Espadrilles: hot or not?

Geplaatst door
Jullie hebben het vast al gezien. De espadrilles zijn dit seizoen helemaal hip! Toch zijn de meningen hierover nogal verdeeld. De ene vind ze afschuwelijk, de andere vind ze een echte must-have voor de zomer. Ik vroeg me af wat jullie van deze nieuwe trend denken. Espadrilles: zijn ze hot or not?

 


Tja, ik zit ergens tussenin. Sommige espadrilles vind ik heel lelijk en andere vind ik dan weer heel leuk. Onder bepaalde outfits kan ik ze best appreciëren. Een jeans met een basic topje bijvoorbeeld. Zelf heb ik nog geen ervaring met espadrilles. Ik ga dus enkel af op hoe ze eruit zien. Misschien schaf ik mij binnenkort wel een paar aan. Als het zover is, laat ik het jullie zeker weten! 

 

Wat vinden jullie ervan?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

29 reacties

  1. Ik vind vooral die met de meerdere kleuren of met een printje erop wel heel. Als ze gewoon 1 simpel kleurtjes hebben vind ik ze niet zo mooi. Ze lijken mij ook wel heel lekker lopen.

  2. super leuk, ik vind zoiets een echte afmaker van je outfit, als je even iets simpels draagt kan dit zo leuk zijn. Heb ze even aangehad laatts en zitten echt comfy, toch maar even aanschaffen denk ik.

  3. Ik vind ze ook niet zo leuk. Misschien moet ik nog wennen. De sleehak heeft bij mij ook heel lang geduurd voordat ik het tof vond!

  4. ik vind espadrilles superleuk! Ze zitten erg makkelijk + als je van die eenvoudige zwarte koopt, passen ze zowat onder elke outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *