Halloween decoratie

Geplaatst door
31 oktober is het weer zover: Halloween! Dat wil zeggen dat we onze herfst decoratie even mogen inruilen voor lichtgevende pompoenen en boze heksen. Ik vind de sfeer rond Halloween altijd heel leuk en daarom staat er in de maand oktober opvallend veel oranje in huis. In real life ben ik bang van de meest kleine dingen, maar een griezelig interieur vind ik dan weer top. Hieronder heb ik alvast wat Halloween decoratie bij elkaar gezocht. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Wat vinden jullie van deze decoratie? Halen jullie de Halloween sfeer ook graag in huis?

Veel liefs,

Vanessa xxx

25 reacties

  1. Wij vieren geen Halloween, maar deze foto's zijn wel erg leuk voor herfstinspiratie! Ik heb ook pompoenen in en rondom het huis, als decoratie. Vooral de onderste foto vind ik erg leuk, Vanessa! Liefs xxx

  2. Hele mooie decoraties! Zelf versier ik het eigenlijk nooit voor Halloween, maar ik vind pompoenen altijd wel heel erg mooi en daar koop ik er vaak wel een aantal van voor de sier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *