Even kletsen + nieuwe (winter)sneakers C&A

Geplaatst door
Hey! Hoe gaat het met jullie? Hopelijk hebben jullie een fijne maandag achter de rug! Ik heb vandaag alvast een fijne dag gehad. Doordat ik het afgelopen weekend heb gewerkt, had ik vandaag een dagje vrij. De bedoeling was om eens lekker lang uit te slapen, maar helaas was ik om 8 uur al klaarwakker. Tja, sinds ik werk moet ik vaak om 6u30 uit bed en daardoor word ik op vrije dagen automatisch vroeg wakker. Hebben jullie dat ook? Of hebben jullie er geen probleem mee om in het weekend tot 10 uur in bed te blijven? Ook laat ik jullie mijn nieuwe (winter) sneakers van C&A zien!
 

Vroeg opstaan heeft ook zo zijn voordelen. Zo heb ik vandaag veel aan mijn dag gehad. Ik kon uitgebreid ontbijten en me vervolgens rustig klaarmaken. Héérlijk, om eens niet naar die klok te moeten kijken! Na wat administratie en huishoudelijke taken, ben ik naar de stad getrokken. Ik had namelijk heel veel zin om te shoppen. Ik ging langs bij H&M en kocht er enkele kleine spullen zoals een wimperkruller, een haardonut en kousen. Niets spectaculair dus. Bij C&A kocht ik wel een paar bruine (winter)sneakers die ik graag aan jullie wil laten zien. 
 
Wat vinden jullie ervan? Ik vind ze alvast geweldig! Ik was al een tijdje op zoek naar sneakers die ik kan dragen tijdens de komende wintermaanden. Deze sneakers zijn gewatteerd waardoor mijn voeten het niet snel koud zullen hebben. Ook de onderkant (zool) is stevig genoeg om de regen, kou en eventuele sneeuw te trotseren. Mooi meegenomen: de sneakers kosten maar € 29. Een koopje, toch?
 

Na het shoppen deed ik nog snel wat boodschappen en nadien ging ik terug naar huis. Ik trok mijn pyjama en badjas aan – ja, ook al was het nog maar 16 uur – en plofte in de zetel met een fleece dekentje en een warme tas thee. Helemaal klaar om mijn favoriete tv-series te bekijken en even te genieten van het lekker niets doen!

Morgen ga ik opnieuw werken tot vrijdag en volg ik weer de vaste routine (lees: opstaan, werken, eten, douchen, televisie kijken en slapen). Meer zit er op een doordeweekse werkdag jammer genoeg niet in. Gelukkig hebben we de vrije dagen om naar uit te kijken, zodat we de dagelijkse sleur van school en werk even kunnen doorbreken en tijd kunnen maken voor leuke dingen! Genieten jullie ook zo van het weekend of een vrije dag?

Alvast een prettige week! En euh… Vergeet geen antwoorden te geven bij de comments!

 
Veel liefs,
Vanessa xxx 
 
 

34 reacties

 1. Ik heb hier ook last van dat ik vroeg wakker wordt op dagen wanneer dit niet moet, omdat ik tijdens de week altijd moet opstaan om kwart voor 7.. Dat lijken me trouwens heerlijk warme sneakers!

 2. Ik heb eigenlijk altijd gehad dat ik juist doordeweeks als ik moest werken moeilijk wakker kon worden en ik daardoor op vrije dagen of in de weekenden totaal geen problemen had met lekker uitslapen haha. Het is alleen dan wel een nadeel dat je toch minder aan je vrije dagen hebt als je er later uit bent. De schoenen die je gekocht hebt vind ik echt heel erg leuk!

 3. Goed dat je er weer even bent! Mis je blogartikelen wel hoor meid! Het is jammer dat je niet zo vaak meer blogt, maar ik snap het aan de andere kant ook wel weer hoor! Trouwens, je schoenen zijn echt tof! 🙂 x

 4. 6,30 is wreed vroeg, maar je hebt ook wel echt gebruik gemaakte van je tijd. Wat een boel gedaan op een dag en gewatteerde schoenen, zo warmpjes erbij lopen! =]

 5. Je schoenen zijn echt heel mooi!! Ik vind het ook leuk om in het weekend vroeg op te staan. In de voormiddag doe ik dan huishoudelijke klusjes, zodat er nadien toch wat tijd is voor iets leuks!!

 6. Toffe schoenen!! Ik heb er geen moeite mee om uit te slapen, op vrije dagen zet ik wel mijn wekker, anders word ik te laat wakker. Heerlijk zo'n vrije dag! Ik heb de schoenen van de week niet gezien bij de C&A, misschien dat ze die in NL niet hebben 🙁

 7. Balen dat je al zo vroeg wakker was op je vrije dag, daar heb ik nou zelf ook altijd last van. Fijn dat je verder een leuke dag hebt gehad. Ik vind je sneakers erg leuk! Lijkt me ook lekker zitten met zo een bontje aan de binnenkant. Werkse aankomende dagen!

 8. Wat balen dat je al zo vroeg wakker was! Ik kan helaas nooit uitslapen.. enkel wanneer ik echt pas om 3 uur in m'n bed lig ofzo maar anders sta ik toch echt altijd voor 8 uur naast m'n bed. Ach ja, zoals je zelf al zegt, je krijgt wel veel gedaan op een dag!
  X

 9. Oeh die nieuwe sneakers zien er super comfortabel en warm uit voor de winter! Ik moet ook nodig een wintervoorraad gaan shoppen;) Heerlijk even shoppen op je vrije dag en geld uitgeven waar je zo hard voor werkt;) xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *