Hou jij van basics?

Geplaatst door
Vroeger kocht ik alleen kledingstukken waarop ik dolverliefd was. Denk maar aan bloesjes en truien in allerlei vrolijke kleuren en prints. Mooi, maar helaas ook moeilijk te combineren. Gevolg: een overvolle kleerkast met kleren die ik nauwelijks tot niet droeg. Die tijd is gelukkig voorbij. De laatste tijd koop ik meer en meer basics. Zo draag ik vaak een basic trui met daaronder een simpele jeans. Klinkt misschien saai, maar dat is het niet. In de Esprit webshop scoor ik regelmatig leuke basics die ik vervolgens combineer met een mooie ketting of ander accessoire, om de gehele outfit wat op te krikken.


Ik geef toe dat een basic look ook gewoon makkelijk is. Zo hoef ik ’s morgens niet eindeloos meer voor mijn kleerkast te staan (lees: langer slapen). Ik neem gewoon een basic trui, trek een jeans aan, enkellaarsjes eronder en voilà. Meer heb ik eigenlijk niet nodig om er netjes uit te zien. Wanneer ik iets meer moeite wil doen om fashionable de deur uit te gaan, dan combineer ik deze basics met een mooie ketting of sjaal. Het is maar wat ik die dag zelf verkies.
Waar koop ik deze basics? Wel, ik vind Esprit hiervoor de perfecte webshop en ik neem er dan ook geregeld een kijkje. Zeker nu het buiten kouder is, heb ik niet altijd zoveel zin om naar de stad te trekken. De webshop van Esprit maakt het mogelijk dat ik vanuit mijn warme woonkamer kan shoppen. En shoppen, dat doe ik! Esprit heeft op dit moment heerlijk warme truien die ook nog eens lekker comfortabel zitten. Ideaal om deze winterperiode door te komen! 
 
 
Jouw mening!
 
Basics: ik hou ervan, maar ik vraag me af of jullie er ook van houden? Gaan jullie ook wel eens voor een basic look? Of vinden jullie het allemaal maar saai en staan jullie ’s morgens liever wat langer voor de kleerkast? Ik ben alvast zeer benieuwd!
Veel liefs,
Vanessa xxx

27 reacties

  1. Leuke truien! Ik heb een aantal basicshirts die ik combineer met vesten en colberts. Zo'n trui linksboven heb ik in het grijs, prima met een jeans er onder inderdaad!

  2. Ik hou wel van basics. Die kleding kan ik dan makkelijk combineren voor werk, maar ook leuker maken voor thuis of als ik op stap ga. Ik vind het leuk om kleding op verschillende manieren te combineren en daar helpen basics altijd wel bij.

  3. Ik houd er ook van. Je kunt mij de laatste tijd uittekenen in een zwarte skinny met een zwarte tanktop en een vest. Klaar! Heb ook hele stapels effen topjes en shirtjes in de kast liggen.

  4. Ja ik ben gek op basics. Lekker makkelijk en mooi op te leuken met een leuke sjaal of sieraden. Misschien niet het allermooiste maar ik wil in de winter/herfst ook geen kou lijden;)

  5. Yes, zeker weten! Soms wil je gewoon even peacefull door het leven gaan. 🙂 Ik heb veel basic T-shirts, van roze tot aan rood, blauw, groen en turkoois. Oké, nog veel meer, maar ook voor looks enzo is het handig. Sommige T-shirts zijn daar ook speciaal voor, omdat de kleuren dan nog mooier naar voren komen. 🙂 Oh, die kabeltruien! Ik heb een groene at the moment, ben helemaal verliefd joh!

  6. Ik ben zelf gek op basics en draag het ook heel erg vaak. Het is gewoon zo fijn dat je het makkelijk kan combineren en ook weer kan opleuken met accessoires. Ik vind die donkerblauwe trui bovenaan ook zo mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *