Berichten weergeven met het label Reviews. Alle berichten weergeven
Berichten weergeven met het label Reviews. Alle berichten weergeven

maandag 27 november 2017

Rituals The Ritual of Anahata - Winter Limited Edition

Rituals is één van mijn favoriete merken en zeker tijdens de wintermaanden. Dit jaar verrassen ze me opnieuw met hun limited edition wintercollectie: The Ritual of Anahata. Het is een collectie body en home producten met de betoverende geur van dennen en rozenhout. Ik laat alle producten aan je zien en review de shower foam!

rituals the ritual of anahata

vrijdag 17 november 2017

Dove Nourishing Secrets Strengthening Shampoo & Conditioner

Sinds kort heeft Dove een nieuwe lijn aan het assortiment toegevoegd. De Dove Nourishing Secrets Strengthening shampoo en conditioner, verrijkt met avocado-olie en calendula, voeden je haar. Ze beloven sterker haar en minder haarbreuk vanaf de eerste wasbeurt. Ik heb de producten getest en vandaag is het tijd voor een review!

dove nourishing secrets strengthening shampoo conditioner

vrijdag 13 oktober 2017

Nieuw: Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India

Twee jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de luxe verwenlijn van Kruidvat Spa Secrets. Tot voor kort bestond Spa Secrets uit vier verschillende lijnen: Treasures of Morocco, Traditions of Japan, Miracles of Bali en Magic of BrazilVandaag stel ik de nieuwe Kruidvat Spa Secrets lijn voor, namelijk Wisdom of India. Ik review voor jullie de shower foam, rice body scrub en body gel-in-oil. 

kruidvat spa secrets wisdom of india

woensdag 11 oktober 2017

Cien micellair water (Lidl)

Micellair water is mijn favoriete reinigingsproduct aller tijden. Ik gebruik micellair water tweemaal per dag en ik vind het heerlijk. 's Ochtends om mijn huid een snelle en frisse reiniging te geven, en 's avonds om mijn make-up te verwijderen. De afgelopen maanden gebruik ik met veel liefde het Cien micellair water van de Lidl en dit kost slechts € 1.99. Tijd voor een review!

cien micellair water lidl

dinsdag 21 februari 2017

Favoriet: Diadermine micellair water

Of je nu wel of geen make-up draagt: het is belangrijk om je gezicht iedere ochtend en avond te reinigen. Reiniging van de huid is belangrijk om er schoon en fris uit te zien. Hoe schoner de huid, hoe beter de verzorgingsproducten zoals dag- en nachtcrèmes werken. Ik gebruik het liefst micellair water om mijn gezicht te reinigen. De voorbije jaren heb ik al heel wat micellaire waters ontdekt. Typ het woord 'micellair water' maar eens in de zoekbalk op mijn blog! Een favoriet van de laatste maanden is het Diadermine hydraterend micellair water. Ik ben er zo tevreden over dat ik er graag een review over wil delen. Lees je mee?

favoriet diadermine hydraterend micellair water

vrijdag 20 januari 2017

Dove DermaSpa Cashmere Comfort

Het nieuwe Dove DermaSpa Cashmere Comfort gamma draagt bij tot een sensueel en verwennend spa-gevoel, en dit alles met hun meest effectieve verzorging die je (zeer) droge huid voedt, herstelt en fluweelzacht achterlaat. Ik testte de body butter, body lotion en handcrème. 

review dove dermaspa cashmere comfort

woensdag 28 december 2016

Max & More lipbalm blueberry & vanilla (EOS dupes)

In de winter heb ik veel last van een droge huid. Een hydraterende lippenbalsem is dan ook een absolute must. Tijdens mijn laatste bezoekje aan de Action viel mijn oog op de Max & More lipbalms in de geuren blueberry en vanilla. Deze lippenbalsems lijken qua uiterlijk erg op de EOS lippenbalsems, vandaar mijn nieuwsgierigheid. Voor € 0.89 per stuk nam ik deze dupes graag mee naar huis. 

review max & more lipbalm blueberry vanilla eos dupes

maandag 26 december 2016

Rituals Voyage en Inde parfum

In het tweede deurtje van de Rituals adventskalender zat een Rituals Voyage en Inde parfum van 10 ml. Eén keer sprayen en ik was op slag verliefd. Wat een heerlijke geur! Ik wilde dit parfum heel graag in een full size versie hebben en ik was dan ook ontzettend blij toen dit parfum afgelopen weekend onder de kerstboom lag. Voyage en Inde is echt mijn favoriete geur van dit moment!

rituals voyage en inde parfum review

maandag 28 november 2016

L'Occitane Arlésienne eau de toilette

Enkele jaren geleden was ik nog niet zo bekend met het Franse merk L'Occitane. Mede door het bloggen heb ik dit merk steeds meer weten te appreciëren. De mooie verpakkingen en de heerlijke geuren laten mijn hartje telkens weer sneller kloppen. Vandaag laat ik jullie de L'Occitane Arlésienne zien, een heerlijke geur voor vrouwen.

L'Occitane Arlésienne eau de toilette review

maandag 21 november 2016

Maybelline Colorshow 60 Seconds Nailpolish

Door Annora - Eerder liet ik jullie al 3 kleuren van de Maybelline Colorshow 60 Seconds Nailpolish zien. Vandaag nemen we een kijkje naar 3 andere kleuren: 549 Midnight Taupe, 59 Marina Chic en 25 Plumit Up. Het zijn wat donkere kleurtjes die perfect zijn voor de tijd van het jaar. Met één uitblinker en mijn nieuwe favoriet! 

maybelline colorshow 60 seconds nailpolish nagellak

dinsdag 15 november 2016

HEMA Long Lasting Nailpolish

Door Annora - Vandaag ben ik terug met 4 nagellakjes van HEMA. Vorige keer keken we naar 2 lichte kleuren. Ik was hier zeer tevreden over en tegelijk was ik heel benieuwd naar de andere kleurtjes. Nu kijken we naar kleuren die perfect zijn voor de winter, kleuren die trendy zijn en eentje die best wel wat apart is: 328 Poldergreen, 329 Oh My Olive, 014 Chocolate Sprinkles en 015 Wacky Walnut. Kijk je mee?

hema long lasting nailpolish nagellak

maandag 31 oktober 2016

Maria Galland Le Vernis Nailpolish

Door Annora - Vandaag kijken we naar 2 luxe nagellakjes van Maria Galland Paris. Deze lakjes komen uit de wintercollectie La Parisienne Le Maquillage. In dit herfst- en winterseizoen draait alles om trends en dat is ook terug te zien in de collectie. De collectie bevat mooie kleuren die met de trend mee doen en de kleuren van de lakjes zijn dan ook mooi en trendy. Ik review voor jullie de 2 kleuren uit de collectie, genaamd 507 Le Vernis 47 Mûre Irrésistible en Le Vernis 56 Taupe Chic!

maria galland paris la parisienne le maquillage le vernis nailpolish nagellak mure irresistible taupe chic

dinsdag 25 oktober 2016

Hema Long Lasting Nailpolish

Door Annora - Vandaag review ik 2 Hema Long Lasting nagellakjes voor jullie. Het zijn 2 kleuren die helemaal on trend zijn dit jaar. Ik vind de nude en lichte kleuren heel mooi en ik ben vast niet de enige. Eenmaal aangekomen bij de Hema stond ik even te twijfelen. Uiteindelijk nam ik een nude kleur mee die wat meer naar de bruine tint neigt genaamd 018 Syrup Waffle Delight. En ik nam een kleur mee die een lichtroze tint heeft genaamd 009 Bright Blossom. Zo in het potje te zien lijken ze alvast goed. Kijk je mee naar de lakjes en swatches?

hema long lasting nailpolish nagellak syrup waffle delight bright blossom

woensdag 19 oktober 2016

Labello Neon limited edition

Lippenbalsem is echt onmisbaar voor mij. Ik heb het hele jaar door last van droge lippen, en zeker in de herfst en winter. Eén van mijn favoriete merken is Labello. Ik denk dat iedereen wel bekend is met de iconische blauwe balsem van dit merk. Dit najaar steekt Labello de blauwe balsem in een trendy Labello Neon limited edition verpakking met 6 flashy neonkleuren. Voortaan heb je dus ultrazachte en intens gehydrateerde lippen met een tikkeltje meer. 

labello neon limited edition

dinsdag 11 oktober 2016

Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish

Door Annora - Vandaag kijken we naar de Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish! In deze collectie vind je ontzettend veel verschillende kleuren. De naam 60 seconds staat natuurlijk voor de droogtijd, dat is best wel snel. Zal het ook écht zo zijn? Vandaag review ik voor jullie 3 kleuren genaamd 328 Sidewalk Strut, 17 Smoky Rose en 449 Crimson Flush. Ik vind de namen trouwens al superleuk, creatief bedacht en niet zo standaard!

Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish

vrijdag 7 oktober 2016

Garnier Hydra Bomb Tissuemasker

Onlangs ben ik gaan shoppen bij het Kruidvat en zag ik iets nieuw in de schappen liggen, namelijk het Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissuemasker. De mooie blauwe-zilverkleurige verpakking sprak mij meteen aan, alsook de ultra hydraterende werking van het masker. Voor € 2,49 nam ik dit gezichtsmaskertje mee naar huis en vandaag vertel ik je graag wat ik ervan vind. Lees je mee?

review garnier skinactive hydra bomb tissue masker

dinsdag 4 oktober 2016

L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession

Door Annora - Vandaag is het de beurt aan de L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession. Deze nagellakjes geven je nagels een gouden glans en volgens L'Oréal zouden ze tot 10 dagen blijven zitten. Ik review voor jullie 4 kleuren genaamd Pink Gold, Nude Gold, Rose Gold en Rouge Gold.

L’Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Gold Obsession

woensdag 28 september 2016

Bruno Banani Woman shower gel & eau de toilette

Onlangs heb ik een Bruno Banani Woman pakket gewonnen bij Bol.com, superleuk! Ik had nog geen ervaring met dit Duitse cosmeticamerk dus ik was ontzettend benieuwd. Ik ontving een Bruno Banani Woman beauty shower gel en een Bruno Banani Woman eau de toilette. Ik heb de producten inmiddels getest en vandaag wil ik jullie hier graag iets meer over vertellen. 

bruno banani woman

woensdag 21 september 2016

Cien Nail Polish (Lidl)

Door Annora - Lidl verkoopt al een tijdje beauty producten en zo ook nagellak. Superleuk en toegankelijk voor iedereen. Vandaag laat ik jullie 5 Cien lakjes zien: 11 Frenchlook Rose, 12 Berry Passion, 13 Metallic Rose, 14 Red Carpet en 15 Nude Brown. De lakjes zijn budgetproof en de kleuren zijn mooi. Er zitten zeker een paar goede basics tussen voor in je nagellak stash!

cien nail polish nagellak lidl

maandag 19 september 2016

Kneipp introduceert Silky Secret

Je huid verzorgen is belangrijk, maar vergeet je zintuigen niet. De nieuwe zijdezachte verzorgingslijn van Kneipp Silky Secret is een cadeau voor de wintermaanden. De bijzonder zachte en luxe geur van zijdeboombloesem streelt de zintuigen en de rijk verzorgende melkproteïnen maken je huid zijdezacht. Gun jezelf een moment van luxe met deze ultiem verzorgende crème douche, badcrème en body lotion op basis van natuurlijke ingrediënten.

kneipp silky secret