De meest gelezen artikels van 2013

Geplaatst door
Nog enkele dagen en we naderen het einde van 2013. Hoog tijd dus om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Ik blog sinds mei en er kwamen maar liefst 150 artikels online. Van al die artikels waren er enkele erg geliefd bij jullie en die zet ik vandaag graag op een rijtje. Hieronder de top 10! 
 

1) Modetrends najaar 2013: de herfst belooft veel goeds 


Dit artikel was in samenwerking met Zalando en kwam online op 30 juli. Het gaat over de modetrends voor het najaar van 2013. Ik had niet verwacht dat dit artikel zoveel succes zou hebben, maar toch staat het op de nummer één van de meest gelezen artikels. Hiep hiep hiep!

2) Celebs zonder make-up 

 
Op 13 juni was ik nog maar net aan het bloggen toen ik het artikel ‘celebs zonder make-up’ schreef. Ik was altijd al verbaasd hoe celebs eruit zagen zonder make-up, de voor & na zeg maar, en besloot hiervan enkele foto’s te posten. Er werd heel enthousiast op gereageerd en nog iedere dag wordt dit artikel gelezen, vanuit alle hoeken van de wereld. 
 
Zoals jullie weten, post ik regelmatig een fotodagboek. Zo krijgen jullie een kijkje in mijn leven te zien en leren jullie mij beter kennen. Het fotodagboek van 19 augustus is immens veel bekeken geweest en ik heb werkelijk geen idee waarom. Het is niet specialer dan anders, en toch heeft het veel meer pageviews. Wel leuk natuurlijk!

4) Win een sieraad naar keuze bij Bijoux 4 Less

 
Wie mijn blog volgt, weet dat ik regelmatig een winactie organiseer. In de week van 22 november konden jullie meespelen om een sieraad naar keuze te winnen bij de webshop Bijoux 4 Less, en hier namen heel wat meiden aan deel. Ook na de wedstrijd is het artikel nog veel gelezen geweest.
 
 
Winacties doen het blijkbaar goed, want ook de wedstrijd waarbij jullie een armband van Pieces konden winnen, staat in de top 10. Ik kan hieruit besluiten dat ik in de toekomst nog meer winacties mag organiseren. Of niet soms? 😉 
 
 
Shoplogs van de Action doen het altijd goed, dat heb ik het voorbije jaar ontdekt. De Action is enorm populair en het maakt niet uit wat en hoeveel je er hebt gekocht. Iedereen is nieuwsgierig!
 
 
Mijn eerste winactie kwam op 17 juni online, een halve maand nadat ik begon met bloggen, wow! Ik gaf toen twee BB creams van Catrice weg. Kunnen jullie geloven dat ik dit zelf bijna was vergeten? Niet te geloven hoe snel de tijd gaat… 
 
 
Op 6 juni postte ik een ‘outfit van de dag’. Dit artikel had veel succes en toch heb ik nadien nooit meer een outfit gepost. Nu ik de cijfers opnieuw bekijk, begrijp ik eigenlijk niet goed waarom. Misschien ben ik wat onzeker over mezelf? Wat vinden jullie? Moet ik dit soort artikels vaker doen?
 
 
Deze shoplog van Zalando was mijn eerste samenwerking met een bedrijf en het artikel kwam online op 15 juni. Ik was toen nog maar een halve maand aan het bloggen en besef nu hoe snel het eigenlijk allemaal is gegaan. Ik ben echt super dankbaar! 
 
 
Ik zie graag wat andere bloggers hebben geshopt en uit de cijfers blijkt dat jullie dit ook heel fijn vinden. Deze shoplog kwam online op 3 december en is de voorbije maand al veel bekeken geweest. Vooral de rendiertrui van L&L was populair!
 
Zo, dit zijn de meest gelezen artikels van 2013! Ik vind het alvast heel leerrijk om te zien welke artikels het goed en minder goed hebben gedaan. Zo heb ik een beter beeld over wat jullie het liefst lezen en aan welke topics ik gerust wat meer aandacht mag besteden.

Ik wil jullie graag bedanken voor alle bezoeken en de lieve reacties die ik het afgelopen jaar heb gekregen. Ik blog ontzettend graag en het doet me onwijs veel plezier dat jullie ook echt iets hebben aan mijn artikels. Ik vind het super fijn om steeds meer vaste bezoekers te hebben, maar tegelijkertijd ben ik ook heel blij dat er iedere keer weer nieuwe namen bij de reacties staan. Jullie zijn echt geweldig! <3

 
Welke artikels lees jij het liefst?  
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Leuk om te lezen,en nog eens te bekijken,het jaar zit erop,aan iedereen veel liefde,vriendschap,geluk en bovenal een goede gezondheid voor 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *