Nieuw: Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India

Geplaatst door
Twee jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de luxe verwenlijn van Kruidvat Spa Secrets. Tot voor kort bestond Spa Secrets uit vier verschillende lijnen: Treasures of Morocco, Traditions of Japan, Miracles of Bali en Magic of BrazilVandaag stel ik de nieuwe Kruidvat Spa Secrets lijn voor, namelijk Wisdom of India. Ik review voor jullie de shower foam, rice body scrub en body gel-in-oil. 
 
kruidvat spa secrets wisdom of india

KRUIDVAT SPA SECRETS WISDOM OF INDIA
“Beleef de rijke geuren, sprekende kleuren en creëer een waar Ayurvedisch wellnessmoment in je eigen badkamer met Wisdom of India. De nieuwste lijn in het luxueuze Spa Secrets assortiment. Spa Secrets Wisdom of India is geïnspireerd op het eeuwenoude Ayurveda-ritueel (letterlijk: de kunst van het leven). Ontdek de weelde van witte lotus en sesamolie en ervaar perfecte harmonie van lichaam én geest.”

AYURVEDISCHE VERWENNERIJ
 
“Breng hemelse harmonie naar jouw home-spa met Spa Secrets ‘Wisdom of India’. De collectie bestaat uit een shower foam, shower milk, rice body scrub, body gel-in-oil en een bodymilk spray. Stuk voor stuk verrijkt met verzorgende sesamolie en de ontspannende geur van witte lotus, met een verzorgde, gehydrateerde en verfijnd geparfumeerde huid als resultaat.”
 
KRUIDVAT SPA SECRETS WISDOM OF INDIA SHOWER FOAM – € 3.99 (200 ML)
 
kruidvat spa secrets wisdom of india shower foam
 
Ik ben gek op shower foams! Niets is zaliger dan te douchen met een heerlijk dik schuim. Ik vind de douche foams van Kruidvat heel fijn. De foam komt eerst als een gel uit de bus en verandert na huidcontact en water in een weelderig schuim. Het schuim voelt lekker zacht aan op mijn huid. De geur van Wisdom of India is nu al één van mijn favoriete geuren. Heerlijk bloemig, zoet en toch fris. Ideaal voor een me-time momentje in de badkamer!
 
kruidvat spa secrets wisdom of india foam
Ingrediënten:
 
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Isopentane, Laureth-4 Glycerin, Coco-glucoside, Parfum, Isopropyl Palminate, Isobutane, Sodium Laurolyl Sarcosinate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Propylene Glycol, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Sesamum Indicum Seed Oil, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA.
 
KRUIDVAT SPA SECRETS WISDOM OF INDIA RICE BODY SCRUB – € 3.99 (200 ML)
 
kruidvat spa secrets wisdom of india rice body scrub
Scrubben is een belangrijke stap bij huidverzorging, omdat je zo dode huidcellen kan verwijderen en een heerlijk zacht huidje krijgt. De Kruidvat rice body scrub is vrij dik als hij uit de tube komt, maar dat verandert zodra je hem met ronddraaiende bewegingen inmasseert op je vochtige huid. De scrubdeeltjes zijn duidelijk aanwezig en de scrub doet prima zijn werk. Na gebruik voelt mijn huid zacht en glad aan. Ik heb ook het idee dat de scrub mijn huid echt verzorgd. Bij het checken van de ingrediëntenlijst zie ik dat er inderdaad verzorgende ingrediënten in zitten zoals glycerine, sesamolie en shea butter. Absoluut een goede scrub voor die prijs!
 
kruidvat spa secrets wisdom of india scrub
 
Ingrediënten:
 
Aqua, Petrolatum, Butyrospermum Parkii Butter, Olus Oil, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Hydrogenated  Castor Oil, Parfum, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Oryza Sativa Powder, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Cross-polymer, Chlorphenesin, Sesamum Indicum Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Nymphaea Alba Flower Extract, Citronellol, Geraniol.
 
KRUIDVAT SPA SECRETS WISDOM OF INDIA BODY GEL-IN-OIL – € 4.99 (250 ML)
 
kruidvat spa secrets wisdom of india body gel in oil
 
kruidvat spa secrets wisdom of india body gel in oil
 
Zodra ik uit de douche stap, vind ik het heerlijk om mijn huid in te smeren met een bodylotion. De Kruidvat body gel-in-oil, eveneens verrijkt met sesamolie, zorgt voor een zachte en gehydrateerde huid die lekker ruikt. De speciale gel-in-olie formule is vrij dun, smeert vlot uit en wordt snel door de huid opgenomen. Ik heb geen last van een witte waas en dat vind ik zeker een pluspunt. Ik weet niet of dit product voldoende zal hydrateren tijdens de koude wintermaanden, maar voor nu is hij meer dan prima.
 
kruidvat spa secrets wisdom of india body gel in oil

Ingrediënten:
 
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Parfum, Octyldodecanol, Hydroxyethyl, Acrylate / Sodium Acryloyl Dimethyl Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Octyldodecyl Xyloside, PEG-30 Dipolyhydroxystereate, Sesamum Indicum Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Propylene, Glycol, Nymphaea Alba Flower Extract, Citronellol, Geraniol.
 
Ik ben heel enthousiast over deze nieuwe lijn! Mooie luxe verpakking, heerlijke geur, prima kwaliteit en ook nog eens super betaalbaar. Deze Spa Secrets producten liggen vanaf nu in de winkels van Kruidvat en zijn ook te koop via kruidvat.be. 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Heb jij al iets geprobeerd uit deze nieuwe lijn?


Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

Reacties zijn gesloten.