Stylight.nl

Geplaatst door
Stylight.nl

 

Ben jij net als ik enorm verslaafd aan winkelen? En heb jij het online shoppen ook al ontdekt? Dan heb je misschien al eens gehoord van Stylight. Deze webshop biedt een online overzicht van de leukste kledingmerken. Om te ontdekken wat deze webshop allemaal te bieden heeft, ben ik voor jullie op zoek gegaan. Hieronder de resultaten.

 

 

 

Assortiment
Stylight.nl heeft een groot aanbod aan kledingmerken. Denk maar aan Vero Moda, Esprit, Miss Sixty, Desigual en Vila. En dan heb ik er slechts enkele genoemd uit de enorme lijst. Voor zowel mannen als vrouwen is er veel kleding te vinden in deze webshop. Broeken, shirts, jurken, accessoires en zelfs schoenen! Ideaal dus als je op zoek bent naar een complete outfit.

 

Zoekgemak

 

Ben je gericht op zoek naar een bepaald kledingstuk? Dan kun je met de zoekfunctie rechts bovenin heel gemakkelijk zoeken naar dat ene jurkje of shirt. Zoek je bijvoorbeeld op merk of op kledingstuk, dan krijg je direct de resultaten in beeld (inclusief foto van het product). Natuurlijk kun je ook gewoon zoeken in de lijst met items, waarbij je onder andere kunt selecteren op afdeling (man/vrouw), categorie, merken en prijs.
Bestelopties
Wanneer je een leuk kledingstuk hebt gevonden, kom je na het klikken terecht op de webshop waarin dit item is gevonden. In die betreffende webwinkel kun je dan dat jurkje of shirt kopen. De betaalwijze en verzendkosten zijn dan ook afhankelijk van de webshop waarin het kledingstuk wordt gevonden door Stylight.
Conclusie
Ik vind de webshop van Stylight een waardevolle aanvulling op de reeds bestaande webwinkels. Simpelweg omdat het kledingstukken uit verschillende winkels in één overzicht laat zien. Een aanrader dus!
Wat vinden jullie van stylight.nl?

Veel liefs,

Vanessa xxx

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *