Over mij

Hey!

Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Ik ben Vanessa, 27 jaar en woon samen met mijn vriend in een gezellig appartement te Aalst (België). 

Sinds 2013 is dit mijn persoonlijke plekje op het web. Inmiddels is bloggen een belangrijk deel van mijn leven geworden. Er is niets liever wat ik doe en daarom steek ik er ook veel liefde en tijd in. Eigenlijk schrijf ik blogposts over alles wat ik leuk vind, maar de onderwerpen die je het meest terug ziet gaan over beauty en lifestyle. Neem gerust een kijkje bij mijn categorieën, deze vind je terug aan de rechterkant.

Naast bloggen ben ik graag met make-up en verzorging bezig, ga ik graag shoppen, kijk ik Netflix en vlogs, lees ik boeken, ben ik een muziekliefhebber, hou ik van lekker eten en ga ik met plezier een dagje of weekendje weg. 

In 2014 kreeg ik de diagnose CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom) en later ook fibromyalgie. De voornaamste symptomen hiervan zijn vermoeidheid en spierpijn. Ondanks deze klachten probeer ik het beste uit elke dag te halen en te genieten van de kleine en mooie dingen in het leven. Om die reden zal ik niet vaak bloggen over mijn beperking, maar wel over de dingen die mij gelukkig maken. 

Als je nog iets van me zou willen weten, dan mag je me gerust mailen op vanessablogt@gmail.com.

Veel liefs,
Vanessa xxx

vanessa blogt