Therme Bulgarian Rose

Geplaatst door
Vandaag review ik voor jullie enkele producten uit de Therme Bulgarian Rose lijn: een shower satin, shower scrub en een dry oil spray. Deze lijn bestaat uit rozen en cranberry, wat voor een frisse, zoete en vrouwelijke geur zorgt. Daarnaast bevatten de producten milde huidverzorgende eigenschappen en dat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Ik was alvast erg benieuwd naar deze nieuwe lijn en in dit artikel vertel ik je wat ik ervan vind.
 
 

Therme Bulgarian Rose Shower Satin (€ 4.59)

 
De shower satin zit in een tube van 200 ml en heeft een klikdop. De douchegel is vrij lopend en transparant. Het eerste wat me opvalt is de heerlijke geur. Het is zeker geen ouderwetse rozengeur, maar wel een frisse, zoete en verleidelijke geur. Daar heeft de cranberry vast iets mee te maken. Fijn is dat de geur vrij sterk aanwezig is en een tijdje in je badkamer blijft hangen. Douchen met deze shower satin is echt genieten!
 
Ingrediënten:
 
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERIN, LAURETH-4, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, VACCINIUM MACROCARPON SEED OIL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, GLYCINE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, SORBIC ACID, CITRIC ACID, CI 16035, CI 17200.
 
 
 
 
Therme Bulgarian Rose Shower Scrub (€ 8.99)
 
Als je iemand bent die vaak vergeet te scrubben, dan is deze shower scrub (200 ml) misschien wel iets voor jou. Het is een douchegel met daarin kleine, zanderige scrubdeeltjes die je bijna niet ziet. Het gebruik is heel makkelijk. Masseer de scrub over je natte huid en spoel deze vervolgens af. Hierdoor worden alle dode huidcellen verwijderd en krijg je een gladde, zachte huid. De geur is opnieuw lekker aanwezig, love it! 
 
Ingrediënten:
 
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SILICA, GLYCERIN, ACRYLATES COPOLYMER, PARFUM, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERETH-7 COCOATE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, VACCINIUM MACROCARPON SEED OIL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM LAURYL SULFATE, GLYCINE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, SORBIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CI 16035.
 
 
 
 
 
 
Therme Bulgarian Rose Dry Oil Spray (€ 7.19)
 
De dry oil spray zit in een flesje van 125 ml. Deze spray voedt, verzorgt en verzacht de (droge) huid. De verstuiver zorgt voor een snelle en gelijkmatige verspreiding. Op mijn armen trekt de dry oil snel in en voelt mijn huid niet vet aan, maar op mijn benen heeft de olie meer tijd nodig om in te trekken en blijft er wel even een vettig laagje achter. Zodra alles goed is ingetrokken voelt mijn huid lekker zacht aan. Deze dry oil spray lijkt mij ook ideaal voor mensen met een zeer droge huid want de olie is echt voedend en verzorgend.
 
Ingrediënten: 
 
ETHYLHEXYL STEARATE, GLYCINE SOJA OIL, DICAPRYLYL ETHER, PARFUM, TRILAURETH-4 PHOSPHATE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, VACCINIUM MACROCARPON SEED OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID.
 
 
Ik vind de Therme Bulgarian Rose lijn heel fijn! De producten ruiken heerlijk en ze zijn lekker verzorgend voor je huid. Leuk is dat je de producten samen kan gebruiken en de geur daardoor nog langer blijft hangen. Ideaal voor een me time momentje in de badkamer!

De Therme Bulgarian Rose producten zijn o.a. te koop bij Bol.com en Kruidvat.

10 reacties

  1. Ik ken Therme nog niet,maar omdat ik een droge huid heb wil ik deze produkten zeker eens testen!xxx

  2. Ik ben heel erg benieuwd naar de dry oil. In het najaar heeft mijn huid zoveel droogheid, ik kan er haast niet tegen smeren en eerlijk gezegd heb ik er ook niet het geduld voor. Misschien is zo'n dry oil spray wel de oplossing. Ik moet alleen de geur gaan ruiken, normaal gesproken houd ik niet zo van rozen. Is het heel overheersend die geur?

    1. Dag Anne! Het is geen typische rozengeur, het is een mix met cranberry. Lekker fris, zoet en vrouwelijk. Misschien kan je een keer naar het Kruidvat gaan en aan de producten snuffelen? Dan weet je meteen of de geur iets voor jou is!

  3. Die dry oil lijkt me geweldig, ik hou echt van zulke producten, zeker in de winter! Ik ben blij dat het geen typische rozengeur is, samen met lavendel zijn dit echt geuren waar ik een beetje de kriebels van krijg haha.

Reacties zijn gesloten.