Haartrends kapsels lente / zomer 2014

Geplaatst door
Gisteren vertelde ik jullie enkele leuke weetjes over ons haar. Vandaag laat ik jullie de haartrends voor de komende lente en zomer zien. Bereid je alvast voor op wet looks, diepe zijscheidingen, rommelig opgestoken haar en heel wat leuke accessoires!     

De diepe zijscheiding

De diepe zijscheiding kun je maken met lang, loshangend haar. Maar ook als je je haar opsteekt in een knot, staart of vlecht. Aan welke kant? Dat mag je zelf kiezen. Ik draag bijna iedere dag een zijscheiding dus met deze trend ben ik alvast heel blij, yay!
 
 
De bob
 
Het bobkapsel komt bijna in ieder seizoen terug. Ook in 2014 zie je de bob op verschillende manieren terugkomen. Met pony en zonder pony, met gekruld en steil haar, symmetrisch en a-symmetrisch. Ik vind dit kapsel heel mooi, maar jammer genoeg heb ik er een te lang voorhoofd voor.
 

Lang haar (met pony)
Lang, loshangend haar is op en top vrouwelijk! Laat je stijltang gerust liggen, want haar met natuurlijke slag en structuur is weer helemaal in. Naast dit alles is ook een pony weer helemaal hip! Denk er wel goed over na vooraleer je het knipt, want het duurt heel lang voor het weer is bijgegroeid. Ik heb ook een pony, maar op dit moment is hij te lang om naar voor te dragen dus neem ik hem mee in een zijscheiding. Helaas zijn die lokken dan weer te kort, zodat ze nog niet tot achter mijn oren komen. Zo’n tussenlengte is best vervelend.
 
 
Wet look of half wet look
 
Dit is een haartrend die veel op de catwalk te zien is: haar dat helemaal of alleen op het hoofd glad is gemaakt met gel. Het mag er dan wat raar uitzien, eigenlijk vind ik het best nog mooi. Niet dat ik het zelf zou dragen, maar ik vind het wel iets hebben bij onderstaande modellen.
 
De slordige vlecht
Dit is een haarstijl waar je echt lang haar voor moet hebben, maar die wel heel mooi is. Je vlecht je haar netjes en trekt het met de vingers weer los. Je haar ziet er dan speels en natuurlijk uit, alsof je zo uit bed komt.
 
 
Rommelig opgestoken haar
 
Rommelig opgestoken haar ziet er mooi uit. Het is wel een kapsel dat er makkelijker uitziet dan het in werkelijkheid is. Ik ben niet gemaakt om zulke kapsels te maken en heb er ook het geduld niet voor. Meestal ga ik voor een simpele knot met hier en daar een speldje.
 
 
De haarband
 
Ook de haarband is helemaal terug. Hij wordt vaak helemaal over het haar gedragen. Dit kan erg handig zijn voor als je een bad hair day hebt. Persoonlijk ben ik niet zo voor brede haarbanden, maar een dun en trendy bandje vind ik dan wél weer heel leuk.

Haaraccessoires
 
Als laatste mogen we ons in 2014 helemaal uitleven wat betreft haaraccessoires. Bloemen, één of meerdere spelden, kleine of grote strikken… Het mag allemaal!
 
Welke trend vind jij het mooist?
Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. Wat een leuk artikel! Yes, de pony! Zelf heb ik al jaren een pony, en ik vind het leuk dat het een haartrend is! Volg ik toch een beetje de mode haha! 🙂 Haaraccessoires zijn leuk!

  2. Haarbanden zijn niet zo mijn ding, meer voor thuis of even makkelijk. De rest vd kapsels vind ik super. Vooral de bob en de vlechten zijn favoriet! Ik denk dat ik ook weer,voor een korte bob ga;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *