Win een armband van Pieces! (afgesloten)

Geplaatst door
Hi ladies! Vandaag heb ik goed nieuws voor jullie. Ik heb namelijk meer dan 150 volgers bereikt op Bloglovin en daar ben ik super blij mee! Ik kan nog steeds niet geloven dat er zoveel meiden zijn die mijn blog volgen en mijn artikels lezen. Geweldig is dat! Om jullie te bedanken organiseer ik een leuke winactie. Ik geef namelijk onderstaande armband van Pieces weg!

Wat moet je doen om te winnen?


1) Volg mij op Bloglovin en like het artikel.

2) Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet.   

De voorwaarden:

– Deelnemen kan t.e.m. zondag 17 november om 20 uur.


– De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn blog én krijgt vervolgens een e-mail. Zorg er dus voor dat je een geldig e-mailadres en/of blog achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren.


Veel succes!

Liefs,Vanessa xxx


41 reacties

  1. Leuk dat het zo goed gaat. Ik doe zelf niet mee. Ik draag namelijk bijna alleen maar zilver of goud. En dan is het leuker als iemand hem wint die hem echt gaat dragen. Succes nog met je blog!

  2. Van harte gefeliciteerd met het behalen van de 150 volgers! Je verdient het ook zeker, want je blog is echt heel erg leuk en lees je artikelen met veel plezier. Ik doe zelf niet mee aan de winactie, omdat ik zelf sieraden maak en het dan meer gun aan één van de andere meiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *