100 volgers op Bloglovin!

Geplaatst door
Lieve bezoekers,

Ik ben nu bijna twee maanden aan het bloggen en ik heb inmiddels 100 volgers op Bloglovin. Geweldig vind ik dat! Ik wil jullie graag bedanken voor de vele bezoeken en de leuke reacties die ik iedere dag krijg. Dat doet me enorm plezier!

Bloggen is mijn passie en hoe langer ik bezig ben, hoe liever ik het doe. Sinds mijn blog online kwam, is er een heel andere wereld voor me open gegaan. Zo heb ik enkele leuke samenwerkingen gehad, heb ik veel bijgeleerd en last but not least: heb ik heel wat lieve meiden leren kennen die ik anders misschien nooit had ontmoet.

Daarnaast heb ik ook een heleboel nieuwe blogs ontdekt. Wie bij mij een reactie achterlaat, breng ik sowieso een bezoekje terug en op die manier ben ik al veel leuke blogs tegen gekomen. Ik vind het super dat er zoveel meiden gepassioneerd zijn door het bloggen. Doe zo verder want jullie zijn allemaal top!


Ik ga vanavond alvast een flesje bubbels kraken. Het liefst van al zou ik jullie allemaal uitnodigen om een glaasje mee te drinken, maar helaas is dat niet mogelijk. Toch ga ik heel hard aan jullie denken want het is mede door jullie dat ik nu heel gelukkig ben. Bedankt allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx


40 reacties

  1. Gefeliciteerd met je 100 volgers! Super leuk! Ik ben een maand bezig (2 items per dag, dat dan weer wel) en heb er nog niet zoveel. Ook net gister Facebook aangemaakt.

    Op naar de 200! Ik volg je ook op bloglovin natuurlijk πŸ˜‰

  2. Wauw wat goed zeg ! Maar je verdient het echt ! Ik blog ookal bijna 2maanden, en heb nog maar 6 volgers haha. Maar dat zal wel komen later ! Meis, ik houd van je blog<3. Ga sws verder, want je doet t super ! πŸ™‚ xxx

  3. Wat knap zeg in zo een korte tijd. Ik volgde je al op Bloglovin, dus ik kan je helaas niet aan de 101 helpen, hihi. Ik ga je wel via FB volgen, zou het leuk vinden als je me terug volgt. Geniet van de bubbels!

  4. Gefeliciteerd! Je mag trots zijn dat je dit al bereikt hebt in twee maanden tijd. Ik volg je nog niet zo lang, maar heb elke keer weer een lach op mijn gezicht wanneer ik een comment van je krijg! Je bent een geweldige meid en hebt echt talent voor het bloggen! Op naar de 200 volgers op bloglovin πŸ™‚

    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *