Boeken verlanglijstje: 4 boeken op mijn vervanglijstje

Geplaatst door
Vroeger kon ik uren rondlopen in een boekenwinkel. Wat vond ik het heerlijk om naar boeken te kijken en erin te bladeren. Tegenwoordig doe ik dat eerder online. Er zijn immers heel wat websites waarop je boeken kan bestellen. Wat positief is: je hoeft er niet voor naar buiten én je kunt een vervanglijstje maken – met boeken die je ooit nog graag wil lezen. Vandaag laat ik jullie alvast mijn boeken vervanglijstje zien. Enjoy!
 

Blue Curaçao – Linda Van Rijn

Dit is het eerste boek op mijn verlanglijstje. De romantische huwelijksreis van Hannah en Koen naar Curaçao wordt ruw verstoord als Koen tijdens het snorkelen spoorloos verdwijnt. Hannah wordt gek van de angst. De plaatselijke politie zoekt niet zo hard als Hannah zou willen en ten einde raad gaat ze zelf op onderzoek uit. De zoektocht brengt onaangename waarheden aan het licht. Als Hannah zelfs voor haar eigen leven moet vrezen, wordt ze geconfronteerd met de vraag of ze Koen wel zo goed kent als ze denkt.

Blue Curaçao is een spannende thriller over een desastreuze liefde die blind maakt en over mensen die zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn.
Het boek is uitgebracht in maart 2013 en bevat 256 pagina’s.
 
Beauty – Lauren Conrad
 
In haar boek ‘Beauty’ bespreekt Lauren al haar tips en trucs om elke vrouw te doen stralen. Hoe breng je op een natuurlijke manier foundation aan? Hoe hou je je huid gezond van binnenuit? Van dieettips tot make-up technieken en trucs voor een avondje uit: dit boek is een musthave voor echte beauty-queens. Door Laurens persoonlijke anekdotes en de stap-voor-stap foto’s en illustraties, zullen jouw make-up, haar en nagels er elke dag geweldig uitzien.

 

Haar boek is uitgebracht in mei 2013 en bevat 240 pagina’s.

 

 

 


Liefde is een werkwoord – Alfons Vansteenwegen

In dit boek richt de auteur zich tot partners die samen-leven. Hij tracht hen te helpen hun relatie te verbeteren. Daartoe biedt hij een aantal bruikbare opvattingen omtrent relaties en hij illustreert zijn visie met veel herkenbare voorbeelden uit de praktijk van elke dag. Liefde is een werkwoord is tot stand gekomen na vijfentwintig jaar lang intensief werken met meer dan duizend paren. De volgende thema’s komen aan bod: – Hoe kan men omgaan met positieve en negatieve gevoelens in een relatie? – Wat is het belang van seksualiteit in een samenlevingsrelatie? – Welke zijn de fasen in een huwelijk? – Is het mogelijk langdurige relaties toch nog te veranderen? Zo ja, op welke manier? – Bestaan er spelregels en onderhandelingsmethodes voor het constructief aanpakken van conflicten en meningsverschillen? – Wanneer is scheiden een goede oplossing? – Hoe kan men als partners in deze tijd kinderen brengen tot volwassenheid? – Welke zijn de voorwaarden om de intieme relatie boeiend en gelijkwaardig te houden?

Het boek is uitgebracht in mei 2011 en bevat 176 pagina’s.

 

 
Nieuwe buren – Saskia Noort

Na een moeizaam tot stand gekomen zwangerschap wordt het dochtertje van Peter en Eva levenloos geboren. Ze kunnen dit verdriet niet samen verwerken en dreigen uit elkaar te groeien. Als ze nieuwe buren krijgen, klikt het meteen. De stoere Steven en zijn sensuele vrouw Rachel bezoeken regelmatig een parenclub en nodigen Peter en Eva uit om mee te doen. Maar eerst proberen ze het een keer thuis uit. Voor Eva is dit de kans om zwanger te raken. Peter is verschrikkelijk jaloers en de avond loopt uit op een fiasco. Als Eva zwanger blijkt, besluit ze Peter te verlaten en verdwijnt spoorloos. Langzaam raken Peter en Eva verstrikt in een manier van leven waaruit geen weg terug mogelijk is. 


‘Nieuwe buren’ is een adembenemend en spannende thriller, uitgebracht in mei 2008. Het boek bevat 280 pagina’s.

 

Wat staat er op jouw boeken vervanglijstje?


Veel liefs,

Vanessa xxx

 

6 reacties

  1. Vooral die laatste lijkt me leuk.
    Op mijn verlanglijstje staan er 23 stuks, meestal waargebeurde verhalen. De klassieke thrillers van Stephen King doen het ook altijd goed. Kan echt uren lezen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *