# Eigen domeinnaam + vakantie #

Geplaatst door
Lieve bezoekers,


Vandaag is het een klein beetje feest. Ik heb namelijk een eigen domeinnaam, yay! Vanaf nu geen blogspot.be meer, maar gewoon www.vanessablogt.be. Ik ben zo blij! πŸ™‚ Normaal komen jullie automatisch op mijn nieuwe link terecht. Mocht er toch iets mislopen, aarzel dan niet om mij te contacteren.

Naast een eigen domeinnaam, heb ik nog ander leuk nieuws: ik vertrek binnenkort op reis! Omwille van privacy zeg ik liever geen exacte datum, maar ik kan jullie wel vertellen dat ik naar Tenerife (Spanje) ga. 
Samen met mijn vriend ga ik een weekje genieten van zon, zee, strand. We zijn er twee jaar geleden al eens naartoe geweest en omdat het ons zo goed beviel, hebben we besloten om nog een keertje te gaan. Ons hotel ligt vlak in het centrum – winkels, bars en restaurants – en dichtbij de zee. De perfecte ligging dus! Ik kijk er heel hard naar uit want de komende periode geven ze er gemiddeld 30Β°C. Ideaal weer om te genieten van de zon en om leuke uitstapjes te doen. Uiteraard neem ik mijn fototoestel mee en mogen jullie nadien heel wat zomerse foto’s verwachten!


I.v.m. mijn blog: die blijft gewoon verder draaien. Zo heb ik verschillende artikels ingepland. Jullie zullen dus niets merken van mijn afwezigheid, behalve dan dat ik niet kan reageren op jullie artikels. Dat zal ik natuurlijk ruimschoots inhalen wanneer ik terug thuis ben!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hoe gaat het met jullie? Gaan jullie nog op reis of zijn jullie al op reis geweest?Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Yay, gefeliciteerd Vanessa! Eindelijk gelukt πŸ˜€ wat fijn dat je lekker naar Spanje gaat, ik ben jaloers.. ik wil ook πŸ˜› Ben benieuwd naar je verhalen en foto's.. en voor nu: geniet ze!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *