Dove Nourishing Care & Oil

Geplaatst door
Laat je verleiden door de nieuwste sensatie uit het Dove Shower assortiment: Dove Nourishing Care & Oil. Je nieuwe doucheritueel met Marokkaanse Arganolie die je onder de douche helpt een droge huid tegen te gaan, zodat jouw huid heerlijk zacht aanvoelt. 
 
dove nourishing care & oil

Dove breidt haar Shower assortiment steeds verder uit en lanceert nu de Dove Nourishing Care & Oil: nieuwe producten die een oplossing bieden voor één van de meest voorkomende problemen die vrouwen na het douchen ervaren: een droge huid. De exclusieve formule van Dove reinigt jouw huid, verwijdert onzuiverheden en houdt tegelijkertijd de hydratatie van de huid op peil. Zo kan de huid zich herstellen en is jouw huid optimaal beschermd. Het oosterse parfum heeft direct een betoverend effect. Met de producten van Dove wordt jouw droge huid gehydrateerd, gevoed en beschermd. Zo droom je onder de douche weg naar exotische oorden door het betoverende effect van het oosterse parfum.
Het gamma bestaat uit: 
 
– Dove Nourishing Care & Oil Body Wash: een douchecrème met oliepareltjes die Marokkaanse Arganolie bevatten. 
 
dove nourishing care & oil body wash douchecrème

– Dove Nourishing Care Shower Oil: deze douche-olie, met 55% voedende oliën, verandert onder de douche in een fijn geurend schuim. 

dove nourishing care & oil shower oil douche olie
Of douchen de huid uitdroogt? Zeker niet met deze twee producten. Die helpen jouw huid juist beschermen tegen uitdroging en voeden haar intensief. Dankzij het amberachtige parfum met oriëntaalse geurnoten is Dove Nourishing Care & Oil gamma bovendien een waar avontuur voor de zintuigen.
ingrediënten dove nourishing care & oil body wash
Ingrediëntenlijst Body Wash

ingrediënten dove nourishing care & oil shower oil
Ingrediëntenlijst Shower Oil
 
De formule van deze lijn bevat een combinatie van mild reinigende bestanddelen, de bekende NutriumMoisture™ technologie en Marokkaanse Arganolie. Beide producten zorgen ervoor dat het lipidengehalte in de huid wordt aangevuld om zo het huidoppervlak te helpen herstellen. Bovendien verrijken ze de huid met natuurlijke voedingsstoffen, waardoor die weer zacht en glad aanvoelt. Het gamma combineert een milde reiniging waar jouw huid om vraagt, met een rijke en crèmeachtige schuimsensatie waar vrouwen dol op zijn. 
Wat deze productlijn zo bijzonder maakt, is het unieke ingrediënt: Marokkaanse Arganolie. Deze olie staat erom bekend dat ze de zeer droge huid intensief voedt en de tekenen van vroegtijdige huidveroudering vervaagt en vermindert. Zo is douchen niet langer de oorzaak van een droge huid, maar juist de oplossing ter voorkoming. 

dove nourishing care & oil
De douchecrème kost € 3.49 voor 250 ml en € 5.99 voor 500 ml, de douche-olie kost € 5.69 voor 200 ml. De douchecrème is te koop bij alle supermarkten en drogisterijen. De douche-olie is verkrijgbaar bij Delhaize en Kruidvat.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Heb jij een droge huid? Lijken deze producten iets voor jou?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

  1. Een olie voor onder de douche lijkt mij zeker fijn! Nu het weer kouder word kan ik dat wel gebruiken. Centrale verwarming aan en weer een droge huid..

Reacties zijn gesloten.