Laat je handen stralen met de Kruidvat handcrèmes

Geplaatst door
Onze handen krijgen het dagelijks zwaar te verduren. Ze kunnen daarom altijd wel wat extra care gebruiken. Kruidvat begrijpt dit als geen ander en heeft haar lijn met handcrèmes compleet vernieuwd. Twee nieuwe aanwinsten in het assortiment zijn de Silk en Caring handcrèmes, waarbij de welbekende SOS, Intensive, en Anti Age handcrème en de Hand- & Nagellotion in een nieuw, mooi jasje gestoken zijn. De formule van het bestaande assortiment is aangepast. Een heerlijk, nieuw parfum is gebruikt waar de prettige, vertrouwde basis is gebleven.
 
kruidvat handcrèmes nieuw

SILK

De ‘Silk handcrème’ is onmisbaar voor een zijdezachte huid. De populaire macadamia olie is het geheim in deze balsem, die ervoor zorgt dat vocht vastgehouden wordt en de huid haar elasticiteit behoudt. Een zeer mooi detail is de kleine glinster in dit product, waardoor de handen heel subtiel glanzen. 


Prijs: € 1.99 (100 ml)

kruidvat silk handcrème macadamia oil
CARING
 
De ‘Caring handcrème’ is een topper als het gaat om het voeden van de huid. Sheabutter samen met de warme vanillegeur is een match made in heaven, waardoor de crème een heerlijk geur heeft en de huid op en top zacht maakt. 


Prijs: € 1.99 (100 ml)

kruidvat caring handcrème warm vanilla shea butter
S.O.S. 
 
Schreeuwen jouw handen om hulp omdat ze droog en beschadigd zijn? ‘S.O.S. handcrème’ is hier to the rescue. De calendula begint direct te werken, waardoor de huid van de handen helemaal kunnen herstellen en ze direct als herboren voelen. 
 
Prijs: € 1.99 (100 ml)
kruidvat sos handcrème calendula
INTENSIVE
 
Droge, gevoelige handen vragen om een fijne, hydraterende handcrème. De ‘Intensive handcrème’ is hierop het antwoord. Deze handcrème bevat Aloë Vera en Urea, waardoor je jouw handen de enorme, hydraterende boost kunt geven die ze nodig hebben. Deze handcrème maakt je handen ultra zacht, en is dus alles is wat je nodig hebt. 
 
Prijs: € 1.99 (100 ml)
kruidvat intensive handcrème aloe vera
ANTI AGE
Een rijpere huid heeft vaak net dat beetje extra verzorging nodig om er stralend uit te blijven zien. Hiervoor is de ‘Anti Age handcrème’ jouw redder in nood en de welbekende Q10 is hier het toverwoord. Deze verstevigt de huid ongekend en kan er hierna weer helemaal tegenaan. 
 
Prijs: € 1.99 (100 ml)
kruidvat handcrème anti age Q10
HAND- EN NAGELLOTION
 
Het wassen van de handen droogt ze uit. Daarom is de ‘hand- en nagellotion’ in de nieuwe pompflacon perfect om op je wastafel te hebben staan. De keratine in deze lotion is perfect om de huid van je nagels verzorgen en versterken. Precies wat je nodig hebt om keer op keer jouw handen de finishing touch te geven. Daarom komt deze variant in een handige mini tube, waardoor het makkelijk in je tas past en je deze redder in nood altijd bij de hand hebt. 
 
Prijs: € 0.79 (30 ml) en € 2.99 (200 ml)
 
kruidvat hand- en nagellotion hand & nails keratin
 
De nieuwe Kruidvat handcrèmes zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en online via de webshop. 
Welke handcrème heeft jouw voorkeur?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Wat een heerlijke producten mijn voorkeur gaat naar de handcreme anti age q10!

  2. Ik heb momenteel veel last van drogere handen, maar heb op dit moment nog genoeg halve tubes handcreme liggen gelukkig. Anders had ik misschien wel hiernaar gekeken in de winkel.

Reacties zijn gesloten.