Dé trendkleur van 2017: 10 x marineblauw

Geplaatst door
Marineblauw wordt dé trendkleur van 2017 en dat is ontzettend leuk. Deze tijdloze kleur staat vrijwel iedereen en je kunt er heel wat kanten mee uit. Ik ging alvast op zoek naar shopinspiratie! Kijk je mee?
 

Ik nam een kijkje in de webshop van Esprit en ik kwam opvallend veel blauw tegen. Ik vind blauw een prachtige kleur die ik zelf graag en veel draag, maar het is eveneens een kleur die veel mensen goed staat. In deze blogpost heb ik 10 items geselecteerd die ik mooi vind. Misschien haal je er ook wat inspiratie uit!
FIJNGEBREIDE TRUI MET RIBSTRUCTUUR – € 49,99
 
Als eerste viel mijn oog op deze zachte, fijngebreide trui. De trui heeft een subtiel flatteus, getailleerd model met een ronde hals. De smalle boordjes aan de voorkant glanzen subtiel en dat vind ik heel mooi. Zo’n basic trui is o.a. leuk te combineren met een jeans en enkellaarsjes of sneakers.
 
FIJNGEBREID VEST MET HARTJESPRINT – € 49,99
 
Iets minder basic, maar wel romantisch en speels: deze zachte, fijngebreide vest met hartjesdesign. Be my Valentine! De vest heeft een knoopsluiting waardoor je ze gesloten kunt dragen, maar je kunt de vest ook open laten hangen en er een basic t-shirt onder dragen. 
 
GESTREEPTE GERIBDE TRUI MET KNOPEN – € 49,99
 
Streepjes zijn altijd goed! Deze maritiem gestreepte en subtiel geribde trui is zacht en comfortabel om te dragen door het flatterende en losjes vallende model. De sierbandjes met elk drie knopen op de schouders zijn mooie eyecatchers. 
 
GESTRUCTUREERD VEST VAN ZACHTE GARENMIX – € 59,99
Deze lange gestructureerde vest met zachte garenmix heeft een rechte snit en valt mooi open. De rolboordjes aan de mouwzomen en de opgestikte zakken zorgen voor een casual uitstraling. In dit soort vesten kan ik echt leven, ik vind ze heerlijk om te dragen.
 
 
SOEPELE BLOUSE IN MODIEUZE A-LIJN – € 39,99
 
Een mooie, nette blouse mag natuurlijk ook niet ontbreken in je garderobe. Deze blouse heeft een A-lijn, wat wil zeggen dat ze onderaan iets wijder valt en daar moet je wel van houden. Verder heeft de blouse een V-hals en de lange mouwen hebben minimalistische manchetten met een knoop. Mooi voor een professionele look.
 
 
KATOENEN BLOUSE MET GEWEVEN MOTIEF – € 39,99
 
Mag het iets opvallender? Dan is deze blouse met print marineblauw misschien iets voor jou. De opgestikte borstzak wordt geaccentueerd door siernaden. De manchetten worden elk met een knoop gesloten. De snit is recht en losjes en de zoom is afgerond. Kortom: deze blouse is tot in de puntjes afgewerkt. 
 
 
BROEK VAN ZACHTE KATOEN-STRETCH – € 59,99 € 39,99
 
De gepaste broek vinden is niet altijd makkelijk, maar deze marineblauw comfortabele, geklede broek van katoen-stretch flatteert elk figuur. De klassieke five-pocket-stijl maakt hem heel veelzijdig om te combineren, bijvoorbeeld met de geprinte blouse hierboven.
 
 
LOSSE, GÊMELEERDE JERSEY BROEK – € 39,99
 
Deze losse, comfortabele broek is ideaal om te sporten of te relaxen op een luie zondag. De broek heeft een brede elastische band met tunnelkoord en metalen stoppers. De grote opgestikte zakken op de voorkant accentueren je sportieve look.
CABANJAS VAN BOUCLE, WOLMIX – € 119,99 € 59,99
 
Een warme jas is een echte must deze winter. Mijn oog viel op de klassieke maar toch moderne jascollectie en in het bijzonder deze cabanjas. Typische details zijn de bandjes met knoop op de schouders, de grote reverskraag en de knoopsluiting in twee rijen. De jas heeft ook twee steekzakken met brede sierranden en bandjes met knoop aan de mouwen. Deze jas is helemaal mijn ding en zou ik me zo willen kopen.
 
 
ZACHTE PLUNCHEN BOOTIES – € 29,99 € 24,99
 
Afsluiten doe ik met deze zachte booties voor warme voeten. Aan de buitenkant zijn ze gemaakt van zachte plunche en binnenin hebben ze een warme fleecevoering. Heerlijk om te dragen op koude winterdagen!
 
Wat vind jij van de kleur marineblauw? Wat is jouw favoriete item?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

12 reacties

  1. Zeer mooie kleur dat marineblauw mijn voorkeur gaat naar de gestreepte geribde trui!

  2. Vind ze allemaal mooi alsook de kleur mijn favoriet de vest met hartjesprint prachtig.

  3. Marineblauw vind ik ook erg mooi en die sloffen zien er onwijs lekker zacht en warm uit. Ik hou van sloffen<3 Overigens is er momenteel een kleur die ik het allermooist vind en dat is bordeauxrood. Wel fijn om in de winter wat andere kleuren te kunnen hebben dan zwart. Ik heb me laatst voorgenomen om een tijdje geen zwarte kledingstukken te kopen. Mijn kledingkast zag er zo depressief uit met bijna alleen maar grijs haha

  4. Ik vind het wel een mooie kleur, maar ik heb eigenlijk zelf niet zoveel kleren in die kleur. Die warme laarsjes zien er mij echt zalig uit!

Reacties zijn gesloten.