Yves Rocher Energizing Sugar Body Scrub

Geplaatst door
Vorige week schreef ik een review over de Yves Rocher Energizing bad- en douchegel en peelende douchegel in de geuren mango en koriander. Vandaag is de Energizing sugar body scrub in de geuren mandarijn, citroen en cederhout aan de beurt. Wil je je huid peelen, voeden en haar omringen met een verkwikkend parfum? Dan is deze body scrub van Les Plaisirs Nature precies wat je zoekt.

De Yves Rocher Energizing sugar body scrub zit in een ronde, doorzichtige pot van 150 ml. Op de verpakking kan je al lezen welke geuren er in de scrub verwerkt zijn: mandarijn, citroen en cederhout. Een verkwikkende geur om de dag mee te beginnen! Verder staat er op de verpakking geen ingrediëntenlijst en dat vind ik wel jammer, maar gelukkig kan ik op de website de nodige informatie vinden.
 
De sugar body scrub bestaat voor meer dan 98% uit plantaardige bestanddelen en bevat geen minerale olie, kleurstoffen of parabenen. De body scrub is een combinatie van karitéboter, plantaardige glycerine, biologisch geteelde rietsuiker en 3 essentiële oliën van mandarijn, citroen en cederhout. 
 
Aan de formule is suiker toegevoegd om dode huidcellen en onzuiverheden op milde wijze te verwijderen. Op het eerste zicht heeft de scrub een vrij dikke structuur als je wat uit de pot probeert te halen, maar op de huid verandert de formule in een satijnachtige olie die een beschermend en voedend laagje op de huid legt. Resultaat? Een zachte, gladde en stralende huid. Ook lichaam en geest worden gestimuleerd door de verkwikkende geur van mandarijn, citroen en cederhout. Heerlijk!
 
De Yves Rocher Energizing Sugar Body Scrub kost € 11.95 en is momenteel te koop bij de Yves Rocher winkels of online in de webshop.

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Lijkt deze sugar body scrub iets voor jou? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Ik ben op het moment helemaal into de mandarijn geur, dus klinkt goed. Scrubs heb ik helaas nog voldoende op het moment. Ga wel even kijken of ze hier ook een bodylotion of zo van hebben.

  2. Ik heb deze pot ook staan om te reviewen. Het product ziet er zo goed uit en de geur is echt heel verkwikkend ja!

Reacties zijn gesloten.