Mijn lievelingsmuziek van dit moment

Geplaatst door
Wie mij kent, weet dat ik enorm van muziek hou. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik enkele nummers heb gehoord. Commercieel, R&B, Dance of Hardstyle. Ik luister naar verschillende genres. De ene dag ga ik voor een meezing nummer, de andere dag voor wat stevige beats. Veel hangt af van hoe ik mij die dag voel. Muziek is namelijk emotie voor mij. Ik kan er al mijn gevoelens in kwijt en dat vind ik geweldig. Omdat muziek zo belangrijk voor me is, leek het mij een fijn idee om mijn favoriete nummers van dit moment met jullie te delen. Alvast veel plezier!

Wat is jouw favoriete nummer?
Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

  1. Kende veel van jouw favorieten nog niet, enkel degene van Stromae. Zijn andere lied vind ik ook zo'n lekker meezinger (nouja het refrein dan).

  2. stromae papaoutai vindt ik echt super leuk vooral omdat ik nu veel bezig ben met de franse taal te lezen en thunder van yellow claw & the opposites vindt ikook heerlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *