Nieuwe trend: tijdelijke tattoo’s

Geplaatst door
Tijdelijke tattoo’s zijn dit seizoen helemaal in. En dan heb ik het niet over de plaktattoo’s die je wellicht nog kent uit je kindertijd. Waar ik het wél over heb: trendy tattoo’s die je look de perfecte touch geven. Ze zien er uit als echte tattoo’s en het voordeel is dat ze niet voor altijd blijven zitten, ideaal voor wie van afwisseling houdt.
 

Op de website van Lauzz zag ik enkele leuke afbeeldingen staan. Mijn favoriet is die met de tekst ‘Love’. Daarnaast bestaan er ook gekleurde vogeltjes of schattige veertjes. De tattoo’s worden ontworpen door designers van over de hele wereld en aan de hand van een online score wordt bepaald welke tattoo’s er in productie worden genomen. Leuk, toch?

Het aanbrengen is simpel. Je brengt de tattoo aan met water en verwijdert hem met alcohol of olie. Als je voorzichtig omgaat met je tattoo kan hij maximaal 4-5 dagen blijven zitten. De tattoo’s worden geleverd met een handige gebruiksaanwijzing zodat je precies weet hoe je de tattoo moet aanbrengen en kunt verwijderen. 
 
Ben je ook nieuwsgierig geworden? Ga dan een kijkje nemen op de webshop van Lauzz.
De prijzen variëren tussen de € 3,95 tot € 6,95.
 
Wat vinden jullie van deze nieuwe trend?


Veel liefs,

Vanessa xxx
Dit artikel is in samenwerking met Lauzz.

21 reacties

  1. Vind ik een heel leuk idee! Kan je voor je een echte laat zetten even deze proberen om te kijken of je het niet zat wordt. Wat ik ook al heb gehoord is een tijdelijke tattoo met echte inkt. Iemand die ik ken heeft dit laten doen, bleef er 1 jaar opstaan was heel pijnlijk en helaas nu een litteken!

  2. Ik vind het ook leuk! Maar dat vond ik van plakplaatjes ook altijd al;) Prima alternatief voor als je er nog niet uit bent of je wel of geen tattoo wilt. Hiermee mee kun je je nog makkelijk bedenken.

  3. Ik vind het super leuk ook omdat het tijdelijk is en aangezien ik erg afwisselend ben is dit de perfecte oplossing. Ik had ze via Ebay gekocht en waren erg goedkoop. x

  4. Ik vind het leuk staan, gewoon omdat je veel kan afwisselen of tegelijk een tattoo nemen met iemand anders, zonder dat het forever is. Leuk alternatief voor in de zomer!

  5. Ik vind het echt heel erg leuk! Ik vind tattoo's ook altijd erg mooi bij mensen, maar voor mezelf vind ik het toch te definitief en dan is dit een leuk alternatief.

  6. Leuk! Ik ben zelf niet van de 'permanente tattoos' maar ik gebruik weleens van die stickers van Bourjois. Super leuk, blijven lang zitten maar je kunt ze ook zo weer weg halen als je dat wilt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *