Shoplog Bol.com

Geplaatst door
Goeiemorgen! Vandaag is het weer tijd voor een shoplog. Ik heb namelijk enkele inkopen gedaan bij bol.com. Dit is mijn favoriete webshop voor boeken en tv-series, maar af en toe koop ik er ook wat beauty stuff. Vooral wanneer er leuke aanbiedingen zijn, vind ik het fijn om wat dingen te bestellen. Kijken jullie mee naar wat ik heb gekocht?
 

De laatste tijd heb ik veel zin om te lezen en daarom ging ik op zoek naar leuke boeken. Ik heb twee boeken gekocht: ‘Bon Bini Beach’ van Suzanne Vermeer en ‘Nieuwe buren’ van Saskia Noort. Het zijn allebei literaire thrillers. Hieronder een korte beschrijving:

~ Bon Bini Beach ~

 
Lilian en Dominique, twee Nederlandse studentes, gaan met vakantie naar Aruba waar de vader van Dominique een huisje heeft. Het belooft een geweldige tijd te worden, met veel feesten, luieren en shoppen. Maar niets is minder waar. Tijdens een heftige avond uitgaan, verliest Dominique haar vriendin uit het oog. Als ze de volgende morgen met een kater wakker wordt, is Lilian nog steeds niet terug. Waarschijnlijk is ze met iemand meegegaan en Dominique wacht het rustig af. Pas als ze ’s avonds nog niets van Lilian heeft gehoord en steeds haar voicemail krijgt, begint Dominique zich echt zorgen te maken. Het lijkt erop dat Lilian is verdwenen…
 
~ Nieuwe buren ~
 
Na een moeizaam tot stand gekomen zwangerschap wordt het dochtertje van Peter en Eva levenloos geboren. Ze kunnen dit verdriet samen niet verwerken en dreigen uit elkaar te groeien. Als ze nieuwe buren krijgen, klikt het meteen. De stoere Steven en zijn sensuele vrouw Rachel bezoeken regelmatig een parenclub en nodigen Peter en Eva uit om mee te doen. Maar eerst proberen ze het een keer thuis uit. Voor Eva is dit de kans om zwanger te raken. Peter is verschrikkelijk jaloers en de avond loopt uit op een fiasco. Als Eva zwanger blijkt, besluit ze Peter te verlaten en verdwijnt spoorloos. Langzaam raken Peter en Eva verstrikt in een manier van leven waaruit geen weg terug mogelijk is.

Omdat de categorie ‘beauty’ één jaar bestaat op bol.com, geven ze flinke kortingen op verzorgingsproducten. Zo kocht ik twee douchegels van Kneipp en kreeg ik er één gratis. Leuk, toch? Ik koos de geuren lavendel, oranje lindebloesem en passievrucht en grapefruit. Ik had nog nooit eerder douchegels van Kneipp gekocht en had dus ook geen idee of de geuren me zouden bevallen. De lavendel douchegel vind ik iets te sterk ruiken, maar de andere douchegels vind ik wel heel lekker!
 

Mijn vriend en ik hadden dringend nieuwe scheermesjes nodig en daarom besloot ik er meteen online te kopen. Zo hoefden we niet meer naar de winkel, echt handig! Ik kocht een pak wegwerpscheermesjes van Wilkinson, 10 + 5 gratis. De mesjes bevatten slechts twee scheerbladen maar door de toegevoegde vitamine E zijn ze super zacht voor je huid! 
 
* Money, money, money *

Boek ‘Nieuwe buren’ = € 12,50
Boek ‘Bon Bini Beach’ = € 10,00
Douchegels Kneipp = 2 + 1 gratis = € 10,98
Wegwerpscheermesjes Wilkinson 10 + 5 gratis = € 5,99

 
Zo, dit waren mijn aankoopjes! Shoppen jullie wel eens bij bol.com?

 

 
Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

  1. Leuke boeken heb je gekocht, lijken me spannend! De douchegels lijken me lekker:) Ik heb eigenlijk nog maar 1 keer iets besteld bij bol.com maar kijk er wel vaak op. Leuke en overzichtelijke website. X

  2. Ik koop best veel op bol.com, van dvd's tot boeken en ik heb ooit er een camera en een e-reader gekocht. Laatste aankoop was het boek "Beauty" van Lauren Conrad. Leuke boeken heb je gekocht 😉

  3. Leuke aankopen! Die douchegels zien er goed uit! Na je artikel gelezen te hebben, ben ik ook snel aan de slag gegaan bij bol, haha. Ik krijg mijn aankopen hopelijk binnen een paar dagen.

  4. Hele leuke aankopen! Ik heb zelf ook nog niet zo lang geleden pas kennisgemaakt met de producten van Kneipp en ben er nu al helemaal gek op. Ik koop zelf regelmatig wat bij Bol.com en dan vooral boeken.

  5. Lijken mij leuke boeken die je gekocht heb. Ik lees zelf ook heel graag, maar dat gaat zo in vlagen. Soms zou ik hele dagen lezen en dan weer een periode helemaal niet. Veel plezier met je aankoopjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *