Uitslag winactie: armband van Pieces

Geplaatst door
De voorbije week konden jullie meespelen om een armband van Pieces te winnen. Er hebben maar liefst 29 mensen deelgenomen aan deze wedstrijd! Helaas kan er slechts één winnaar zijn. Omdat ik jullie het liefst allemaal wil laten winnen, maak ik gebruik van de fruitmachine. Ik heb alle namen in de machine gegooid en rara: wie is de gelukkige? *tromgeroffel*

Proficiat Natasja! De armband van Pieces komt jouw richting uit! Ik stuur je zo dadelijk nog een mailtje voor je verdere gegevens.

Aan alle anderen: Bedankt om deel te nemen! Binnenkort volgt er opnieuw een leuke winactie. Wanneer ik de 200 volgers op Bloglovin heb bereikt, ben ik van plan om een beautybox weg te geven. Hou mijn blog dus goed in de gaten!

Veel liefs,

Vanessa xxx

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *