Welke make-up is onmisbaar voor jou?

Geplaatst door
Geloof het of niet: ik kan makkelijk uren rondlopen in het Kruidvat of een andere winkel waar make-up te vinden is. Ik hoef zelfs niets te kopen, gewoon kijken en vastnemen vind ik al heel leuk. Dat werkt namelijk zeer ontspannend voor mij. Make-up vergelijken, inspiratie op doen… Heerlijk!
 

Toen ik de laatste keer in het Kruidvat liep, dacht ik bij mezelf dat er vandaag de dag toch heel wat make-up in de rekken ligt. Mascara’s, foundations… Je weet gewoon niet meer welke eerst te kiezen. Ik vroeg me af wat ik zou doen mocht er morgen ineens geen make-up meer bestaan, of beter: welke make-up onmisbaar is geworden voor mij. Dat is toch wel een vraag om even over na te denken. De laatste jaren draag ik immers bijna iedere dag make-up. In eerste plaats omdat ik me er mooier door voel en ten tweede omdat ik er van hou om met make-up bezig te zijn.

 


Als ik één make-up product zou moeten kiezen, dan twijfel ik tussen mascara en concealer. Een mascara zorgt voor een mooie oogopslag en maakt mijn blik meteen een stuk frisser. Zonder een vleugje mascara voel ik me al snel ‘naakt’. Concealer is dan weer noodzakelijk om de donkere kringen onder mijn ogen te verbergen. Aargh, moeilijke keuze! 
Oké, als ik écht moet kiezen, ga ik voor concealer. Zonder voel ik mij namelijk best onzeker. Ik haat die donkere kringen onder mijn ogen! Of ik nu goed of slecht heb geslapen: ik heb ze altijd. Wanneer ik geen concealer aanbreng, krijg ik sowieso de vraag: “Oei, heb je slecht geslapen?”, terwijl dat helemaal niet zo is. Om deze vervelende vragen te vermijden en omdat ik me er zelf ook beter bij voel, draag ik toch liever wat concealer. Stel je voor dat ik mijn hele leven de vraag krijg of ik wel goed heb geslapen. Ik dacht het niet.
Toch blijft mascara ook heel belangrijk voor me. Een leven zonder mascara… Pfoeh, ik voel al paniek als ik er nog maar aan denk! Zo zie je maar dat wij, vrouwen, best afhankelijk zijn van make-up. We hebben allemaal wel één of meerdere make-up producten die onmisbaar zijn geworden.  

Nu is het aan jullie! Welke make-up is onmisbaar voor jullie en waarom? Probeer voor één product te gaan. Ook ik heb de pijnlijke keuze gemaakt tussen mascara en concealer. Ik ben alvast razend benieuwd naar jullie antwoorden!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

37 reacties

  1. Blush en highlighter zijn m'n favo producten maar als ik iets moet kiezen dat ik niet kan missen is dat ook mascara. Als ik geen tijd heb me op te maken, doe ik toch vaak vlug nog wat mascara op. Dusja mascara is onmisbaar voor me 🙂 x

  2. Sowieso de mascara, zelfs wanneer ik een hele dag thuis zit doe ik nog mascara op. Mijn wimpers zijn namelijk bruin met blonde/witte puntjes (like why? WHY?) dus dan vallen mijn ogen zo ongeveer weg. Bovendien hou ik ervan mijn ogen extra te accenturen.

  3. Heel leuk om te lezen! Klinkt raar, maar ik kan geen oogpotlood missen! Het brengt mijn ogen tot leven en het staat zoveel beter! Maar zonder mascara zou ik ook niet kunnen hoor!

  4. Oeii, lastige keuze! Als eerste denk ik Foundation, omdat ik heel vaak onzuiverheden en hele duidelijke poriën heb. Maar ook wat veel mensen zeggen, Mascara. Ik kan echt niet kiezen. Hihihi. Maar supermooi artikel geschreven, respect! (: Xxxx

  5. Ik ga voor wenkbrauwpoeder! Zonder foundation, concealer, of mascara vind ik mezelf er nog best oké uitzien, maar zonder wenkbrauwkleurtje vind ik mijn gezicht ongelofelijk kaal 😉

  6. Ik snap hoe jij je voelt, ik heb ook ontzettende donkere kringen onder mijn ogen maar daar heb ik mee leren leven.. dus ik zou gaan voor.. geen enkel make-up 😛 Genoeg dagen dat ik helemaal naakt (m'n gezicht dan)/make-up loos naar school toe ga.. simpelweg omdat ik het niet zo belangrijk vind allemaal (ironisch, he? Maar er zit een lang verhaal achter). Als ik goed heb geslapen en lekker fris wakker wordt dan heb ik vaak wel zin om wat aan mijn gezicht te doen.. Standaard spullen dat ik dan zou gebruiken: eyeliner + mascara. 🙂

  7. Mascara gurl! Oh, ook wel wenkbrauwpoeder. GOddamn.. BRONZER! Oh my, daar kan ik dus echt niet zonder. Oke, ik ga nog steeds voor de mascara, want bij wenkbrauwpoeder .. dat kan ik nog wel missen. Gurl, that's tough!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *