Badmode – Hunkemoller

Geplaatst door
Het is bijna zomervakantie en dat wil zeggen dat er weer heel wat meiden op reis vertrekken. Ik moet nog even geduld hebben want ik ga pas in augustus een weekje weg. Ondertussen heb ik gelukkig nog ruim de tijd om een goede bikini te vinden – met bijhorende accessoires weliswaar. Ik surfte wat op internet en kwam op de website van Hunkemoller terecht. Wat een mooie badmode hebben ze daar! Zowel bikini’s als badpakken, in allerlei leuke kleurtjes. Ik was super enthousiast wanneer ik deze collectie te zien kreeg en wil ze dan ook graag met jullie delen. Kijken jullie mee?

Wat vinden jullie van deze collectie? Waar kopen jullie je bikini of badpak?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

37 reacties

  1. Ze zien er allemaal erg leuk uit! Ik had zelf al jaren geen badpak of bikini gekocht omdat ik toch nooit ging zwemmen. Vorig jaar besloot ik er toch weer eens naar te kijken en na een hele zoektocht vond ik een hele mooie bikini bij een kleine lingeriewinkel bij mij in de buurt. Daar ga ik de volgende keer ook zeker weer kijken.

  2. Ik krijg gelijk zin om een nieuwe bikini te shoppen haha, heb er laatst ook 1 bij de hunkemoller gehaald. Gewoon een simpele zwarte met steentjes erop!

  3. Wauw, daar zitten weer leuke bikini's bij! Toch koop ik m'n bikini's meestal bij de H&M, die zijn een stuk goedkoper. Vanwege het vaak slechte weer in Nederland vind ik het niet het investeren waard.

  4. die roze met zwarte band met steentje waarbij het model een zwarte kante top draagt waardoor je de top van de bikini niet helemaal ziet lijkt me super mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *