Kruidvat shoplog oktober 2016

Geplaatst door
Vorige week heb ik jullie een Kruidvat shoplog beloofd, hier is hij dan! Eigenlijk ging ik enkel langs om mijn klantenkaart op te halen, maar natuurlijk kon ik het niet laten om een rondje door de winkel te maken. Ik heb heerlijke geurkaarsen gekocht, maar ook enkele make-up items. Kijk je mee naar mijn aankoopjes?
spaas geurkaarsen apple cinnamon cotton blossom

 
spaas geurkaarsen exotic wood minty hammam white cake vanilla
Ik ben gek op geurkaarsen. Zeker nu het herfst is kan ik daar echt van genieten. Tijdens het shoppen viel mijn oog op de Spaas geurkaarsen. Ik weet niet of ze nieuw in het assortiment zijn, maar ik heb ze in ieder geval nog niet eerder gezien. De Spaas geurkaarsen zitten in een mooie, glazen pot en branden ongeveer 60 uren. Ik heb de volgende geuren meegenomen:
 
– Apple Cinnamon: appel en kaneel
– Cotton Blossom: katoenbloesem
– Exotic Wood: tropisch hout
– Minty Hammam: minty hamam
– White Cake Vanilla: vanille
 
Prijs: € 3.99 per stuk (60 branduren)
 
Tip: van dinsdag 11 oktober t.e.m. zondag 23 oktober 2016 is er 20% korting op het Spaas geurassortiment!
 
palmolive skin garden douche bad viooltjes honing pioenroos
 
Ik vind het heerlijk om in bad te gaan en ik gebruik dan graag badschuim of bruisballen om dit me time momentje compleet te maken. Deze Palmolive Skin Garden Douche & Bad zijn nieuw in het assortiment en waren in de aanbieding voor 2 + 1 gratis. Ik heb even gesnuffeld aan de flessen en ik was meteen enthousiast. Wat een heerlijke geuren! Ik kocht twee flessen in de geur viooltjes en honing, en één fles in de geur pioenroos. Je kunt deze producten gebruiken als douchegel maar ook als badschuim.
 
Prijs: € 5.99 per stuk (500 ml)
 
garnier skinactive hydra bomb tissue masker
 
Over dit Garnier Hydra Bomb Tissuemasker heb ik reeds een uitgebreide review geschreven. Mocht je die graag lezen, klik dan op de roze link.
Prijs: 2.49 (1 masker)
 
essence forbidden volume mascara topcoat
essence forbidden volume mascara topcoat
Ik hou van budget mascara’s en de Essence mascara’s hebben me eigenlijk nog nooit teleurgesteld. Waarom € 15 aan een mascara uitgeven als een goedkope mascara net zo goed of misschien nog beter werkt? Deze Essence Forbidden Volume Mascara en de Essence Forbidden Volume Topcoat zijn vrij nieuw in het assortiment en daarom wil ik ze graag een keer proberen. Ik ben vooral benieuwd naar de topcoat. Zou die echt een verschil maken? De borsteltjes zien er voor mij alvast goed uit, hopelijk zal ik over de werking net zo enthousiast zijn. 
 
Prijs mascara: € 2.99
Prijs topcoat: € 2.89
 
essence i love colour intensifying eyeshadow base oogschaduwbasis beige
 
Ik had een nieuwe oogschaduwbasis nodig en dit keer kocht ik de Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base in de kleur 01 Beige. De vorige variant vond ik iets te geel, maar nu heeft Essence een beige oogschaduwbasis en die ziet er op het eerste zicht veel beter uit.
Prijs: 2.59
 
essence limited edition me & my umbrella
Als laatste kocht ik nog twee make-up items uit de Essence limited edition “Me & My Umbrella”. Deze collectie zou van september tot oktober in de rekken liggen, maar gelukkig was ze nog steeds verkrijgbaar. Ik denk dat dit afhankelijk is van filiaal tot filiaal. Ik kocht een blush en matt lipstick.
 
essence blush me & my umbrella you can stand under my umbrella
essence blush me & my umbrella you can stand under my umbrella
De Essence Me & My Umbrella Blush in de kleur 01 You Can Stand Under My Umbrella ziet er superleuk uit door het patroontje en ook de roze / peachy kleur met kleine glittertjes ziet er heel mooi uit. De blush zorgt voor een frisse touch en ik denk dat dit kleurtje iedereen goed zal staan. Ik vind de naam van deze blush trouwens heel leuk omdat ik steeds aan het liedje “Umbrella” van Rihanna moet denken (ella ella eh eh eh, under my umbrella!). 
 
Prijs: € 3.39
 
essence me & my umbrella matt lipstick 02 i love rainy days
 
essence me & my umbrella matt lipstick 02 i love rainy days
 
De Essence Me & My Umbrella Matt Lipstick in de kleur 02 I Love Rainy Days is een mooie berry-achtige kleur voor het najaar. Volgens Essence heeft deze lipstick een matte afwerking, maar ik zou het eerder omschrijven als satijn semi-mat. Een mooi kleurtje om iedere dag te dragen!
 
Prijs: € 2.39
 
Wat vind jij van mijn aankoopjes? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

32 reacties

  1. Eindelijk kan je de klantenkaart gaan gebruiken (dat word dus nog meer shoppen? haha). Leuke items heb je gekocht, ben vooral benieuwd naar de Spaas geurkaarsen (de waxinelichtjes die ik er van heb vind ik niet zo super namelijk) x

  2. Essence I Love Colour Intensifying Eyeshadow Base heb ik ook en zeker mee eens, als je minder kan uitgeven is dat de moeite waard!

  3. Leuke shoplog om te lezen mijn voorkeur gaat naar de spaas geurkaarsen 60 branduren en de prijs is mooi meegenomen.

  4. Over die mascara's van Essence heb ik al veel gelezen! Binnenkort misschien toch maar eens proberen? Voor dat geld hoef je het in ieder geval niet te laten. Misschien dat ik een van die Spaas-kaarsen ga halen om uit te proberen! Ik brand meestal duurdere kaarsen, maar de Minty Hammam lijkt me ideaal voor in het kleinste kamertje.

  5. Wat heb je veel geurkaarsen gekocht, lekker is dat he! Ohhhh die Palmolive producten, ik wist niet dat er nieuwe waren, daar ga ik eens na kijken!

  6. Wop, een hoop leuke producten! Aan die kaarsen zal ik eens moeten gaan ruiken 😉 Je foto's zijn er trouwens echt veel op verbeterd Vanessa! 😀 Viel me plots op, hihi. liefs!

  7. Leuke spulletjes heb je geshopt! En jij kan weer even vooruit met de geurkaarsen haha. De blush van Essence vind ik zo leuk, maar hier is alles al lang en breed geplunderd. Volgende keer beter. En de bad en douche producten van Palmolive zien er ook interessant uit. Daar ga ik bij mijn volgende Kruidvat bezoek eens aan snuffelen.

  8. Mooi kleurtje die lipstick. Ik houd ook heel erg van katoengeur in geurkaarsen. Ik moet ook nodig weer waxmelts kopen, die vind ik ook heerlijk.

  9. De geurkaarsen van Spaas zijn zo lekker en fijn! Heel goede kwaliteit en lekkere geurtjes! 🙂 Ik ben er ook tevreden van !

Reacties zijn gesloten.