijk vaak in het buitenland dus ik probeer veel artikelen te schrijven over reizen, studeren, vrijwilligerswerk & gewoon werken in het buitenland. Natuurlijk ook met een snufje cultuur! Mijn blog wederhelft -Ashley- studeert mode en zal zich dan ook meer bezig houden met de fashion artikelen.

  Bisous,

  Ashley & Marit
  – Beautyparisienne

 25. Leuk, dat we mogen spammen, Vanes!! Ik ben Eef en ik blog op: http://www.eefsfotografieworld.blogspot.nl/ over: lifestyle, fotografie, fashion, food, eigenlijk over van alles en nog wat!! Ik zou het gewoon leuk vinden als je even een kijkje neemt en een reactie achterlaat en me volgt op bloglovin. Ik blog om de dag en morgen staat er om 4 uur/kwart over 4 (s'middags) weer een nieuw artikel online ik heb momenteel veel inspiratie!! Dus als je nieuwsgierig bent neem een kijkje!

  Liefs, Eef.

 26. Wat leuk! Op mijn blog http://www.dutchfashioncafe.nl schrijf ik over beauty, fashion en een beetje lifestyle. Naar mijn mening kun je nooit genoeg beautyproducten hebben, dus ik test deze dan ook maar al te graag uit! Op het moment staat er een leuke winactie online, omdat ik de 100 bloglovin' volgers ben gepasseerd!
  Neem eens een kijkje!
  Liefs. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *