300 volgers + ideeën voor winacties!

Geplaatst door
Lieve bezoekers,


Begin januari heb ik reeds 300 volgers op Bloglovin bereikt. Ondertussen zijn het er al 329, yay! Ik ben super blij met zoveel volgers en daarom wil ik jullie graag even bedanken. Ik vind het heel lief dat jullie zo vaak mijn blog bezoeken en zo’n leuke reacties achterlaten. Dat maakt het bloggen nog zoveel leuker én ik word er heel gelukkig van! Bij deze dus heel erg bedankt!

Jullie weten dat ik regelmatig een winactie organiseer, en dat zal in de toekomst zeker niet veranderen. Aangezien ik steeds meer volgers krijg, is het maar normaal dat ik jullie regelmatig in de bloemetjes zet. Tot zondag kunnen jullie nog deelnemen aan de winactie om 2 douche foams van Kneipp te winnen. En maandag heb ik alweer een nieuwe winactie voor jullie klaarstaan. Leuk, toch? 


Graag wil ik horen wat jullie het leukst vinden om te winnen. Make-up en verzorgingsproducten? Sieraden en handtassen? Of liever een online kledingcheque? Ik zou het heel fijn vinden mocht je dit even laten weten, zodat ik hier in de toekomst rekening mee kan houden. Alvast bedankt!

Veel liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

  1. Wat ontzettend gaaf meid!! Super leuk voor je en zo snel dat t gaat! je verdiend t :)! Ik vond t shoptegoed echt superrr! maar make up is ook leuk :P! zulk soortdingetjess

  2. Gefeliciteerd nog meid! Lief van je winacties, Ik vind eigenlijk alles wel leuk hihi. Maar make-up & verzorgingsproducten doen het meestal wel héél goed 😉 Liefs xx

  3. Leukk!!! gefeliciteerd ik wou dat ik zoveel volgers had op bloglovin maar het wil gewoon echt niet lukken om bloglovin en mijn blog zooo stomm!! Ik wil binnenkort ook een winactie doen dus hou mijn blog in de gaten!

  4. Gefeliciteerd! Ben stiekem wel een beetje jaloers op je volgers, haha. Maar je verdient het want je doet het echt super! Sieraden van beautiful-bijoux.com vind ik bijvoorbeeld ontzettend leuk! Of je stelt een make up setje bij elkaar van bijvoorbeeld Essence, de meest verkochte producten. Ik noem maar wat op hoor, haha! Xxx

  5. Gefeliciteerd met je 300+ volgers, wat een mooie mijlpaal. Ik zal denk ik een gat in de lucht springen als ik dat nog eens mag halen haha

    En alles wat je opnoem is leuk om te winnen. En vooral acties opzetten die bij jou en je blog passen en waar jij je goed bij voel 😉

  6. Proficiat met je volgers!! Winacties zijn altijd leuk. Ik vind het net leuk dat er afwisseling in zit, de ene keer make-up, de andere keer douchegels… Verandering van spijs 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *