Mijn favoriete celeb: Beyoncé

Geplaatst door
Als je me vraagt welke vrouwelijke celeb ik geweldig vind, dan zeg ik zonder twijfel: Beyoncé. Ook al ben ik 100% hetero, toch kan ik zeggen dat ik dit een prachtige vrouw vind. Ze heeft een fantastische stem, kan steengoed dansen en last but not least: ze ziet er gewoon goed uit. Waar je haar ook spot: ze ziet er altijd stralend uit. Beyoncé draagt leuke outfits én mooie make-up. Maar zelfs zonder make-up vind ik haar nog steeds heel mooi. Hieronder heb ik alvast enkele foto’s geselecteerd. Geef toe, is ze geen beauty?
 

 
Wat vind jij van Beyoncé? Wie is jouw favoriete celeb?

Veel liefs,
Vanessa xxx

25 reacties

  1. Beyonce is idd een heel erg mooie vrouw, ik vind haar stem ook geweldig! Wie ik ook heel mooi vind en graag mag zien is Katy Perry. Zo'n petit poppig knap vrouwtje die ook heel goed kan zingen:)

  2. Ik vind Beyoncé mooi maar haar liefde voor producten waarin zeldzame dierenhuiden zijn verwerkt vind ik wat minder. Doe mij maar Jennifer Lawrence 😀

  3. Ze is een mooie vrouw en ze geeft een goed voorbeeld aan haar fans, dat vind ik wel goed (niet dat ik het per se slecht vind bij anderen die het niet doen). Verder kan ze mooi zingen en dansen.. en heeft ze veel schrijftalent. She's entertaining!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *