maandag 20 februari 2017

TAG: Home sweet home

Jep, ik ben een echte huismus. Ik hou ervan om thuis te zijn. Bloggen, Netflix, het huishouden, lekker eten en genieten van kaarsjes, dekentjes, comfy kleren en gezelligheid. That's me! Ik vind het superleuk om dingen buitenshuis te doen, maar tegelijk ben ik zo blij als ik terug thuis ben. De tag 'Home sweet home' is me dan ook op het lijf geschreven. Deze tag bevat 7 leuke vragen die ik met veel plezier heb ingevuld. Lees je gezellig mee? 

tag home sweet home

1. ALS JE AAN THUIS DENKT, WAT IS HET EERSTE WAT ER IN JE OPKOMT?

Een fijne, warme plek waar ik helemaal mezelf kan zijn en kan doen wat ik wil. Als ik aan thuis denk, dan denk ik ook automatisch aan Glenn. We wonen inmiddels al enkele jaren samen en er voelt niets fijner dan elke dag samen te zijn en alles te delen met elkaar, dat maakt mij heel gelukkig. 

2. WAT IS HET FIJNSTE PLEKJE IN JE HUIS?

De zetel in de woonkamer. Hier zit ik vaak te bloggen met de laptop op mijn schoot of Netflix te kijken op televisie. Oh, en het dekentje mag natuurlijk ook niet ontbreken!

3. WAT ZOU JE WILLEN VERANDEREN AAN JE HUIS?

Ik woon momenteel in een knus appartement met 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer eigenlijk als was- en strijkplaats wordt gebruikt. Een derde kamer zou zeker welkom zijn omdat ik dan meer ruimte zou hebben. 

4. BEN JIJ NETJES OF EEN RASECHTE ROMMELKONT?

Hmm... laat ik het erbij houden dat ik graag alles netjes heb, maar dat het me niet altijd lukt. Gelukkig heb ik een goed excuus: gebrek aan ruimte (zie vorig puntje). Ach, ik vind een beetje rommel in huis helemaal niet erg. Dat is een teken dat er geleefd wordt, toch?

5. NOEM 1 DING WAT JE ALLEEN DOET ALS JE HELEMAAL ALLEEN THUIS BENT.


Het enige wat in me opkomt: soms plassen met de wc-deur open? Haha! Verder kan ik eigenlijk niets bedenken. Ongegeneerd dansen en zingen doe ik ook als Glenn thuis is. 

6. NOEM 5 DINGEN DIE ESSENTIEEL ZIJN VOOR JOUW ULTIEME 'THUISGEVOEL'.

- Glenn 
- Geurkaarsen
- Comfy kleding / pyjama / cosy socks
- Dekentjes
- Lekker eten

7. WAAR ZIE JIJ JEZELF WONEN OVER 5 JAAR?

In de toekomst zouden Glenn en ik graag een eigen huis hebben met voldoende kamers en een mooi tuintje. Dit huis zal waarschijnlijk in dezelfde omgeving gelegen zijn als waar we nu wonen, simpelweg omdat we hier graag wonen. En verder... als het maar gezellig is!

Zo, dit zijn mijn antwoorden. Voel je vrij om deze tag ook over te nemen op jouw blog want dat is altijd leuk om te lezen. Vergeet niet om Nina te vermelden, zij is namelijk de bedenker van deze tag. 

Ben jij een huismus? Wat is voor jou het ultieme 'thuisgevoel'?
Veel liefs,
Vanessa xxx

9 opmerkingen:

 1. Wat heb je de tag leuk ingevuld! Ook ik ben iemand die graag probeert netjes te zijn, maar bij wie het niet altijd lukt ;) En heerlijk dat je ook met je vriend erbij gewoon lekker danst in huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen in sommige dingen herken ik mezelf wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken me ook in veel punten. Ik zit ook graag gezellig thuis in de zetel met een dekentje en de kaarsjes aan x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! Ik ben ook een echte 'huismus' dus misschien vul ik deze tag binnenkort wel een keertje in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen! Ik ben ook graag lekker thuis!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben een enorme huismus. Vind het heerlijk om weer thuis te komen. Lekker weer comfy kleding aan, ik kreeg als kind ook altijd heimwee als ik ergens ging logeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dekentjes en geurkaarsen zijn inderdaad het ultieme voor thuis! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tag! Ik zou ook soms best wel wat meer ruimte willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk! Ik ben niet echt een huismus, maar sinds ik fulltime werk ben ik toch blij dat ik thuis ben en in mijn zetel zit.

  BeantwoordenVerwijderen