Pakketje gewonnen van 1310 By Nora

Geplaatst door
Goeiemorgen! Zoals jullie weten ben ik weer fulltime aan het werk. De afgelopen week was best zwaar, daar ik soms 10 uur per dag heb gewerkt. ’s Avonds kwam ik moe thuis en wou ik het liefst meteen in mijn bed kruipen. Behalve werken, eten, douchen en slapen heb ik dus niet zoveel gedaan. Toch werd ik in het midden van de week erg verrast. Er lag namelijk een leuk pakketje in de brievenbus van Nora. Een tijdje geleden nam ik deel aan haar winactie en jaaa, ik heb gewonnen! Het deed me ontzettend veel plezier om het pakketje open te maken en te zien wat voor leuke dingen erin zaten. Kijken jullie mee?

Wat een leuke spulletjes! Ik ben ontzettend blij met alles! Even een overzichtje:

De sjaal vind ik super mooi en is erg handig nu het buiten wat kouder is. 


Het notitieboekje vind ik leuk aangezien ik toch nooit genoeg lijstjes kan maken.

Het roze nagellakje vind ik vooral lief en schattig. Ik hou van roze en ga dit lakje dus zeker dragen. 


Wie mij kent, weet dat ik mijn haar bijna altijd in een staart of knot draag. De elastiekjes met strikjes vind ik dan ook super leuk. Het is eens iets anders dan een doorsnee elastiekje. 

Toevallig is mijn mascara bijna op en jeej: ik heb meteen een nieuwe in voorraad! Deze mascara van Essence heb ik nog nooit gehad dus ik ben wel benieuwd hoe hij werkt.

Ook heb ik een mooie statement ketting gewonnen. Stiekem heb ik nog geen ervaring met dit soort kettingen. Ik zie ze altijd bij anderen maar heb ze zelf nog nooit gedragen. Nu ik er eindelijk eentje heb, ga ik ze zeker eens combineren bij een leuke outfit.

Als laatste kreeg ik ook twee schattige handzeepjes van Savon. Handig zeg!Bij deze wil ik Nora nogmaals bedanken voor dit super leuke pakketje! You made my day! πŸ™‚ 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat vinden jullie van dit pakketje? En hebben jullie er zelf al eentje gewonnen?

Veel liefs,
Vanessa xxx

42 reacties

  1. Wat leuk dat je gewonnen hebt. Die elastiekjes zijn te schattig. Ik draag mijn haar ook eigenlijk altijd in een staart of een knot. Fijn om weer een blogje van je te lezen.

  2. Wat een schattig pakketje! Vooral die elastiekjes met die strikjes erop zijn zo ontzettend cute! Het maakt het pakketje nog helemaal af met de statement ketting, maakt het lekker vrouwelijk! Leuk artikel (: x

  3. Leuk pakketje! Die mascara gebruik ik op dit moment ook. In het begin vond ik hem maar niets, maar hoe langer ik hem gebruikte, hoe meer tevreden ik er over werd. πŸ™‚

  4. wat leuk! gefeliciteerd met je prijs! πŸ˜€ Heel veel succes op je werk! Klinkt idd als heftig met dagen van 10 uur.. Extra leuke verassing om dat zo'n leuk pakketje te ontvangen! We zien je volgende post vanzelf wel weer verschijnen in de bloglovin' lijst πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *