Celebs zonder make-up

Geplaatst door
Wij vrouwen durven wel eens jaloers te zijn op celebs die er altijd perfect uitzien. Hun kapsel ziet er geweldig uit, hun huid is mooi egaal… Hoelang wij ook voor de spiegel staan, we kunnen er nooit uitzien zoals hen. Hoe komt dat? Tja, Photoshop zit daar zeker voor iets tussen. Het is tegenwoordig makkelijk om er als een echte babe uit te zien. Even knippen en plakken en voilà: je ziet er stralend uit. Daarnaast dragen celebs altijd immens veel make-up, waardoor het lijkt alsof ze er op elk moment van de dag even schitterend uitzien. Ik vind dat zeer jammer. We vergelijken ons namelijk met onrealistische plaatjes en daardoor krijgt ons zelfvertrouwen een flinke deuk. Tijd voor verandering! Ik ging op zoek naar foto’s van celebs zonder make-up en ik kan jullie verzekeren dat ze er helemaal niet zo perfect uitzien. Ben je benieuwd? Kijk dan zeker verder.
 
Jennifer Lopez en Angelina Jolie, hier nog mét make-up.


Jessica Simpson
Eva Longoria
Pamela Anderson
Jennifer Lopez
Victoria Beckham
Cameron Diaz
Amanda Seyfried
Julia Roberts
Jessica Alba
Rihanna
Katy Perry
Lisa Kudrow
Britney Spears
Lady Gaga
Khloe Kardashian
Gwen Stefani
Angelina Jolie
Madonna
Celine Dion
Beyoncé
Scarlett Johansson
Kesha
Zo, dit waren de foto’s. Persoonlijk vind ik Beyoncé en Katy Perry er het mooist uitzien zonder make-up. Van de andere ben ik lichtjes tot zwaar geschrokken. Het lijkt wel een wereld van verschil. Eén ding is zeker: we moeten niet meer jaloers zijn op al die bekende sterren. Ze zien er alleen maar perfect uit door de dikke lagen make-up én hun goede vriend Photoshop. In het echte leven zijn het gewoon meiden zoals jij en ik. 
Wie vinden jullie het mooist zonder make-up?
En van wie zijn jullie het meest geschrokken? Laat maar horen!
Veel liefs,
Vanessa xxx

48 reacties

 1. Ik vind het inderdaad ook jammer dat er door al die make-up en photoshop zo'n vervormd beeld is ontstaan over hoe dames eruit zien. Leuk om te zien!
  Ik vind Beyonce er inderdaad nog steeds fantastisch uitzien. Meerdere wel ook! Maar er zijn er inderdaad een paar bij die bewijzen hoeveel verschil make-up kan maken.

 2. Wow, wat anders, zeg! Wij vinden Amanda Seyfried en Katy Perry nog het mooist. Alhoewel het heel moeilijk was om te kiezen, haha.
  En omg, Lisa Kudrow en Julia Roberts zien er niet uit, haha.
  Leuke post.

  Bedankt trouwens voor je reactie op onze blog!
  Liefs!

 3. Jeetje wat een verschil! Het is ook niet normaal hoeveel make-up beroemdheden dragen, ik heb wel eens close-ups gezien. Dat zijn echt abnormale hoeveelheden. Zelf vind ik Beyonce, Katy Perry en Amanda Seyfried er het beste uitzien zonder make-up, dat zijn echt natuurlijk schoonheden!

 4. Beyonce heeft weinig make-up nodig om mooi te zijn. Het is en blijft gewoon een bloedmooie vrouw! Daarnaast vind ik Amanda Seyfried ook niet verkeerd zonder make-up, Rihanna overigens ook niet. Jessica Alba misstaat ook niet om zo zonder make-up te verschijnen. Terwijl ik bij Julia Roberts echt de kriebels krijg (dat krijg ik toch al, ook mét make-up)en een van mijn favo's van hierboven blijft wel Cameron Diaz.

 5. Scarlet Johanson en Amanda Seyfried vind ik er alsnog prachtig uitzien zonder make-up! Ik vind dat ze er allemaal mogen zijn, met én zonder make-up!

 6. Woooow sommige foto's zijn echt.. lelijk..
  Al is het natuurlijk wel zo dat de foto's zonder make-up ook vaak op niet zo charmante momenten gemaakt zijn en de sterren het dus ook totaal niet verwachten dus die foto's zijn al snel minder mooi. Maar wauw.. ik blijf me altijd over dit soort foto's verbazen..

 7. Wat doet dit DEUGD 🙂 Een echte boost voor je zelfvertrouwen, zien dat ook celebs niet perfect uit bed komen gerold 's morgens. Jessica Alba en Rihanna vind ik er allebei nog wel prachtig uitzien, ook zonder make-up.

 8. Heel leuk artikel! Ik vind Cameron Diaz er wel mooi uitzien zonder make-up. Ik vind het ook wel heel mooi om bekende mensen zonder make-up te zien. Zo zie je hoe ze er echt uitzien en dat ze niet verschillen met ons als we geen make-up dragen.

 9. Ik vind Scarlett Johanssen,Lady Gaga en Kate Perry het best meevallen zonder make-up,het slechtst scoort Britney Spears,volgens mij.We hoeven ons geen zorgen te maken als we s'morgens in de spiegel kijken,naturel,daar is niks mis mee.:-)

 10. ik vind byonce en katy Perry zonder make up ook heel erg mooi en die andere ben ik van geschrokken echr zo lelijk !!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *